Yok.. Kötü, ayıp, utanılacak bir şey gibi hiç düşünmedim. Her şey Allahtan sonuçta. Ama dıdının dıdısı da bilmeyiversin bir zahmet. Bilecekse de benim bilgim dahilinde bilsin yani.. Ama babam her seferinde kendini aşma potansiyeline sahip. Sırada ne var çok merak ediyorum.
Öyle dıosun ama babanın da torun heyecanı, sen şu an cok yogun duygularla boğuşuyosun.. Anlıyorum.. Ama herkesin agzına da ket vuramazsın ki, Bi süre sonra yakınların dışındaki insanlar da duyacaktır.. Dediğim gibi herkese ayrı açıklamak konusmak cok yorucu bunu düşünüyorsan.. Ama onun haricinde duyulur yani bikaç zaman sonra sen istesen de istemesen de
Ya ben ameliyat masasında doktora karnım çok boş diyip durmuşum çok garip hissettim çok değişikti o an. Azcık da sakinleştirici etkisi ile baya sayıklamışım
O gün koridorda yürürken tartıldığımda sadece 2 kilo eksikti benim. Doğurur doğurmaz gitmemiş
Bide sütüm az diye annemin tüm bulduğu şeyleri deniyorum. Kilo vermeyi pek beklememiştim
Kızlar bu arada ben doğumdan sonra bir tane Türk kahvesi içtim ilk akşam ama baş ağrım filan yoktu sizden duydum diye sonrada sabah az sütlü filtre kahve ve akşam latte içtim hiç ağrım yoktu öyle baş ile alakalı. Demek ki baş ağrısı da kişiyle alakalı değişiyor
Kızlar merhaba, karnımda ağrısız sertleşme ve toplanma oluyordu sabahtan beri, akşam o kadar sıklaştı ki anlatamam. İşin enteresanı toplananın bebek mi kasılmamı olduğunu anlayamıyorum ağrısız olduğu için ama tek tarafta top gibi sertleşiyor ve baya sık oluyor. Sancıları bu şekilde ağrısız yaşayan var mı aranızda
Kızlar merhaba, karnımda ağrısız sertleşme ve toplanma oluyordu sabahtan beri, akşam o kadar sıklaştı ki anlatamam. İşin enteresanı toplananın bebek mi kasılmamı olduğunu anlayamıyorum ağrısız olduğu için ama tek tarafta top gibi sertleşiyor ve baya sık oluyor. Sancıları bu şekilde ağrısız yaşayan var mı aranızda
Alt açma aparatı yok, zaten anne yanı olarak kullanıldığında onu nereye takacaksın? Bir karadı aşağı indiği için takacak yer kalmıyor. Onlar sabut olanlarda var. Benim için anne yanı olması diğer özelliğinden dana kullanışlı olacağı için bunu tercih ettim canım.
Evet canım kişi değil bence her doğum için farklı ilk oğlumda asla yaşamadım bunda sanki beynimin içinde dalgalanmalar oluyordu atamadım o narkozu ben ilk günler buraya giremedim eve geldikten sonra acillik oldum sabaha kadar bir sürü serum yedim en sonki serum 12 saat sürdü hatta en son filtre kahve içerek kurtuldum ama dediğim gibi ilk oğlumda asla yaşamadım çok oynatmamak lazım kafayı
Valla ben kıpırdadım ama ağrımadı belki gerçekten kahvedendir. Benim bebek çıkınca tam ağlamadı. Muayene edilirken aspire ettiler. O yüzden gözümü yan dönüp ona bakmaya çalıştım sürekli. Sonra sakinleşinciyi salmışlar işte
Ya ben ameliyat masasında doktora karnım çok boş diyip durmuşum çok garip hissettim çok değişikti o an. Azcık da sakinleştirici etkisi ile baya sayıklamışım
O gün koridorda yürürken tartıldığımda sadece 2 kilo eksikti benim. Doğurur doğurmaz gitmemiş
Bide sütüm az diye annemin tüm bulduğu şeyleri deniyorum. Kilo vermeyi pek beklememiştim
Merhaba bir tarafta şişlik hissediyorsaniz karnınız kaskatı kesilmisse ve nefesiniz daraliyorsa kasilmaniz oluyor demektir(ağrısız) bol su için ve magnezyumu bırakmayın. Ben bir ara magnezyumu bırakmıştım 5 dakika da 10 dakika da bir kasilmalarim olmuştu sonra hemen magnezyuma devam ettim şimdi ise günde 6 7 kere oluyordur gece de bir kaç defa
Sizde de ateş basması terleme oluyor mu yaa ? Dün gece eşime bakıyorum uzun kollu pijamaları giymiş battaniye üstünde gayet keyfi yerinde uyuyor. Bennn hala ince yazlık gecelik, üstümü örtünce afakanlar basıyor, 3 kere üst değiştirdim sabaha kadar. Şuan hala öyle, evin serin olduğunu eşime bakınca anlıyorum ama ben temmuzu yaşıyorum içimde. Boncuk boncuk terliyorum yaa
Sizde de ateş basması terleme oluyor mu yaa ? Dün gece eşime bakıyorum uzun kollu pijamaları giymiş battaniye üstünde gayet keyfi yerinde uyuyor. Bennn hala ince yazlık gecelik, üstümü örtünce afakanlar basıyor, 3 kere üst değiştirdim sabaha kadar. Şuan hala öyle, evin serin olduğunu eşime bakınca anlıyorum ama ben temmuzu yaşıyorum içimde. Boncuk boncuk terliyorum yaa