2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben full içtim valla benimki de sakin ay hemen popumuzu kaşıyalım da

Kızlar görümceme laf soktum çok mutluyum fotoğrafımı atmıştım karnımı görünce abovvv tarih belli oldu mu bakalım kime benzeyecek yazmış. Bende annesine babasına benzeyecek dedim. O da bakarsın halaya benzer demiş. Bende genelde çocuklar annesi babasına benzer bende bize benzer diye düşünüyorum dedim hahahaha çok mutlu oldum böyle yapmak çok hoşuma gitmiyor tabi bakmayın da önce o başlattı valla billa ben hiç birşey yapmadım

Bi de halasına benziyormuş vay haline o zaman.

Kiz halaya oglan dayiya benzer demisler sizin bebisin cinsiyeti ne

Bi de halasına benziyormuş vay haline o zaman.
Tövbe de kız insanın korktuğu başına gelirmiş kız bebek zaten benzeyebilir de yani o benim canım yeğenim olacak bilmem ne demiş gece gece beni dellendirmeye çalışıyor yeğenini çok önemsediğin için benim hamile halimle canımı sıktın lafları soktun diye söyleyeceksin kalacak şap gibi

Kızlar bu bebekler kaç cc süt içiyor yeni doğum yapanlar. Bizim ki 20 cc de kendinden geçiyor. Hayır göğüslerime dokunamıyorum mastit yaptı bugün beni 100 cc sağdım 40 ı çöpe gitti. Şimdi de buzluğa attım. Bez sayısı bugün baya iyi doyuyor herhalde ya

Sakla sütünü canım ilerde lazım olur 30 cc içer bebekler ama her bebek bir olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…