2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Alıyor annesi alıyor, benimki ilk 10günden sonra 20 günde 1200 gr almıştı. Ki benimki evet obur ama ağzını kitledi mi asla açtıramazsın

Ay parfüm deyince, benimki de parfüm sıkma bebeği rahatsız eder modunda açıkçası eşim hevesli ama ben o kadar yorgun ve uykulu oluyorum ki sadece sarılıp uyumak yetiyor

Ben 4 yıla yakın tedavi gördüm 5 kez aşılama yaptırdım bir kez rahim filmi çektirdim sayısız doktora muayeneye gittim ama hala çok kasıyorum
Geriden gelıyorum ama kendimi gördüm bu yazdığında.. Ama bak ıkıncı evladımı kucagıma aldım gecti gitti o günler çok şükür
Acebaaaa siz ne mezunu bir bayansınız konusmanıza yazdıklarınıza hayranııım.. Hele hele aklında tutup ta kurdugun o cümlelere cümle dağarcıgına kısacası sana hayranım

Çok şükür çok onlar bizim minik mucizelerimiz

Spring05 kuzu bu kakadaki susamlar mama içen bebeklerde de olur mu sence? Azcık anne sütüm susam yapıyorsa çok sevineceğim de

Ben de çok fazla hayranım. Ayrıca ben mesela cümle kurmaya üşeniyorum ama Phaedra uzun uzun açıklamaktan asla yorulmuyor ve her cümlesi üstüne düşünülmüş cümleler. Ayrıca çok da bilgili azcık övelim dimi

Kızlar ben dün dayanamadım acile götürdüm, evde hep kulaktan ölçüm yapmıştım 38 çıkıyordu, doktor bu aylarda koltuk altı ölçümün daha iyi olduğunu söyledi, kulaktan daha yüksek çıkıyormuş ayrıca.
Kan ve idrar tahlili yapıldı, röntgen çekildi çok şükür temiz çıktı, crp 6 dedi 5 olunca negatif oluyormuş, negatife yakın olduğu için olumsuz konuşmadı. Ufak bebeklerde ateş yatış sebebiymiş normalde ama değerleri iyi olduğu için yatırmak istemedi Öksürüğünü ve ateşini evde takip edin dedi, ilaç yazmadı Calpol kullanmayın dedi. Bugün ateşi 36.5 çıkıyor biraz moralim yerine geldi. Acili görseniz nasıl kalabalıktı çok korktum. Şu salgın dönemini de iyi olarak geçirelim hasta olmasın bebeklerimiz diye dua ediyorum

Hanımlar aşı sonrası bebeğine parol şurup verenler ne kadar miktar verdi acaba? Bebeğim bugün aşı oldu ağrısı çok vermek istiyorum.

Kesinlikle bende hayranlıkla okuyorum her yazısını

Aa, çok teşekkürler Güzellik bakan gözdedir demişler. Bazen vakti bol bir bireyim galibabir de kendim bazı şeyleri çok kafaya takıp araştırabiliyorum, aynı şeyi kafaya takan birilerini görünce de naçizane fikirlerimi paylaşmadan edemiyorum. Birilerine faydam dokunuyorsa, ne mutlu bana

Kızlar geceleri yatak odasında eşinizle mi uyuyorsunuz? Ben bu zamana kadar hep salonda yattım daha konforlu geliyordu tv açık falan.. Eşleriniz gece uyuyabiliyor mu ? Bizim kız biraz mızmızlanıyor uyurken sürekli bi ses çıkarma halinde

Evet 4. Ayda veriliyor ama farklı yaklaşımlar var ben çok zorlanmazsam vermeyi düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…