Tam olarak şu anki hastalığımın sebebi bu dün akşam kapattım yatak odasında pencereyi. Üstüm sürekli açık ve yeni bir güncelleme ile ayak altlarım avuç içlerim de su gibi oluyor. Aman dikkat et kendine
Ben. Tişört şortla oturuyorum eşim baya baya uzun içi şardonlu eşorfmanla oturuyor. Doğurunca tüm belirtilerin kaybolacağı için çok mutluyum. Ancak bu kez de lohusalık yüklenecek hepimize. Allah yardımcımız olsun.
Sizde de ateş basması terleme oluyor mu yaa ? Dün gece eşime bakıyorum uzun kollu pijamaları giymiş battaniye üstünde gayet keyfi yerinde uyuyor. Bennn hala ince yazlık gecelik, üstümü örtünce afakanlar basıyor, 3 kere üst değiştirdim sabaha kadar. Şuan hala öyle, evin serin olduğunu eşime bakınca anlıyorum ama ben temmuzu yaşıyorum içimde. Boncuk boncuk terliyorum yaa
Bende öyleyim.. Bildiğin menepoz ter basması gibi, aniden oluyo.. Su an tişört ve incecik Bi pijamayla takılıyorum.. Ona ragmen aniden ter basıo, hiç hareket etmıorm mesela gece bende degsıorm kıyafet, sırılsıklam oluyorum yoksa
Arkadaslar eşimle bir konuda anlaşamıyoruz. küçük boy valiz var diyorum ki onun içini ayarlayıp hastaneye onu alacağız, bana diyor ki hastaneye valizle giden ilk oluruz. Bende dedim ki sana elli kişi bulurum yani valizle giden herkes öyle dedim. Valizle giden ve hazırlayanlar cevap verebilir mi göstereceğim
Ben Bi takım pıjama Bı de uzun gecelık koydum.. Uzun gecelık daha rahat oluyo ozellıkle İlk zmnlar.. Zaten ilk cıkınca cırılcıplak oluyosun sezeryanse.. Snra snra giyniosun..
Ben Bi takım pıjama Bı de uzun gecelık koydum.. Uzun gecelık daha rahat oluyo ozellıkle İlk zmnlar.. Zaten ilk cıkınca cırılcıplak oluyosun sezeryanse.. Snra snra giyniosun..
Ben iki tane koymuştum ama arkadaşım kan bulaştı, mutlaka bir tane daha koy dedi. 2 gecelik bir pijama koydum. Tabi sezaryen olacağım için 2 gece kalacağım ben
Bana bir gecelik bir sabahlıklı gecelik takımı yetti canım. 2 pijama takımını hurçtan çıkarmadım hiç birine de kan bulaşmadı. Tek başıma ya da eşim tuvalete götürse kesin bulaşırdı ama ben ilk bir buçuk gün tuvalete götürüldüm ondan yetti bence sen fazla al olmadı getirirsin
Arkadaslar eşimle bir konuda anlaşamıyoruz. küçük boy valiz var diyorum ki onun içini ayarlayıp hastaneye onu alacağız, bana diyor ki hastaneye valizle giden ilk oluruz. Bende dedim ki sana elli kişi bulurum yani valizle giden herkes öyle dedim. Valizle giden ve hazırlayanlar cevap verebilir mi göstereceğim
Ya ben ameliyat masasında doktora karnım çok boş diyip durmuşum çok garip hissettim çok değişikti o an. Azcık da sakinleştirici etkisi ile baya sayıklamışım
O gün koridorda yürürken tartıldığımda sadece 2 kilo eksikti benim. Doğurur doğurmaz gitmemiş
Bide sütüm az diye annemin tüm bulduğu şeyleri deniyorum. Kilo vermeyi pek beklememiştim
Bende baya bir gitti sandım 4 kg vermişim sadece pasta çikolata ne bulduysam yiyorum ama sadece dişim çok kötü olduğu için artık biraz mecburi ara vericem bugün eczaneye yürüyerek gittim çok çok iyi geldi bir nefes aldım yarın da 15 dk yürücem şu korseyi de alıcam ben Pzt doktora sorup. Spor yapacak vakitte yok ki ev çok hareketli