2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Evet, risk grubu olduğumuz için hepimize çıkmıştır eşler dahil diye tahmin ediyorum. O yüzden yazmak istedim.
Ya ben şimdi eşime, anne babama ve kardeşime baktım. Hepimizde risk grubundasınız diyor hadi bizi ve anne babayı anladım da 20 yaşındaki çocuk neden risk grubunda

Of of inşallah benimde geçer ne bulduysam vitamin içtim bugün

Ben bu bilgiyi bilmiyordum aklıma da hiç gelmedi grip aşısı geç kalmadık mı ama sanki. Ben eskiden oluyordum ama ekimde oluyordum bir de o aşı için grip olmamak lazım inşallah grip olmadığımız bir zaman olur

Kaldığım hastanede nöbetçi kalan doktorda öksürük ve akıntıya yakalandı hatta iki hemşire daha kendilerine yan odada hava verdiler.Bence büyük bir salgın bu.
Ay yok artık gerçekten herkes hasta covidden beter hale geldik siz nasıl oldunuz bebek nasıl

Kızlar sizin bebeler saçlı ya oğlumun olan saçı da döküldü baya keltoş hatta yaşlı amcalar gibi arkada var önde yok sıfıra mı vursam Çıkarmı acep
Hep aynı tarafa yatınca dökülüyor ona dikkat et bir de konak olursa dökülüyor. Bence sıfıra vurma yani o batıl bir inanç gür çıkması filan. Uzar zamanla

Herkese selamlar, geceleri emzirirken okuyorum sizleri hemde zaman geçiyor , benim kızımda 25 günlük
Bir günümüz bir diğerini tutmuyor uyku bakımından sanırım 4.trimester dedikleri bu ,
Dr bize ilk günden D vitamni ve probiyotik verdi, sizlerde durum nedir? Farklı yorumlar okudum vitamin kullanımı hakkında

Bu gol kaçtı da artık önümüzdeki maçlara bakacağız ben iyileşir iyileşmez yaptırmayı düşünüyorum. Umarım 2. Ay aşılarında ailecek iyileşmiş oluruz.

Kızlar ya gaz ilacını verdikten sonra bebeklerinizde tamamen bi rahatlama oluyor mu ? 2 gündür çok sıkıntılı kızım uykusunda sürekli ıkınıyor uykusu bölünüyor bazen ağlıyor moralim çok bozuk

Bizim 20 günlükten beri öyle. Gazını çıkarsa bile gece boyu ıkınıyor kıvranıyor. Gaz damlası olarak nurse harveys kullanıyorum ama çok işe yaramadı sanki

Bizimki bu akşam çok fena iyi gidiyorduk aslındanBiogaia ve Nurse harveys ile. Belki artık gerek yoktur diye Nurse harveysi vermedim bir gün düzeni bozduk yine. Kakada yaptı, gazda çıkarıyor alttan üstten ama kıvranıp duruyor saatlerdir

Bizim 20 günlükten beri öyle. Gazını çıkarsa bile gece boyu ıkınıyor kıvranıyor. Gaz damlası olarak nurse harveys kullanıyorum ama çok işe yaramadı sanki
Sab simplex denediniz mi? Gaz ilaçları farklı sebeplerle oluşan gazlar için demişti Dr. Hangisi hangisiydi kalmadı aklımda ama biri anne kaynaklı gazlara çözün olurken, diğeri biberon/meme emerken yutulan havayla ilgili gaz içinmiş mesela. Bize sab simplex yaramamıştı

Gözüm o kadar korktu ki her aşıyı olurum. İyi ki söyledin.

Kızlar sanırım pamukçuk meme reddi yaptı kızım memeyi alıp çekince başlıyor ağlamaya canı yanıyor muhtemelen ilaö kullandıktan kaç gün sonra geçti pamukçuğubuz. Atak haftasında da olabiliriz. Meme reddi yaşayan var mı?

Biogaia ve PrD kullanıyoruz başından beri. Hala bir günümüz, bir günümüzü tutmuyor bizim

Oğluma sürekli emzik kullanıyorum o yüzden de gazı çok olabilir. Eğer etki etmezse sab simplex kullanırım ben de

Yaşasın ekran resimleri lazım olursa diye alıyorum böyle

Eklentiler

• IMG_7497.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 59
Eşim biraz aşı karşıtı sordum gerek yok dedi direk ay benim büyük oğlum grip gibiydi biraz bugün iyice kötüleşti başa sarıyoruz resmen

Bende sab simplex kullanıyorum 2 günğdr ama tamamen kesmiyor sancıyı geceleri özellikle daha çok oluyor. Bugün elma yağıda
Sürdüm ayaklarının altına bakalım bu gecemiz nasıl geçicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…