2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Evdeki tartıya göre kilo almış geçen aya göre 1 kilo civarında ama kaç gün için demek istedi acaba doktor? Hani haftalık veya günlük takip etmiyorum ben. Etmeli miyiz acaba

Umarım öyledir yan etki olarak bişey yazmamışlar baktım, peranın sancıları çok azaldı bu bi gerçek o pars kadar iştahlı değil belki sulu kakasının geçmeme sebebi odur, umarım bugün yapar kakasını

Kızlar hastalıgın ciğere indiği nasıl anlasılıyor karnı biraz cekiliyor ama genel olarak keyfi iyi emmesi de iyi ilaçlara aksam basladık
Canım rsv mi geçirdik bilmiyorum üst solunum yoluydu bizde 10 gün kullandık antibiyotik evde hala tam atlatmış değiliz hava vermeye devam ediyorum
Evde olman büyük bi şans ilk 2 gün takip et atlatırsan antibiyotikler rahatlatıcak etkisini göstericek zaten sen eksta havada veriyosun hemen topar inşallah zor gerçekten sürekli gözün nefes alışındadır şuan ama toparlıcak hemen inşallah

Evdeki tartıya göre kilo almış geçen aya göre 1 kilo civarında ama kaç gün için demek istedi acaba doktor? Hani haftalık veya günlük takip etmiyorum ben. Etmeli miyiz acaba
1 kilo gayet iyi fazla fazla almış günde minimum 20 gram alması gerekiyor aslında bende 9 günde 100 gram almıştı sadece o yüzden öyle söyledi. Ben ara ara tartmaya başladım evde de arada bakmakta fayda var

Of bi önceki gece aynısını yaşadım üstelik gündüz de uyumadı atak diyip kendimizi avutalım inşallah gğn içinde uyur canım gaz mı var ondan mı uyumuyor
Gaz değil bu sefer bakınmak istiyo ayakta gezinerek her yeri incelemek istiyo oturunca bile ağlıyo kollarım tutmuyor resmen şuan

Bebeğinizin fotoğrafını sosyal medyada paylaştınız mı? Benim çok paylaşasım geliyor da erken mi acaba gerçi bunun erkeni geçi olmaz da merak ettim:))

Kızlar konulardan bağımsız acaba bir bebeğin burnu kemerli ise şimdiden belli olur mu? Benim burnum çok kemerliydi estetik ameliyat yaptırdım. Acaba oğlumun burnu da benimkine benzer mi diye endişeleniyorum. İnsanlar çok acımasız küçükken burnumdan dolayı çok fazla zorbalığa maruz kalmıştım oğlumun da aynı şeyleri yaşamasını istemem. Tabii ki Allah başka dert vermesin ama merak ettim aranızda ikinci üçüncü çocuğu olanlar da var belki bir fikriniz vardır

Evet sürekli nefesini takip ediyorum ya o kadar stresli bir süreçki burada arkadaslar yazdıgında hep korkarak okuyordum üzülüyordum basımıza geldi bizim de insallah atlatır hemen

İlki bundan daha beterdi. Daha önce de yazmıştım sanırım 18 aya kadar sancısı gazı bitmedi.40 45 dk da bir uyandı geceleri.Gündüz zaten hiç uyku yoktu.Kaşımda gözümde yorgunluktan tik oluşmuştu sinir yıpranmasından. Hala da çok aksi çok huysuz bir kız. Ben A derim o B der. Bunda öyle huysuzluk yok karakterinde ancak sancıdan gazdan asla uyumuyor devamlı evin içini dolaşıyoruz.Sancıları bitse sakin uslu bir bebek.Yukarda yazdığın gibi bir yerine birşey olmuş gibi ağlıyor durup durup. Diyette yaptım düzelme yok sanırım böyle çekeceğim.

Evet sürekli nefesini takip ediyorum ya o kadar stresli bir süreçki burada arkadaslar yazdıgında hep korkarak okuyordum üzülüyordum basımıza geldi bizim de insallah atlatır hemen

Bir şey soracağım, öksürük şüphesiyle götürdünüz ve hemen test mi yaptılar? Biz acile gitmiştik, burnunu açıp göndermişlerdi. Ancak yattıktan sonra test yaptılar.

Geçen hafta yine burun akıntısı, hafif öksürükle doktoruna gittik, nasılsa ilacı yok diye test istemedi. Antibiyotiklik halde değildi gerçi bu kez, önlem olsun diye erkenden gitmiştik. Bize niye test yapmıyorlar, merak ettim (acil devlet acildi, ondan olabilir gerçi tabii)

Aa evet hatırladım yurt dışında ve ailenden uzaktın o zamanda Of of gerçekten çok zor bir durum, umarım en kısa sürede rahatlar da biraz olsun rahat edersin

Canım bizede test yapmadı aslında ihtiyaç kalmadı gibi bir şey oldu. Tam test istedi bende öksürüğünün videosunu çekmiştim bakın isterseniz dedim oo tamam bu rsv dedi marta kadar poliçemiz kısıtlı o zaman yenilecek hatta büyük kızın bitmiş bile, seneye sonsuz limitlisi varsa onu yaptır dedim. Ay bu arada ben cumaya randevu aldım kadın doğumdan gidebilirsem

Ay, hadi inşallah sezaryenden sonra lekenlemenin iki ay sürmesi normal miymiş öğreniriz artık ben hala iki sokak ötedeki asm ye kan vermeye gidemedim.

Sizinkini eşinin şirketi yapıyordu, değil mi? Çünkü tamamlayıcılar neyse de, özeller asgari ücretlinin bir senelik maaşına yakındı en son fiyat aldığımda

Ben verdim de noldu kadına pekmez yedim doğru çıkmaz dedim ben not alırım dedi aldı kanı Allah’a emanet aynen sormam bir de belki psikolojik ama sanki hava soğuyunca dikiş yerim bir sızlıyor gibi. Onu da sorucam

Evet evet şirket yapıyor tamamlayıcı da maaştan kesinti yapmıyor ama diğer türlü cüzi miktarda kesiyordu. Valla ne elektrik faturasından ne aidattan ne sağlık sigorta parasından haberim var işe gittiğimde bir aidatla eve gelen ablanın parasını ben ödüyordum o zaman onlar bile ağır geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…