Arkadaslar eşimle bir konuda anlaşamıyoruz. küçük boy valiz var diyorum ki onun içini ayarlayıp hastaneye onu alacağız, bana diyor ki hastaneye valizle giden ilk oluruz. Bende dedim ki sana elli kişi bulurum yani valizle giden herkes öyle dedim. Valizle giden ve hazırlayanlar cevap verebilir mi göstereceğim
Arkadaslar eşimle bir konuda anlaşamıyoruz. küçük boy valiz var diyorum ki onun içini ayarlayıp hastaneye onu alacağız, bana diyor ki hastaneye valizle giden ilk oluruz. Bende dedim ki sana elli kişi bulurum yani valizle giden herkes öyle dedim. Valizle giden ve hazırlayanlar cevap verebilir mi göstereceğim
Valla ben kıpırdadım ama ağrımadı belki gerçekten kahvedendir. Benim bebek çıkınca tam ağlamadı. Muayene edilirken aspire ettiler. O yüzden gözümü yan dönüp ona bakmaya çalıştım sürekli. Sonra sakinleşinciyi salmışlar işte
Ya bizimki de bir kaç saniye ağlamadı bizde bir panik olduk sonra ağladı. Bende sakinim sakinim diyordum ama titreye titreye bir hal oldum keşke bana da sakinleştirici yapsalardı Neyse ki hemen toparlandı Pera kuş çok oluyormuş o doğum sırasında
Kızlar merhaba, karnımda ağrısız sertleşme ve toplanma oluyordu sabahtan beri, akşam o kadar sıklaştı ki anlatamam. İşin enteresanı toplananın bebek mi kasılmamı olduğunu anlayamıyorum ağrısız olduğu için ama tek tarafta top gibi sertleşiyor ve baya sık oluyor. Sancıları bu şekilde ağrısız yaşayan var mı aranızda
Yani böyle toplu halde karnın değil lokal olarak bir sertleşme toplanma değil mi çocuk hareketi oluyor bende de oluyor nst çektirdiğimde de oluyordu sancı değil bebek hareketi. Doktorum da bu şekilde bilgi vermişti. Sancı için Belden karnına doğru gelen bir ağrı ardından büyüyen rahmin yani karnın büyük olarak toplu halde sertleşmesi demişti. Bende de oluyor şu an bile olup iniyor yatış pozisyon değiştiriyorum geçiyor sonra bir daha ama durmadan olan bir şey değil.
Benim orta boy valiz + büyük çocuk bakım çantası. Benim eşim de söylendi bunları kim taşıyacak dedi valla istersen hamal tut umurumda değil çok konuşma ben sana bu çocuğu kim doğuracak diyo muyum dedim
Sizde de ateş basması terleme oluyor mu yaa ? Dün gece eşime bakıyorum uzun kollu pijamaları giymiş battaniye üstünde gayet keyfi yerinde uyuyor. Bennn hala ince yazlık gecelik, üstümü örtünce afakanlar basıyor, 3 kere üst değiştirdim sabaha kadar. Şuan hala öyle, evin serin olduğunu eşime bakınca anlıyorum ama ben temmuzu yaşıyorum içimde. Boncuk boncuk terliyorum yaa
Sizde de ateş basması terleme oluyor mu yaa ? Dün gece eşime bakıyorum uzun kollu pijamaları giymiş battaniye üstünde gayet keyfi yerinde uyuyor. Bennn hala ince yazlık gecelik, üstümü örtünce afakanlar basıyor, 3 kere üst değiştirdim sabaha kadar. Şuan hala öyle, evin serin olduğunu eşime bakınca anlıyorum ama ben temmuzu yaşıyorum içimde. Boncuk boncuk terliyorum yaa
Tam olarak şu anki hastalığımın sebebi bu dün akşam kapattım yatak odasında pencereyi. Üstüm sürekli açık ve yeni bir güncelleme ile ayak altlarım avuç içlerim de su gibi oluyor. Aman dikkat et kendine
Ben. Tişört şortla oturuyorum eşim baya baya uzun içi şardonlu eşorfmanla oturuyor. Doğurunca tüm belirtilerin kaybolacağı için çok mutluyum. Ancak bu kez de lohusalık yüklenecek hepimize. Allah yardımcımız olsun.