Ah tüylerim diken diken oldu
benim geçen yıl bir öğrencim vardı ücretsizdi bizim okulda kurumun 2 burslu alma zorunluluğu vardı kontenjana göre sayı artıyor. Neyse velisiyle konuştuk dediki onu aldığımızda 3 ay dışarı çıkaramadık, evin dışına asla çıkamıyordu dedi. Meğersem kurumda sanırım 3 yaşına kadar dışarı çıkarmıyorlarmış bildiğiniz hapis gibiymiş. Başına bir şey gelir diye mi artık bilmiyorum ve bu öğrenci debh tanılıydı. Onu dört duvar arasında tutmak nasıl mümkün çok üzülmüştüm
Geçen de keşfette karşıma çıktı o çocuklar hiç kucağa da alınmıyormuş, uyurken kendi kendine sallanıp uyuyorlarmış. Uyku eğitimi de öyle aslında bana göre öğrenilmiş çaresizlik
hiç vermek istemiyorum inşallah az da olsa uyur da öyle bir şeye gerek kalmaz. Diğerine vermedim çok karşıydım ama bir yerden sonra tolerans kalmayınca insan uyuman lazım diye sesini yükseltiyor. Sesimi yükselteceğime versem mi böylesi aranızdaki ilişkiyi daha çok bozuyor diye içim içimi yiyor. Bu bebeğe daha dolmadım tabii yeni geldi dünyaya diğeri için söylediklerim