Beni açlık değil de susuzluk çok etkilemişti. Ameliyat sonrası yalvarmıştım resmen 1 yudum su içeyim diye. Yağlı Protein al son öğünündeAmeliyathabede açım açım diyodum vallaa kızımda şimdi 1 saat daha ileri aneztezici 12 önce bişeyler ye ikiz bebekler çok aç kalmasın dedi nasıl ayarlarım en son ne yesem diye düşünüyorum valla miğde bulantım falaan olmuyo ama aç olmakta kötübenimde iştahım çok azaldı abur cuburum vardı ama canım isteyince hala yiyiyorum emzirirkende çok acıkılıyo haberiin olsun
Orta yaş kısmının facebook kullanımını anlamıyorum cidden her şeyi ordan paylaşıyorlarKv kp yine neyse.. Beni babam sinir etmeye başladı. Dün için bende geleyim sizle Antalyaya. 30senedir görmediğim arkadaşımı göreceğim dedi. Tamam dedik. Arkadaşı geldi hastaneye görüştüler falan. Sorun yok. Ben zaten Defneyi gördükten sonra enkaz halinde çıkıyorum. 10 dk yetmiyor. Durumı iyi Allaha şükür ama onu orda bırakmak içimi parçalıyor. Dönüş yolunda da kötüydüm. Eve geldik direk yattım. Gece uyandım face den paylaşımlar yapılmış. Hastanenin konumuna kadar. Torunumu ziyaret bilmemne. Sorana küvözde falan diye açıklamalar. Ya sana ne? Sana mı kaldı? Gecenin 3ü olmasa ve adam kalp piliyle yaşamasa gece kaldırmıştım ortalığı dua etsin. Ben yakınlarımız dışında kimsenin bilmesini istemiyorum hakkım değil mi?
Önümüzdeki hafta içi inşallahOrta yaş kısmının facebook kullanımını anlamıyorum cidden her şeyi ordan paylaşıyorlarben sana hak verdim baya gereksiz bir şey olmuş durum hassasken.
Doktorlar ne zaman çıkacak diyor Defne kuş için?
Ah amin inşallahÖnümüzdeki hafta içi inşallah
Ahh canım şuan çok hassassın insan en yanınlarından daha ayrı ilgi düşünülmek istiyor annen babanda olsa bu üstelik yaşın kaç olursa olsun evet paylaşım falan olmamış gerek yok kimsenin bilmesine sonuçta bu face niye var bilmiyorum yaşlanınca face sarıyolar kayınvalidem benim kızımı kucağıma almadan ilk odada fotosunu çekerken flaşı patlatı kime göndericekse hemşire çok kızmıştı kapatın çabuk ne yapıyosunuz siz falan dedi o an kafa bi dünya yeni gelmişim odaya bende unutmadım onu 2. Gün oldu dur ben okuyum sizi annem bana el verdi iyi gelir yaptı okuma istemiyorum dedim çok bozuldu eşimde çok bozuldu kadın surat asında hastanede suratı asık gezdi 2 kere falan geldi zaten ve ben lohusayken hep ağladım eşime o yüzden şstemiyorum seni gelme eve diyodum her gün zoruma gitmişti Anneme niye öyle dedin gibi oldu durup dururken söylemişim gibi okuyosan içinden oku be kadın annem bana el verdi de ettide kime neyi şey yapıyosun yanıma gelip nasılsın iyimisin demeyen insan çok düşünceli okucakmışKv kp yine neyse.. Beni babam sinir etmeye başladı. Dün için bende geleyim sizle Antalyaya. 30senedir görmediğim arkadaşımı göreceğim dedi. Tamam dedik. Arkadaşı geldi hastaneye görüştüler falan. Sorun yok. Ben zaten Defneyi gördükten sonra enkaz halinde çıkıyorum. 10 dk yetmiyor. Durumı iyi Allaha şükür ama onu orda bırakmak içimi parçalıyor. Dönüş yolunda da kötüydüm. Eve geldik direk yattım. Gece uyandım face den paylaşımlar yapılmış. Hastanenin konumuna kadar. Torunumu ziyaret bilmemne. Sorana küvözde falan diye açıklamalar. Ya sana ne? Sana mı kaldı? Gecenin 3ü olmasa ve adam kalp piliyle yaşamasa gece kaldırmıştım ortalığı dua etsin. Ben yakınlarımız dışında kimsenin bilmesini istemiyorum hakkım değil mi?
