Evdeki tartıya göre kilo almış geçen aya göre 1 kilo civarında ama kaç gün için demek istedi acaba doktor? Hani haftalık veya günlük takip etmiyorum ben. Etmeli miyiz acabaBenim bebeğim de rsv den sonra kilo alımı durmuştu doktor kilo alamamasının sebebi idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Haftaya gel kiloya bakalım alamıyorsa tahlil isticem demişti. Ama bence alıyor o yüzden ben bir daha gitmedim. Ama idrar yolu enfeksiyonu olsa kilo alımı da azalıyormuş ya da duruyormuş sanırım
Umarım öyledir yan etki olarak bişey yazmamışlar baktım, peranın sancıları çok azaldı bu bi gerçek o pars kadar iştahlı değil belki sulu kakasının geçmeme sebebi odur, umarım bugün yapar kakasınıAslında antibiyotik sonrası bizim bile kullanmamız gerekiyor probiyotik takviye. Ben büyük oğluma direkt veriyorum mesela antibiyotik alırken. Bebeğe de ishal sorunu olmamasına rağmen küvezdeki ve sonra hastanedeki antibiyotik tedavisi yüzünden doğduğundan beri kesmedik probiyotik damlayı. Bence ondan değildir ama onun dolaylı etkisi ise geçicidir diye düşündüm ben aslında. Prospektüsü falan var mı? Yan etkiler yazar belki.
Canım rsv mi geçirdik bilmiyorum üst solunum yoluydu bizde 10 gün kullandık antibiyotik evde hala tam atlatmış değiliz hava vermeye devam ediyorumKızlar hastalıgın ciğere indiği nasıl anlasılıyor karnı biraz cekiliyor ama genel olarak keyfi iyi emmesi de iyi ilaçlara aksam basladık
1 kilo gayet iyi fazla fazla almışEvdeki tartıya göre kilo almış geçen aya göre 1 kilo civarında ama kaç gün için demek istedi acaba doktor? Hani haftalık veya günlük takip etmiyorum ben. Etmeli miyiz acaba
Gaz değil bu sefer bakınmak istiyo ayakta gezinerek her yeri incelemek istiyo oturunca bile ağlıyoOf bi önceki gece aynısını yaşadım üstelik gündüz de uyumadı atak diyip kendimizi avutalım inşallah gğn içinde uyur canımgaz mı var ondan mı uyumuyor
Ben direk ağlarım6 saatin üzerindeyse söyleme lütfenbiz uykusuzlar olarak üzülürüz
8-10 saatleri duydum halime ağladımBen direk ağlarım
Ben henüz paylasmadim paylaşmayı da düşünmüyorumBebeğinizin fotoğrafını sosyal medyada paylaştınız mı? Benim çok paylaşasım geliyor da erken mi acabagerçi bunun erkeni geçi olmaz da merak ettim:))
Ah bende bende geceler korkulu rüyam resmen8-10 saatleri duydum halime ağladım2 aydır maksimum uyuduğum gece bölük bölük 6 saat uyumuşumdur
Evet sürekli nefesini takip ediyorum yaCanım rsv mi geçirdik bilmiyorum üst solunum yoluydu bizde 10 gün kullandık antibiyotik evde hala tam atlatmış değiliz hava vermeye devam ediyorum
Evde olman büyük bi şans ilk 2 gün takip et atlatırsan antibiyotikler rahatlatıcak etkisini göstericek zaten sen eksta havada veriyosun hemen topar inşallah zor gerçekten sürekli gözün nefes alışındadır şuan ama toparlıcak hemen inşallah
