2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Valla cahillik mi artık bilmiyorum ama yapıyorlar büyükler biliyosun bizdede aynı sorun mevcut birde biz zaten ilk çocuklar için ekstra duygusalız Şuan onlarda böyle yapınca daha kötü oluyor senin yanında olmamaları güzel olacak senin için bir şekilde atlatırız inşallah arkadaşım bu dönemi

Ayy ben sürekli hapşırıyorum, burnum afedersiniz açık kalmış musluk gibi akıyor. Ama su gibi. Durduramıyorum. Kafamı eğdiğim an akıyor. Acile gitsem bir şey yapmazlar sanırım, hafif bir vücut kırıklığım var

Ahh evet canım daha hassasız anneme anlattım o nerden çıkmış dedi eşime söyledim kötü niyetinden değil cahiliğinden diyor en azından yanımda olmucaklar diye seviniyorum bi kere anca gelirler eve geldiğimde ayak yolu yapıcak kadın değil çekinir o çağırılmadan gelmez oda baştaki duruşumdan kaynaklı, annem arada çağırırsın diyodu arya ile ilgilenir en azından falan ne çağırıcam diyodum bugünde bide bunların yanında çocuk mu büyütücem dedim anneme umarım güzel bi şekilde atlatırız bu dönemleri

Devlet acili parol küçük serum takıyo ama gribede iyi geliyo diyolar başka bişey germez sanırım bana kendi doktorum vermişti bi iki gün dinlen daha zamanın var canım geçmezse kendi doktoruna gidersin en kötü antibiyotik ile toparlarsın doğuma hasta girmeyim diyosan

Pazartesi kendi doktoruma gideceğim zTen de ilerlerse diye korkuyorum. Bünyem biraz zayıftır benim, çabuk toparlanamıyorum ay bir gecede nasıl bu hale geldim anlamadım

Pazartesi kendi doktoruma gideceğim zTen de ilerlerse diye korkuyorum. Bünyem biraz zayıftır benim, çabuk toparlanamıyorum ay bir gecede nasıl bu hale geldim anlamadım
Terleyip soğumaktan sende terliyodun hep havlarda çok dengesiz bugün istanbulda bu kış zorlu geçicek diye okudum havaların böyle olup kışın ağır geçmeside iyi değil

Ya kızlar şu pusette şunlar öne doğru uzuyordur dimi yapamadım ya acaba uzamıyor mu dedim

Uzuyor da Bi yerde uzatmak için Bi bastırılcak ve ipi rahatlatacak Bi düğme vb bişey olması lazım..iyice heryerini kurcala bi

Son düzenleme:

Bnmde gecen ilk su gibiydi, sonra afedersin yeşile döndü.. Hiçbişey içmedim yapmadım.. Kendlıgınden gectı hastalıgın ustune düştükçe daha çok azıyor sankı en son bunu anladm

Terleyip soğumaktan sende terliyodun hep havlarda çok dengesiz bugün istanbulda bu kış zorlu geçicek diye okudum havaların böyle olup kışın ağır geçmeside iyi değil

Ya Allah aslına bu ne sıcak ya.. Geberdim resmen yazı daha cok severim normalde ama ciddi ciddi kışı arıyorum artık.. Hersey vaktınde guzel ya artık yagmur fılan da yagsa diye bekliyorum, o bişey degıl susuz kalcaz valla.. Paran olsa bıle su yoksa yok yani, yanarız

kizlar ogluşumu kucagima aldim 11.25te. cok harika bir spinal sezaryen geçirdim. ekibim muhteşemdi... sütüm geliyor bebiş emiyor merak etmeyin her sey cok guzel.. spinalin etkisi gecti agri kesici veriyorlar 4 saate yuruyecegim

Maşallah size Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bnmde gecen ilk su gibiydi, sonra afedersin yeşile döndü.. Hiçbişey içmedim yapmadım.. Kendlıgınden gectı hastalıgın ustune düştükçe daha çok azıyor sankı en son bunu anladm
Biraz bünye meselesi sanırım. Ben grip olduğumda yatak döşek yatan biriyim. Sık da hastalanırım, hatta kendi kendime diyordum vitaminleri düzenli kullanıp bağışıklığı güçlendirince hasta olmuyormuşum demek ki diye ama son hafta da yakalandım işte

Evet canım kişi değil bence her doğum için farklı ilk oğlumda asla yaşamadım bunda sanki beynimin içinde dalgalanmalar oluyordu atamadım o narkozu ben ilk günler buraya giremedim eve geldikten sonra acillik oldum sabaha kadar bir sürü serum yedim en sonki serum 12 saat sürdü hatta en son filtre kahve içerek kurtuldum ama dediğim gibi ilk oğlumda asla yaşamadım çok oynatmamak lazım kafayı

kizlar ogluşumu kucagima aldim 11.25te. cok harika bir spinal sezaryen geçirdim. ekibim muhteşemdi... sütüm geliyor bebiş emiyor merak etmeyin her sey cok guzel.. spinalin etkisi gecti agri kesici veriyorlar 4 saate yuruyecegim
Ahh çok güzel bahtı açık olsun saglıkla buyusun. Seni merak ettim girdim çok şükür saglıkla almıssın kucagına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…