Yiyemiyorum protein bide gece geceBeni açlık değil de susuzluk çok etkilemişti. Ameliyat sonrası yalvarmıştım resmen 1 yudum su içeyim diye. Yağlı Protein al son öğününde
Bazen bende gece kalkıp yiyorum . Uyku da tutmayınca açlık çekilmiyor37. haftaya girdim kizlar.. 3 gündür kendimi durduramiyorum hep açim hep ama.normalde ne cikolata ne seker yemem senelerdir.sadece recel kahvalti da.ama 3 gündür ozellikle aksamlari gözüm dönüyor yemezsem normal mi bukarnim dimdik 3 hafta var normal dogum tarihime.umarim zarari olmaz bebeğe vicdanen rahatsizim
Çok iyi anlıyorum sinir bozucu.Kv kp yine neyse.. Beni babam sinir etmeye başladı. Dün için bende geleyim sizle Antalyaya. 30senedir görmediğim arkadaşımı göreceğim dedi. Tamam dedik. Arkadaşı geldi hastaneye görüştüler falan. Sorun yok. Ben zaten Defneyi gördükten sonra enkaz halinde çıkıyorum. 10 dk yetmiyor. Durumı iyi Allaha şükür ama onu orda bırakmak içimi parçalıyor. Dönüş yolunda da kötüydüm. Eve geldik direk yattım. Gece uyandım face den paylaşımlar yapılmış. Hastanenin konumuna kadar. Torunumu ziyaret bilmemne. Sorana küvözde falan diye açıklamalar. Ya sana ne? Sana mı kaldı? Gecenin 3ü olmasa ve adam kalp piliyle yaşamasa gece kaldırmıştım ortalığı dua etsin. Ben yakınlarımız dışında kimsenin bilmesini istemiyorum hakkım değil mi?
Ama yuh artık ya inanmıyorum bu ne saçmalık artık bu cahillik değil biz hep yaptıklarını cahil diye diye sineye çekiyoruz ama arkasına sığınıyorlar ama bu bence cahillik değil bildiğin kötülükBu kaynanalar gerçekten çok gereksiz cahil insanlar, dün eşimin abisi geldi antalyadan aşağı indik artık kv kızımda diğer odada oynuyodu kızıma kardeşlerin olunca napıcaksın sen kaçarsın artık demişne kaçması kaçmam ben anneme yardım edicem bez getiricem ıslak mendil getiricem demiş çocuğa neden böyle söylüyosun aklına giriyosun zaten çok istesede bi kıskançlığı var öyle candan davranmıyo belkide sıkıldı çok uzun sürdü diye bilmiyorum bayadır öyle gelip kardeşlerim diye sevmiyo karnımı şarkı falan söylerdi ultrasona dün bakmadı bile az kaldı diye konuşmaya çalışıyorum dinlemiyo, hissediyo az kaldığını bide sen kaçarsın demek ne demek yani Allahtan yanımda olmucaklar
Sağlıkla kucağına al inşallahKizlarr 2 saate yatışım yapılacak. 10:30'da alacaklar.
Canımm çok geçmiş olsun bende de oldu hep ara ara doğumdan önce cumartesi kızımda hafif gripti hatta ona boğaz spreyi aldık vitamin aldık bir sürü onları içtim ben hep. Redoxon kids jelibonlusu, ballı bir boğaz spreyi adını unuttum, suya umca bir de ıhlamur öyle atlattım. Sen bence ıhlamur ve boğaz spreyiyle atlatırsınKızlar sanki soğuk algınlığı başlıyor bendegece yatmadan önce yutkunurken boğazımda acıma başlamıştı. Ara ara oluyordu, sıcak içeceklerle bir şekilde geçiyordu ama şu an uyutmuyor. Hem acısı arttı, hem de burnum akmaya başladı afedersiniz temizlediğimde iltihap geliyor. Geniz akıntısında da hissediyorum o iltihabı. Sabah tarhana yapacağım ama başka ne yapabilirim bilmiyorum. Tam o nezle yorgunluğu ve huzursuzluğu var üzerimde
Çok haklısın bazen böyle düşüncesiz olabiliyor büyükler. Şimdi sen sorsan ne var ki bundan der ama bizim duygularımızı anlayamazlarKv kp yine neyse.. Beni babam sinir etmeye başladı. Dün için bende geleyim sizle Antalyaya. 30senedir görmediğim arkadaşımı göreceğim dedi. Tamam dedik. Arkadaşı geldi hastaneye görüştüler falan. Sorun yok. Ben zaten Defneyi gördükten sonra enkaz halinde çıkıyorum. 10 dk yetmiyor. Durumı iyi Allaha şükür ama onu orda bırakmak içimi parçalıyor. Dönüş yolunda da kötüydüm. Eve geldik direk yattım. Gece uyandım face den paylaşımlar yapılmış. Hastanenin konumuna kadar. Torunumu ziyaret bilmemne. Sorana küvözde falan diye açıklamalar. Ya sana ne? Sana mı kaldı? Gecenin 3ü olmasa ve adam kalp piliyle yaşamasa gece kaldırmıştım ortalığı dua etsin. Ben yakınlarımız dışında kimsenin bilmesini istemiyorum hakkım değil mi?