İlki bundan daha beterdi. Daha önce de yazmıştım sanırım 18 aya kadar sancısı gazı bitmedi.40 45 dk da bir uyandı geceleri.Gündüz zaten hiç uyku yoktu.Kaşımda gözümde yorgunluktan tik oluşmuştu sinir yıpranmasından. Hala da çok aksi çok huysuz bir kız. Ben A derim o B der. Bunda öyle huysuzluk yok karakterinde ancak sancıdan gazdan asla uyumuyor devamlı evin içini dolaşıyoruz.Sancıları bitse sakin uslu bir bebek.Yukarda yazdığın gibi bir yerine birşey olmuş gibi ağlıyor durup durup. Diyette yaptım düzelme yok sanırım böyle çekeceğim.İlki de böyle miydiAy Allah yardımcın olsun Benim ilki kolikti sürekli emme ağlama uykusuzluk, ama bu melek yani 1 saat bile öğlen uyusa diyorum ki Allahım sana teşekkür ederim ilk çocuktan sonra bu nimet gibi geliyor. Ağlaması bile narin, ilkinde sanki canından can alıyorduk öyle bir ağlama
Ben geçen hafta uğraştım 7 poşet taktım değiştirdim asla alamadım. Doktor da boşver zaten sık sık emzirme dışında ilaç vermezdim olsa da dedi.Ateş yok iyi ki. Numune nasıl alınıyor ki acaba
Evet sürekli nefesini takip ediyorum yao kadar stresli bir süreçki burada arkadaslar yazdıgında hep korkarak okuyordum üzülüyordum basımıza geldi bizim de insallah atlatır hemen
Aa evet hatırladım yurt dışında ve ailenden uzaktın o zamandaİlki bundan daha beterdi. Daha önce de yazmıştım sanırım 18 aya kadar sancısı gazı bitmedi.40 45 dk da bir uyandı geceleri.Gündüz zaten hiç uyku yoktu.Kaşımda gözümde yorgunluktan tik oluşmuştu sinir yıpranmasından. Hala da çok aksi çok huysuz bir kız. Ben A derim o B der. Bunda öyle huysuzluk yok karakterinde ancak sancıdan gazdan asla uyumuyor devamlı evin içini dolaşıyoruz.Sancıları bitse sakin uslu bir bebek.Yukarda yazdığın gibi bir yerine birşey olmuş gibi ağlıyor durup durup. Diyette yaptım düzelme yok sanırım böyle çekeceğim.
Canım bizede test yapmadı aslında ihtiyaç kalmadı gibi bir şey oldu. Tam test istedi bende öksürüğünün videosunu çekmiştim bakın isterseniz dedim oo tamam bu rsv dediBir şey soracağım, öksürük şüphesiyle götürdünüz ve hemen test mi yaptılar? Biz acile gitmiştik, burnunu açıp göndermişlerdi. Ancak yattıktan sonra test yaptılar.
Geçen hafta yine burun akıntısı, hafif öksürükle doktoruna gittik, nasılsa ilacı yok diye test istemedi. Antibiyotiklik halde değildi gerçi bu kez, önlem olsun diye erkenden gitmiştik. Bize niye test yapmıyorlar, merak ettim(acil devlet acildi, ondan olabilir gerçi tabii )
Canım bizede test yapmadı aslında ihtiyaç kalmadı gibi bir şey oldu. Tam test istedi bende öksürüğünün videosunu çekmiştim bakın isterseniz dedim oo tamam bu rsv dedimarta kadar poliçemiz kısıtlı o zaman yenilecek hatta büyük kızın bitmiş bile, seneye sonsuz limitlisi varsa onu yaptır dedim. Ay bu arada ben cumaya randevu aldım kadın doğumdan gidebilirsem
Eşimin ailesi görmesin diye paylaşmıyorumBebeğinizin fotoğrafını sosyal medyada paylaştınız mı? Benim çok paylaşasım geliyor da erken mi acabagerçi bunun erkeni geçi olmaz da merak ettim:))
Ben verdim de noldu kadına pekmez yedim doğru çıkmaz dedim ben not alırım dedi aldı kanı Allah’a emanetAy, hadi inşallahsezaryenden sonra lekenlemenin iki ay sürmesi normal miymiş öğreniriz artık ben hala iki sokak ötedeki asm ye kan vermeye gidemedim.
Sizinkini eşinin şirketi yapıyordu, değil mi? Çünkü tamamlayıcılar neyse de, özeller asgari ücretlinin bir senelik maaşına yakındı en son fiyat aldığımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?