2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bütün bebişlere kocaman maşallah Allahım nazarlardan korusun ne kadar güzeller hepsi ahh zamannn doğurduk bütüyoruz çok şükür bu günlerimize
Benimkiler küçük olunca sizin bebekler bana daha büyük geliyor
Bide gelinimizin yiğeninde saçları hep dikti o zaman inatcı olucak falan diyolardı büyüklerde anlamı bu demek dik saçlı olmanın

Kızlar bebeğim gece saat 3 ten akşam 5 e kadar ara ara toplamda 2 saat uyudu. Saat 5 te uyudu, şimdi saat 7 hala uyuyor. Gazını çıkarıp kaka ve idrarını da güzel yapiyordu. Doktorla konuştum, doktor her ne kadar gaz çıkarsa da içeride daha fazlası vardır deyip biogaia damla yazdı. Kullanan ve olumlu sonuç alan var mı?

Ben kullaniyorum nurse harvaysle beraber ikisi cok ise yaradi bizde bayag gaz sancisi azaldi

Aaa aynı kocam Artık ona dıyorum kaynana Ahh dıyo bende olsq hep verırdım

Yaa çok teşekkür ederim o kadar motive oldum ki bu mesajınla. Bugün akşam 5 gibi sağdım toplam 120 cc süt çıktı çok mutlu oldum. Ama 3 saat emzirmedim doluydu göğüsüm. Ve bebeğim 90 cc içip doydu. Demekki sütüm yetiyor diye düşünmek istiyorum.

Tabiki yetiyor, aksini düşünmen bile hata

Kızlar grip aşısı yaptırıyor musunuz? Bu kadar erken yaşta akciğer enfeksiyonu yaşamanın ne kadar ciddi sonuçları olabileceğini görüyorsunuzdur buradan ve çevrenizden. En sık enfeksiyon nedeni de rsv ile influenza virüsleri. Rsv aşısı prematüre bebeklere rapor çıkartılarak yaptırılıyormuş ve kasımda başlanması gerekiyormuş beş doz olarak. Grip aşısı ise bebeğe yapılamıyor ama aile üyelerine ve belli yaştaki kardeşlere yaptırılabiliyor ve yenidoğanı korumak açısından öneriliyor. Spring05 trueliving_ Alyaliya Berikko supriz3 siz biliyorsunuzdur belki, bilmeyen varsa diye yazdım. E nabızdan influenza aşınızın çıkıp çıkmadığını öğrenebilirsiniz. (Bana ve büyük oğluma çıkmış, her şey yolunda giderse ocak başı ailecek asmde aşılanırız)

Aa bana da çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…