Aynen öyle eşime söyledim ne alakası var dedi bide üstelemek istemedim çok görmücem diye ama bidaha böyle bişey olursa tepkim sert olurda dedim abisini görmüyodu bayadır onun yanında terslemek istemedim annesini laf diye konuşuyolar ama kızım en güzel cevabı vermiş zaten 4 yaşında haliyle yetiştirdiğim çocuğu görsün oda kendi utansınAma yuh artık ya inanmıyorum bu ne saçmalık artık bu cahillik değil biz hep yaptıklarını cahil diye diye sineye çekiyoruz ama arkasına sığınıyorlar ama bu bence cahillik değil bildiğin kötülük
Evet 13ünde alıyorum inşallah kucağıma. Keşke ben de senin gibi belirti bekleseydim ama iyi olan buymuş demek ki bizim içinaramizda 4 gun var ama sen haftaya doguruyorsun de miben 3 hafta daha yerim sonra da Allah im Kerim
Henüz öksürük falan şeklinde ilerlemedi, tedbir almazsam ilerler ama belli. Hamilelik boyunca hiç hasta olmayıp doğuma yakın olmak istemiyorum. Beni de o gece terlemeleri etkiledi, eşim diyor örtüyorum açıyorsun üstünü, bari belini karnını ört ama ne mümkün yanıyorum. Sandaletimi kaldırmıştım kaç gündür terlik giymeye başladım, ayaklalarım ellerim su gibi terliyor. Ayakkabı giyemiyorum. Ben kendi kendime davetiye çıkardım sanırım hastalığaGeçmiş olsun canım 3 haftadan fazla çektim o geniz akıntısı öksürüğü serum antibiyotik kullanmama rağmen azalmadı bi gün eşim ben iyi edicem seni dedi bende öyle çorbalar içiyim falan demem böyle zamanlarda , sıcak suya bal ve limon yaptı ve çok iyi geldi gündüzleride ben yaptım terletiyo ama sonra ben gece çok terlediğim için oldu heralde çünkü üstümü değişsem başım sırılsıklam oluyodu, halada tam silemedim o terlemekten yani başka ne olabilir diyorum umarım uzun sürmez seninde
Bakalım bana ne diyecek anestezi doktoru. Gece 12den sonra yeme içme dedikleri için, bu aralar hiçbir şey yemiyorum ki 12 sonrası vücudum doğum gecesi de istemesin.Ameliyathabede açım açım diyodum vallaa kızımda şimdi 1 saat daha ileri aneztezici 12 önce bişeyler ye ikiz bebekler çok aç kalmasın dedi nasıl ayarlarım en son ne yesem diye düşünüyorum valla miğde bulantım falaan olmuyo ama aç olmakta kötübenimde iştahım çok azaldı abur cuburum vardı ama canım isteyince hala yiyiyorum emzirirkende çok acıkılıyo haberiin olsun
Ay ben ıhlamurdan çok korkuyorum biliyor musunCanımm çok geçmiş olsun bende de oldu hep ara ara doğumdan önce cumartesi kızımda hafif gripti hatta ona boğaz spreyi aldık vitamin aldık bir sürü onları içtim ben hep. Redoxon kids jelibonlusu, ballı bir boğaz spreyi adını unuttum, suya umca bir de ıhlamur öyle atlattım. Sen bence ıhlamur ve boğaz spreyiyle atlatırsın
Grip nezle gibi bişey oldum çocuğu eve getirdik doya doya kucağıma alamadım maskeyle emziriyorum bırakıyorumbebişim iyi teyzesi inşallah uslu bi bebe olur diye dua ediyorum sizde ne var ne yok doğurmamışsın
Kız buyuk konusma, ben halamın kopyasıyım, saçlarımızın tüylenmesi bile aynı.. Huylarımız bile aynıKızlar görümceme laf soktum çok mutluyumfotoğrafımı atmıştım karnımı görünce abovvv tarih belli oldu mu bakalım kime benzeyecek yazmış. Bende annesine babasına benzeyecek dedim. O da bakarsın halaya benzer demiş. Bende genelde çocuklar annesi babasına benzer bende bize benzer diye düşünüyorum dedim hahahaha çok mutlu oldum böyle yapmak çok hoşuma gitmiyor tabi bakmayın da önce o başlattı valla billa ben hiç birşey yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?