2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Öyle dıosun ama babanın da torun heyecanı, sen şu an cok yogun duygularla boğuşuyosun.. Anlıyorum.. Ama herkesin agzına da ket vuramazsın ki, Bi süre sonra yakınların dışındaki insanlar da duyacaktır.. Dediğim gibi herkese ayrı açıklamak konusmak cok yorucu bunu düşünüyorsan.. Ama onun haricinde duyulur yani bikaç zaman sonra sen istesen de istemesen de

Aynen 8 9 kılo direkt gidio ya dogumdan snra zaten ondan snra Bi hafifliosun ki
Ya ben ameliyat masasında doktora karnım çok boş diyip durmuşum çok garip hissettim çok değişikti o an. Azcık da sakinleştirici etkisi ile baya sayıklamışım
O gün koridorda yürürken tartıldığımda sadece 2 kilo eksikti benim. Doğurur doğurmaz gitmemiş
Bide sütüm az diye annemin tüm bulduğu şeyleri deniyorum. Kilo vermeyi pek beklememiştim

Kahve ne için, ben orayı kaçırdım sanırım.

Kızlar merhaba, karnımda ağrısız sertleşme ve toplanma oluyordu sabahtan beri, akşam o kadar sıklaştı ki anlatamam. İşin enteresanı toplananın bebek mi kasılmamı olduğunu anlayamıyorum ağrısız olduğu için ama tek tarafta top gibi sertleşiyor ve baya sık oluyor. Sancıları bu şekilde ağrısız yaşayan var mı aranızda

Ben o sekildeydim. Sonra nstde çıktı. Acile gidebiliyorsan baktır istersen

Bunu duydum canım alt açma aparatı da varmı
Alt açma aparatı yok, zaten anne yanı olarak kullanıldığında onu nereye takacaksın? Bir karadı aşağı indiği için takacak yer kalmıyor. Onlar sabut olanlarda var. Benim için anne yanı olması diğer özelliğinden dana kullanışlı olacağı için bunu tercih ettim canım.

He ben hiç kıpırdamadım tek hareket gözümden akan yaşlardı bir peçete istedim eşim gelince gözümü sil diyebildim tek

Kahve ne için, ben orayı kaçırdım sanırım.
Baş ağrısını engelliyor sezaryenden sonra içince

He ben hiç kıpırdamadım tek hareket gözümden akan yaşlardı bir peçete istedim eşim gelince gözümü sil diyebildim tek
Valla ben kıpırdadım ama ağrımadı belki gerçekten kahvedendir. Benim bebek çıkınca tam ağlamadı. Muayene edilirken aspire ettiler. O yüzden gözümü yan dönüp ona bakmaya çalıştım sürekli. Sonra sakinleşinciyi salmışlar işte

Ayy o vıdeolar geldi aklıma

Tabi hemen anında gitmio ama ilk zmnlar gidio kılolar..

Korse takıosun dimi?

Ayy o vıdeolar geldi aklıma

Tabi hemen anında gitmio ama ilk zmnlar gidio kılolar..

Korse takıosun dimi?
Yok takmıyorum henüz içinde bunalırım gibi geliyor. Bide öyle bir göbeğim kalmadı sanki benim. Sadece derim yumuşak biraz onu da sporla halledicem

Merhaba bir tarafta şişlik hissediyorsaniz karnınız kaskatı kesilmisse ve nefesiniz daraliyorsa kasilmaniz oluyor demektir(ağrısız) bol su için ve magnezyumu bırakmayın. Ben bir ara magnezyumu bırakmıştım 5 dakika da 10 dakika da bir kasilmalarim olmuştu sonra hemen magnezyuma devam ettim şimdi ise günde 6 7 kere oluyordur gece de bir kaç defa

Kızlar 30. haftada doktor bana magnezyum vermişti geceleri suya at iç demişti 37. haftaya giricem hiç içmedim bir sorun olur mu ya bebekte

Sizde de ateş basması terleme oluyor mu yaa ? Dün gece eşime bakıyorum uzun kollu pijamaları giymiş battaniye üstünde gayet keyfi yerinde uyuyor. Bennn hala ince yazlık gecelik, üstümü örtünce afakanlar basıyor, 3 kere üst değiştirdim sabaha kadar. Şuan hala öyle, evin serin olduğunu eşime bakınca anlıyorum ama ben temmuzu yaşıyorum içimde. Boncuk boncuk terliyorum yaa

Altımda kısa şort üstümde kısa kollu var ama ben terliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…