2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende böyle birşey istiyordum ama istediğim şeyleri yüklemek istiyorum o özelliği varmi

Bazı seslerde özel frekanslar var YouTube'dada var .. Bilinçaltini da uyarıp sakinlestiriyor gerçekten

Hiç öyle şey olur mu berikko burda çok güzel bir şekilde düşüncelerimizi paylaşıyoruz. İnsanız elbette farklı şeyler düşüneceğiz. Yeterki şimdiki gibi birbirimize yaklaşalım. Kibarca ve sevgiyle. Burda hepinizden çok şey öğrendim çünkü

Yün aynı zamanda alerjendir. Deneyeceksen de bebeği iyi takip etmek gerek artırabilir çünkü solunum skkıntılarını
Solunum dan ziyade balgam için önerdim ben instgramdan çok satışı yapıldı kullanan arkadaşım yavrularını hastalıktan kurtardı.
Onun dışında alerjisi varsa zaten kuru kuru oksurur belirtileri farklıdır balgam olmaz cildi dökülür burnu akar hapşırık olur

En kötüsü bu alerjen durumu ..
Hastalık vs geçici de.bu Alerji durumu ne zmaan geçer bilinmez en vahimi

Aman anmiyalim başımıza gelmesin..

Yok canım, taşlamak veya küçümsemek için demedim ben, olur mu hiç öyle şey. Alerjen konusuna açıklık getirmek için dedim. Zaten alerjik bir bünyen yoksa yünün de sütün de kedinin köpeğin de bir zararı olmuyor ama alerji de maalesef çağımızın bir gerçeği demek istedim. Yani mesela şeker hastası değilsek şeker tüketerek şeker hastası olmuyoruz ama genetik yatkınlığımız varsa, o zaman işler değişebiliyor ya. Alerji de öyle işliyor anladığım kadarıyla. Umarım kendisiyle ilgili detaylı bilgi edinmek zorunda kalmayız hiçbirimiz

Süt kanalım tıkandı yine aşırı sert antibiyotik kullanmıştım bir kere yine kullanacağım herhalde açamadım çünkü bir türlü, çocuk da sabahtır uyumuyor ağrımla bir yandan ağlaması ile uğraşmak tek başına bakmak aşırı zor cidden

Aptamil. İlk adımlarım uygulamasında böyle bişey vat
Ben o uygulamaya bakmadım ama sümüksü uzayan balgam gibi bir şey oluyor. Sürekli kakası öyleyse pişik varsa ve pişik devamlı oluyorsa ya da kakada kan görülüyorsa alerjiden şüpheleniyoruz. Ek gıda da bazen hazmedemiyorlar yediklerini bildiğin yediği çıkıyor. Benim kız genelde sindiriyordu ama görümcemin oğlu bezelye yesin bezelye çıkıyordu

Bizim resmen aynı ya bir gün iyi bir gün kötü. Tamamen iyileşti diyemiyorum hiç inşallah olmazlar inşallah Hastane o kadar kötüydü ki şuan en büyük korkum tekrar bir şey olması

Sabaha kadar hiç uyanmadı mı peki yani emmedi mi? Günlük bez sayısı önemli ama baya uzun bir aralık yapmamış genelde maksimum 3 4 saat uyuyorlar geceleri. Nerdeyse 8 saat kuru kalması biraz uzun geldi banada ama takip et canım belki düne özgü bir şeydir

Gece 12.30dan sonra 3.30,6 ve 8’de aktif 10ar dakika emzirdim. Bugün 2 kere çişli bez aldım, 3 kerede kakalı. Bakalım takipteyim

Gece 12.30dan sonra 3.30,6 ve 8’de aktif 10ar dakika emzirdim. Bugün 2 kere çişli bez aldım, 3 kerede kakalı. Bakalım takipteyim
Benim kuş ilk defa saat 6 ya kadar uyumuş iyi emmisti yatmadan ama çok uzun değil mi ya uyandırayimmi ne dersiniz

Bu postu okudum ve bebek ağlamasına bakışım değişti

Ah tüylerim diken diken oldu benim geçen yıl bir öğrencim vardı ücretsizdi bizim okulda kurumun 2 burslu alma zorunluluğu vardı kontenjana göre sayı artıyor. Neyse velisiyle konuştuk dediki onu aldığımızda 3 ay dışarı çıkaramadık, evin dışına asla çıkamıyordu dedi. Meğersem kurumda sanırım 3 yaşına kadar dışarı çıkarmıyorlarmış bildiğiniz hapis gibiymiş. Başına bir şey gelir diye mi artık bilmiyorum ve bu öğrenci debh tanılıydı. Onu dört duvar arasında tutmak nasıl mümkün çok üzülmüştüm

Geçen de keşfette karşıma çıktı o çocuklar hiç kucağa da alınmıyormuş, uyurken kendi kendine sallanıp uyuyorlarmış. Uyku eğitimi de öyle aslında bana göre öğrenilmiş çaresizlik hiç vermek istemiyorum inşallah az da olsa uyur da öyle bir şeye gerek kalmaz. Diğerine vermedim çok karşıydım ama bir yerden sonra tolerans kalmayınca insan uyuman lazım diye sesini yükseltiyor. Sesimi yükselteceğime versem mi böylesi aranızdaki ilişkiyi daha çok bozuyor diye içim içimi yiyor. Bu bebeğe daha dolmadım tabii yeni geldi dünyaya diğeri için söylediklerim

Annenin el becerisi iyiyse, organik pamuklı yün alıp amigurimi bebeklerden ördür. Mis gibi organik oyuncağı, uyku arkadaşı falan olsun bebişinin.
Bunu benim teyzem yaptı o kadar çok ki ama yüzüne bakmadı kızım uyku arkadaşı olarak her gece yatağa yeni bir şey koyuyor bir gün öne bir gün makas bir gün sticker bir gün fener gibi projeksiyon oyuncağı var karanlığa tutunca deniz kızı filan gösteriyor, bir gece bizim odaya onunla gelince aklımı kaybediyordum

Oysaki ideal uyku arkadaşı şudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…