2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ya benimkide öyle ne güzel gazını çıkartıyor tuvaletimizide yapıyoruz ama ıkınması huxursuzluğu beni çok mutsuz ediyor hiç gaz problemimiz yoktu ne güzel olmaz diyordum artık

Çok çok iyiyiz maşallah. Tabiki hala tıkanıklık var ama ilk güne göre hiç önemli değil.ama antibiyotik bitene kadar burdayız.siz?
Oh çok sevindim Bizde daha iyiyiz ama hala tam iyileşti diyemem. Bugün 3 ya da 4 kez öksürdü arada balgamı geliyor o zaman kendini kusturuyor. 2 kez kustu bugün günden güne iyileşecek inşallah

Ya benimkide öyle ne güzel gazını çıkartıyor tuvaletimizide yapıyoruz ama ıkınması huxursuzluğu beni çok mutsuz ediyor hiç gaz problemimiz yoktu ne güzel olmaz diyordum artık
O ıkınma sıkılma gece sesleri sadece gazdan mı sence? Ben Peranın da gaz problemi olduğunu düşünmüyordum ama ıkınma hali var devamlı. Bir de bazen kocaman insan gibi gaz çıkarıyor

Ben kullandım canım o ilacı ağzına damlatınca tam yayılmadığı için herhalde arka kısım pamukçuklar kalıyordu. Damlalığı ağzının içinde gezdirip arkaya doğru damlattım 6. Gün hepsi gitmişti. Bizde meme reddi olmadı

O ıkınma sıkılma gece sesleri sadece gazdan mı sence? Ben Peranın da gaz problemi olduğunu düşünmüyordum ama ıkınma hali var devamlı. Bir de bazen kocaman insan gibi gaz çıkarıyor
Ayy bizimki daha az önce gaz çıkardığında eşim defi, kızım bu ne böyle yetişkin insan gibi afedersiniz ama b*k yapmaları, gaz yapmaları hepsi birer mucize; içime sokasım gelşyor sürekli

Kızlar iki çocuklu hayat vurmaya başladı beni sacma sapan gülmeye basladım, su an hala gülesim var.. Sinirlerim bozuldu galiba sanrm öğlen 3tü yerımden kalktım, yerımden kalktım dedıysem emzırmeyı bıraktım, o saatten beri sımdı oturabıldım.. Öldüm resmen, enkaz gibiyim Eymen asırı hırçın, uykusunda bile bagırıo, ilaç içirmek mesele oldu.. Atesı ara ara çıkıo.. Kusma da var ishal de var Eşim Eymeni halletti, sonra 2 numaramız ağlamaya başladı, şimdi diğerinde sıra dedi, onu dedıgınden beri gülüyorum sürekli.. Hangi birine yetişcemizi şaşırdık ay cok sinirim bozuldu

Yaa eve ilk geldiğindeki fotoğraflarına bakıyorum gerçekten çok hızlı büyüyorlarmış benim kız yenidoğan bebek gibi şuan Düzeltilmiş yaşa göre 31 günlük
İlk zamanlar hiç büyümeyecek gibi geliyor insana ama büyüyorlar bir şekilde kocaman bir kız olur inşallah rabbim hepsine sağlık mutluluk versin

Deprem olmuş kızlar yine hissetmedim ben, Allah beterinden korusun

Yaa ben hissettim bu sefer.. Yorgunluktan diye dusundum ama sallandı gibiydi, dogru hissetmişim.. Bide hemen plan yaptım aklımdan eymenı koşa koşa yatak odasına götürüp kardesın de alıp cenın pozisyonu yapacaktık
Allah korusun colugumuzu cocugumuzu

Kızlar karartma perde kullanan var mı ? Benim evim çok fazla güneş alıyor gerekli mi acaba ?

aynen dünden beri yatağına yatırıp beyaz gürültü açıp sallayarak uyutmayı deniyorum bugün gündüz uyudu şu an gözler fal taşı yine. Etrafı izliyor oysaki benim çok uykum geldi
Benimki de gündüz uyumadı akşam uyudu 22.30da uyandı şimdi de pışpışlıyorum bakalım uyursa anlık durumumuz ektedir

Eklentiler

• IMG_7620.webp
    30 KB · Görüntüleme: 82
Benimki de gündüz uyumadı akşam uyudu 22.30da uyandı şimdi de pışpışlıyorum bakalım uyursa anlık durumumuz ektedir
Herkes fotoğraf atmış bizde atalım Fotoğraf anlık değil uyusun diye ışıkları kapadım şu an çünkü ışığa bakıp duruyor bugün gazlı bir gün ıkınıyoruz kaka gelmiyor ah bir yapsak da bende uyusam bu arada gece inleme sesi, ağrısı varmış gibi sesleri bizimki de çıkarıyor. O büyüme sancısıymış sanırım. Kakası da olabilir tabi ama büyüme sancısı da oluyormuş

Eklentiler

• IMG_5159.webp
    39 KB · Görüntüleme: 82
Benimde gece lambası açık, telefon gece modunda çektiği için aydınlık çıkmış baya maşallah hepsine, Rabbim hepsine rahatlık versin

Benim eşim yukardaki çocuk koşuyor sanmış avize sallanınca önemsememiş, sonra telefona bildirim gelince anlamış Bizim burası çok şenlikli yukardaki Ela mız sağolsun 00 demeden uyumuyor Gerçi bizim evde ondan aşağı kalır değil, Allah alttaki komşuya sabır versin Ben hiç büyük deprem yaşamadım bir yakınımda yaşamadı o yüzden öyle temel bilgileri panik anında nasıl uygularım bilmiyorum. Allah kimseye yaşatmasın inşallah böyle az şiddetli olur ve biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…