2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bugün öğlen gibi dışarıdaydık.eve dönerken bir anda bir başağrısı başladı. Öğlen zaten parol alıyordum. Aldım. Tabiki işe yaramadı ama değişik bir ağrıydı. Migren ve sinüzitim var benim bu onlar gibi değildi. Aklıma tansiyona bakmak geldi. 14 9 çıktı. Yattım dinlendim. Limonlu su içtim. Buz uyguladım enseme kafama falan ama banamısın demedi. En son Dr yazdım. Bir tansiyon ilacı önerdi. 18.30da aldım ama hala değişen bişey olmadı. En fazla 14 8 oluyor. Bu arada uyuyorum uyanıyorum hala başağrısı da devam. Fikri olan var mı? Sabah Dr gidelim diyoruz devam edecek gibi bu

Çok teşekkür ederim

Nefes darlığı bende de var ya git gide de artıo gibi yarın 35+0 oluyorum
O nefes darlığı beni de bitirdi resmen şu hamileliğimde en çok ondan çektim. Birde idrar enfeksiyonundan. Gerisi çekilebilir sıkıntılardı ama nefes alamamak çok çok kötü gerçekten burun bandı biraz da olsa iyi geliyor ama beni genellikle bant rahatlattı.

2 eltim valizle gitti ve bende valizimi ayarladım, küçük boy valiz zaten çok iyi oluyor valiz hem her şey toplu ve dağıtmaya gerek olmadan ihtiyaç olan alınıyor içinden. Ve birçok kişi var valizle giden. Sırt çantası gibi ya da elde bir sürü eşya olmaktansa valiz en mantıklı olanı

Valla ben kalin polar Pijama ve hatta çorap üstüne panduf giyiyorum çok üşüyorum öyle böyle değil aşırı soğuk hissediyorum . Eşim hava normal ne soğuk ne sıcak diyor ama ben donuyorum .

Son düzenleme:
Geç vakit görmesem fotoğraf çekerdim valize hazırladım kenarda bekliyor. Kızımda da valiz ile gittim.
Dipnot valize hâlâ koyacaklarim var ama yer kalmadı belki bir de el çantası yaparım.

Son düzenleme:
Mutlaka doktora git. O tansiyon ilacından bende de var ama benimki düşüyor şükür ki. Pıhtılaşma için iğne kullanıyor musun? Ilık bir duş ve suyu limonlu içmeye devam et. Sarımsak da dengeliyordu sanırım

Okurken kendimi düşünemedim o halde daha fazla üzmek istemem ama ne olur misafir kabul etme eşin annesiyle konuşsun doktor enfeksiyon riski var misafir yabancı gelmesin dikkatli olun dedi artık desin aklıma bu geldi önünü anca böyle kesersin

Kan sulandırıcı iğne devam. 2 gün daha olacağım. Boynumda tutuktu hafif oda ilerledi bu arada. Başağrısı yetmedi oda eklendi.

Kızlar, benim kızım dünyaya geldi. Normal doğum oldu, hala inanamıyorum. Çok şükür ilk sağlık kontrolleri iyi, 3100 gram. Bizler için dualarınızı beklerim.

Yaa gözünüz aydın. Çok şükür sağlıkla aldınız kucağınıza. Daha akşam karnınız sertleşiyordu nasıl oldu nasıl ilerledi merak ettim çok hızlı gelişmiş

Kızlar, benim kızım dünyaya geldi. Normal doğum oldu, hala inanamıyorum. Çok şükür ilk sağlık kontrolleri iyi, 3100 gram. Bizler için dualarınızı beklerim.
hayırlı olsun Rabbim saglicakla büyütmeyi nasip etsin
İlk dogumunuzmuydu nasıl ilerledi süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…