2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Arkadaslar eşimle bir konuda anlaşamıyoruz. küçük boy valiz var diyorum ki onun içini ayarlayıp hastaneye onu alacağız, bana diyor ki hastaneye valizle giden ilk oluruz. Bende dedim ki sana elli kişi bulurum yani valizle giden herkes öyle dedim. Valizle giden ve hazırlayanlar cevap verebilir mi göstereceğim

Kırmızı bebişin, siyah benim.

Eklentiler

• IMG_2674.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 90
Benim hazırladığım valiz kabin boy bile değil daha büyük

kizlar ogluşumu kucagima aldim 11.25te. cok harika bir spinal sezaryen geçirdim. ekibim muhteşemdi... sütüm geliyor bebiş emiyor merak etmeyin her sey cok guzel.. spinalin etkisi gecti agri kesici veriyorlar 4 saate yuruyecegim
Maşallah canım gözünüz aydın bebişinle mutlu huzurlu bol hasret gidermeceli zamanlar

Ya bizimki de bir kaç saniye ağlamadı bizde bir panik olduk sonra ağladı. Bende sakinim sakinim diyordum ama titreye titreye bir hal oldum keşke bana da sakinleştirici yapsalardı Neyse ki hemen toparlandı Pera kuş çok oluyormuş o doğum sırasında

Yani böyle toplu halde karnın değil lokal olarak bir sertleşme toplanma değil mi çocuk hareketi oluyor bende de oluyor nst çektirdiğimde de oluyordu sancı değil bebek hareketi. Doktorum da bu şekilde bilgi vermişti. Sancı için Belden karnına doğru gelen bir ağrı ardından büyüyen rahmin yani karnın büyük olarak toplu halde sertleşmesi demişti. Bende de oluyor şu an bile olup iniyor yatış pozisyon değiştiriyorum geçiyor sonra bir daha ama durmadan olan bir şey değil.

Son düzenleme:
Benim orta boy valiz + büyük çocuk bakım çantası. Benim eşim de söylendi bunları kim taşıyacak dedi valla istersen hamal tut umurumda değil çok konuşma ben sana bu çocuğu kim doğuracak diyo muyum dedim

Hemde ne.. annem menapozda iken böyle oluyordu birden ter boşalıyor sırılsıklam su..

Tam olarak şu anki hastalığımın sebebi bu dün akşam kapattım yatak odasında pencereyi. Üstüm sürekli açık ve yeni bir güncelleme ile ayak altlarım avuç içlerim de su gibi oluyor. Aman dikkat et kendine

Ben. Tişört şortla oturuyorum eşim baya baya uzun içi şardonlu eşorfmanla oturuyor. Doğurunca tüm belirtilerin kaybolacağı için çok mutluyum. Ancak bu kez de lohusalık yüklenecek hepimize. Allah yardımcımız olsun.

Orta boy valizle gidiyorum bir tarafı benim, diğer tarafı bebişin eşyaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…