2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ayy sende mi hasta oldun? Geçmiş olsun yaa. Ben bugün antibiyotike başladım kaptık valla son hafta şifayıj

Evettt lohusalık var bundan sonra hayatımızda pek birşey değişmeyecek bence ayy artık hayatımın o evresine geçmek istiyorum yaa

Yok takmıyorum henüz içinde bunalırım gibi geliyor. Bide öyle bir göbeğim kalmadı sanki benim. Sadece derim yumuşak biraz onu da sporla halledicem

Bence tak derim.. Sporda yaparsın yine, tabi vakit bulabilirsen spor da yapamazsan kalır cunku o sarkıklık bence

Bende öyleyim.. Bildiğin menepoz ter basması gibi, aniden oluyo.. Su an tişört ve incecik Bi pijamayla takılıyorum.. Ona ragmen aniden ter basıo, hiç hareket etmıorm mesela gece bende degsıorm kıyafet, sırılsıklam oluyorum yoksa

Bugun hazırladım, hatta yetmedi, ufak el boy Bi çanta daha hazırladım.. Sığmıyokı ona bile

Ben Bi takım pıjama Bı de uzun gecelık koydum.. Uzun gecelık daha rahat oluyo ozellıkle İlk zmnlar.. Zaten ilk cıkınca cırılcıplak oluyosun sezeryanse.. Snra snra giyniosun..
Benim su anlık normal doğum gözüküyor ama zaman ne gösterir bilemeyiz tabii yarın nişanım geleli bir hafta olacak tık yok

Arkadaşlar ben doğum çantama kendime iki adet pijama koydum yeter mi
Bana bir gecelik bir sabahlıklı gecelik takımı yetti canım. 2 pijama takımını hurçtan çıkarmadım hiç birine de kan bulaşmadı. Tek başıma ya da eşim tuvalete götürse kesin bulaşırdı ama ben ilk bir buçuk gün tuvalete götürüldüm ondan yetti bence sen fazla al olmadı getirirsin

Tabi ki valiz hazırladım

Bende baya bir gitti sandım 4 kg vermişim sadece pasta çikolata ne bulduysam yiyorum ama sadece dişim çok kötü olduğu için artık biraz mecburi ara vericem bugün eczaneye yürüyerek gittim çok çok iyi geldi bir nefes aldım yarın da 15 dk yürücem şu korseyi de alıcam ben Pzt doktora sorup. Spor yapacak vakitte yok ki ev çok hareketli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…