2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar benim yine süt bezlerim tıkandı bu sefer ateş de yaptı üşüme var. Antibiyotik içmiştim 20 gün önce şimdi yine içsem çocuğa birşey olur mu

Bildiğim kadarıyla uyku eğitimi 5aydan sonrası için. O zamana kadar çaresiz olmadıklarını farketmiş olurlar diye düşünüyorum. Değişiklik sadece uykuya geçiş zamanlarında oluyor. Diğer zamanlarda yapışık ikiz gibi takılabilirim diye düşünüyorum kendi adıma. Uyku zamanlarında da kendime vakit kalır.

Canım bebeği ters emzirmeyi denedinmi

Kızlar benim yine süt bezlerim tıkandı bu sefer ateş de yaptı üşüme var. Antibiyotik içmiştim 20 gün önce şimdi yine içsem çocuğa birşey olur mu
Benimde öyle olmustu hiç ilaç kullanmadan ters emzirme yöntemiyle açtım damarlarımı 1 gunde mesela sağ göğsünse bebeğin poposu da sağ tarafında olacak başı sol tarafında olacak yastıkla destekleyebılırsın sureklı emzır hangı göğsun tıkandıysa

Canım bebeği ters emzirmeyi denedinmi
denedim canım 4. Kez oluyorum böyle artık usandım. Masaj sıcak uygulama hepsini yapıyorum yine sabahtır 15 dk en az emziriyorum sağıyorum neden oluyorum sürekli bilmiyorum. Ve böyle olduğumda hayattan soğuyorum öyle bir acı. İlk kez ateş üşüme yaptı korktum bende.

Bir gün dayanayım ama ateş olunca ilaç alsam mı dedim biraz bekleyeyim düşmezse alayım o zaman. Sağıp duruyorum zaten süt gelmiyor tıkanıklıktan

Yavrucuğumn bu yüzünde ki kızarıklık geçmiyor ya doktora sordum normal diyor hametan süreyim mi dedim geçer mi dedm evet dedi sürebilirsn bugün başladım bakalım siz de bu durum varmı

Bir gün dayanayım ama ateş olunca ilaç alsam mı dedim biraz bekleyeyim düşmezse alayım o zaman. Sağıp duruyorum zaten süt gelmiyor tıkanıklıktan
Hemen ilaç alma çok acıyosa parol iç sadece seni çok iyi anlıyorum çok zor ama bebeklerimiz için yapacak birşey de yok ılık duş al bol bol

Hangi aralıklarla emziriyorsun? Daha sık emzirmeyi mi denesen? Benim de sol göğsüm gece 3 saat aralığı geçince sertleşiyor tıkanacak gibi oluyor ama emzirince rahatlıyorum. Gündüzleri daha sık emzirdiğim için sıkıntı olmuyor

Arkadaşlar doğumun üzerinden bir ay geçti benim hala dikişlerim sızlıyor. Normal doğumdu ve 2. Derece yırtık dedi doktor. Dikiş sayısını söylemedi ama ilk bir hafta oturamamıştım doğru düzgün. Akıntımın da rengi değişti ama hala bitmedi. Benzer durumu yaşayan var mı? Ya da sizce normal mi bu?

Benimkinde de baya kırmızı kırmızı pütürcükelr var, ben de bugün mustelanın kremine başladım. Ergen sivilcesi gibi olanlar alerjiden, başsız pütürcükler ise isilik dedi bana çevremdekşler. Doktor da görünce isilik demişti

Eki Görüntüle 3358081 mustelanin bu kremi bizde 2 günde geçirmişti deneyebilirsin
Deneyeceğim bunu teşekkürler canm
Benim de öyle şişti hatta dikiş yerim makat bölgesine yakın ağrıyor yanıyor akıntı da var sanırım enfeksiyon kaptm bol bol su içiyorum bugün biraz iyiye gitti gibi

Evet aynen ergen sivilcesi gibi ya sağlık ocağına götürmstm bna dedi ki egzema ama çocuk doktoru sorun değil dedi normaldir dedi

Geçer ..geçiyor merak etme mustela nemlendirici krem sur bebek için olanından ama bence hametan sürme ağır kremler onlar

Ben ilk 15 günden sonra hiç uyandırmadım, acıkınca uyanıyorlar zaten. bir hastalığı yoksa Bence dokunma hiç
Doktorumuzda öyle dedi ama ben anne yüreği uyanmaya razıyım delilik var gibi bende
Çünkü doktorda Güldü
İlk aylar en guzek kilo alımı zamanı ya
Değerlendirmek istiyoeum
Sonraki aylarda nasıl olsa verimli kilo almiyorlar

Kızlar bebişimiz doğdu doğalı eşimle aramızda bi soğukluk gibi bişey olmaya başladı. Sizde de oldu mu ?
Canım çok normal olması çünkü mesaimiz düzenimiz bebise göre oldu .
Zamanla yavru ve annelik ilişkisinde denge ve düzene girdikce ilişkide rayına oturur.
Ama ben nacizane şu tavsiyede bulunayim
Evde anne rolüne aktif görünmeyin eşiniz varken
Kıyafet değişikliği makyaj parfüm muhakakk yapın ben kendim bile sikildigim için açıkçası Relax moddan çıktım bayadir
Sonra eşinize ilginin kendisinde olduğunu hissettirin bebekten ziyade.
Sıcak ateşli bir kıyafet giymekle basliyabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…