2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Beni açlık değil de susuzluk çok etkilemişti. Ameliyat sonrası yalvarmıştım resmen 1 yudum su içeyim diye. Yağlı Protein al son öğününde

Orta yaş kısmının facebook kullanımını anlamıyorum cidden her şeyi ordan paylaşıyorlar ben sana hak verdim baya gereksiz bir şey olmuş durum hassasken.
Doktorlar ne zaman çıkacak diyor Defne kuş için?

Ahh canım şuan çok hassassın insan en yanınlarından daha ayrı ilgi düşünülmek istiyor annen babanda olsa bu üstelik yaşın kaç olursa olsun evet paylaşım falan olmamış gerek yok kimsenin bilmesine sonuçta bu face niye var bilmiyorum yaşlanınca face sarıyolar kayınvalidem benim kızımı kucağıma almadan ilk odada fotosunu çekerken flaşı patlatı kime göndericekse hemşire çok kızmıştı kapatın çabuk ne yapıyosunuz siz falan dedi o an kafa bi dünya yeni gelmişim odaya bende unutmadım onu 2. Gün oldu dur ben okuyum sizi annem bana el verdi iyi gelir yaptı okuma istemiyorum dedim çok bozuldu eşimde çok bozuldu kadın surat asında hastanede suratı asık gezdi 2 kere falan geldi zaten ve ben lohusayken hep ağladım eşime o yüzden şstemiyorum seni gelme eve diyodum her gün zoruma gitmişti Anneme niye öyle dedin gibi oldu durup dururken söylemişim gibi okuyosan içinden oku be kadın annem bana el verdi de ettide kime neyi şey yapıyosun yanıma gelip nasılsın iyimisin demeyen insan çok düşünceli okucakmış

Bazen bende gece kalkıp yiyorum . Uyku da tutmayınca açlık çekilmiyor
Çok iyi anlıyorum sinir bozucu.

Ama yuh artık ya inanmıyorum bu ne saçmalık artık bu cahillik değil biz hep yaptıklarını cahil diye diye sineye çekiyoruz ama arkasına sığınıyorlar ama bu bence cahillik değil bildiğin kötülük

Canımm çok geçmiş olsun bende de oldu hep ara ara doğumdan önce cumartesi kızımda hafif gripti hatta ona boğaz spreyi aldık vitamin aldık bir sürü onları içtim ben hep. Redoxon kids jelibonlusu, ballı bir boğaz spreyi adını unuttum, suya umca bir de ıhlamur öyle atlattım. Sen bence ıhlamur ve boğaz spreyiyle atlatırsın

Çok haklısın bazen böyle düşüncesiz olabiliyor büyükler. Şimdi sen sorsan ne var ki bundan der ama bizim duygularımızı anlayamazlar

Aynen öyle eşime söyledim ne alakası var dedi bide üstelemek istemedim çok görmücem diye ama bidaha böyle bişey olursa tepkim sert olurda dedim abisini görmüyodu bayadır onun yanında terslemek istemedim annesini laf diye konuşuyolar ama kızım en güzel cevabı vermiş zaten 4 yaşında haliyle yetiştirdiğim çocuğu görsün oda kendi utansın

Henüz öksürük falan şeklinde ilerlemedi, tedbir almazsam ilerler ama belli. Hamilelik boyunca hiç hasta olmayıp doğuma yakın olmak istemiyorum. Beni de o gece terlemeleri etkiledi, eşim diyor örtüyorum açıyorsun üstünü, bari belini karnını ört ama ne mümkün yanıyorum. Sandaletimi kaldırmıştım kaç gündür terlik giymeye başladım, ayaklalarım ellerim su gibi terliyor. Ayakkabı giyemiyorum. Ben kendi kendime davetiye çıkardım sanırım hastalığa

Bakalım bana ne diyecek anestezi doktoru. Gece 12den sonra yeme içme dedikleri için, bu aralar hiçbir şey yemiyorum ki 12 sonrası vücudum doğum gecesi de istemesin.

Ayyy emzirirken de artık yanıma getiriversinler kuruyemişimi meyvemi anneler olacak ya, doğum sonrası yemek temizlik işini hiç düşünmüyorum

Ay ben ıhlamurdan çok korkuyorum biliyor musun inşallah gebelik sonrası geçer. Hamileliğimin 3.haftasıymış henüz haberim yoktu, aşırı midem bulanıyor, gazdan bağırsaklarım patlayacak gibi. Kahvaltı falan hak getire. Okula gitmeden önce bari bir bardak ıhlamur içeyim, boğazlarım yumuşasın dedim. Ayyy onunla bir midem bulandı, hem kusma hem de deli gibi ağlama. O günden beri ıhlamurdan tiksindim. İnşallah gebelik sonrası geçer. Gece gargara falan yaptım hemen. Az sonra da tarhana yapacağım. Onlarla toparlarım inşallah

Bugün 36+1 olduk. Kasılmalarım ara sıra oluyor, ama yalancı kasılmalar. Het gün olmasa da, arada bir vajina bölgemde çık baskı oluyor. Dün de oldu bu, vajina bölgesinde batma, ağrı oldu. Sanırım doğuma doğru gidiyorum artık. Doktorası muayenesini 34 te yapmıştı sancı çıkınca ve çatın çok rahat demişti. Bu ağrılar çatıyı genişletiyor diye biliyorum, doktorum rahim kendini doğuma hazırlıyor ondan bu ağrılar var dedi. Eğer idrar yolu enfeksiyonu yoksa tabii. Sizde durumlar nasıl ilerliyor? Son ayımızdayız, benim bebiş bu ay da gelmezse, Aralıkta suni sancı ile artık.

Ya evet okudum sarılık olmuş, sende hasta olmuşsun, zaten bişey gelince hepsi birden gelir neyseki toparlamışsınız ki burdasın
Ben doğurmadım cok sukur yaa, daha kasım sonu olur inşallah, umudum o yönde karacıger degerlerim düşüşe geçince taburcu ettiler.. Sıkı takip bundan sonra buna da şükür

Kız buyuk konusma, ben halamın kopyasıyım, saçlarımızın tüylenmesi bile aynı.. Huylarımız bile aynı kız halaya çeker derler.. Kızsa onu göze al yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…