- 12 Aralık 2023
- 170
- 192
- 23
- 31
Çok geçmiş olsunYok canım maalesef fayda etmiyor yapıyorum hep yine de sağol
Bize de yapmadı canım ya kliniğe gittik biz doktor söyledi belirtilerden ne kadar dogru artık bilemem o kadar cok virüs var ki ortada . Mental saglıgım cöktü resmen toparlanmam lazım sürekli doktora gitme isteği oluyor su an ciğerleri ne durumda mesela merak ediyorumBir şey soracağım, öksürük şüphesiyle götürdünüz ve hemen test mi yaptılar? Biz acile gitmiştik, burnunu açıp göndermişlerdi. Ancak yattıktan sonra test yaptılar.
Geçen hafta yine burun akıntısı, hafif öksürükle doktoruna gittik, nasılsa ilacı yok diye test istemedi. Antibiyotiklik halde değildi gerçi bu kez, önlem olsun diye erkenden gitmiştik. Bize niye test yapmıyorlar, merak ettim(acil devlet acildi, ondan olabilir gerçi tabii )
Eşimin ailesi görmesin diye paylaşmıyorumÇok isteyen gelsin görsün
Aaa nasıl bi şey acabaErkek çocuklarda kolay bir aparat var hemen alıyorsunben arkadaşımdan biliyorum
Çok haklısın. Ben ciğerine inmiş halini çok iyi bilmeme rağmen, şu an en ufak bir burun çekmesinde doktora götürüp ciğerini dinletmek istiyorum. İlk çektiğinde öyle yaptım da zaten, önceki hafta prş, cuma, pzts götürdüm, dinlettim. Sonra durumu aynı gidiyor diye götürmedim ama aklımda hala, belki giderim yine bu hafta.Bize de yapmadı canım ya kliniğe gittik biz doktor söyledi belirtilerden ne kadar dogru artık bilemem o kadar cok virüs var ki ortada . Mental saglıgım cöktü resmen toparlanmam lazım sürekli doktora gitme isteği oluyor su an ciğerleri ne durumda mesela merak ediyorum
Canım bizede test yapmadı aslında ihtiyaç kalmadı gibi bir şey oldu. Tam test istedi bende öksürüğünün videosunu çekmiştim bakın isterseniz dedim oo tamam bu rsv dedimarta kadar poliçemiz kısıtlı o zaman yenilecek hatta büyük kızın bitmiş bile, seneye sonsuz limitlisi varsa onu yaptır dedim. Ay bu arada ben cumaya randevu aldım kadın doğumdan gidebilirsem
Ya nasıl bitiririz bu kışı inan bilmiyorum ben de aynıyım yarın 4.doktora gidicem bir de devlettekine göstermek istiyorum herkes cok övüyor o da evde tedavi derse götürmem artıkÇok haklısın. Ben ciğerine inmiş halini çok iyi bilmeme rağmen, şu an en ufak bir burun çekmesinde doktora götürüp ciğerini dinletmek istiyorum. İlk çektiğinde öyle yaptım da zaten, önceki hafta prş, cuma, pzts götürdüm, dinlettim. Sonra durumu aynı gidiyor diye götürmedim ama aklımda hala, belki giderim yine bu hafta.
Bol bol emzirmeye çalış canım emzirince zaten boğazına balgam gelip kusturuyordu benimkiSpring05 süreci cok güzel yönettin hatırlıyorum bana ilham ver cok kusan bebeğim aksi gibi kusmuyor smdi
Geçmiş olsun kuzum yaSpring05 süreci cok güzel yönettin hatırlıyorum bana ilham ver cok kusan bebeğim aksi gibi kusmuyor smdi
Bizde o da ateş yapmamıştıDeneyimli annelerden bexero aşısını yaptıranlara bir sorum var. Bebeğinizde ateş çok yükseldi mi ne zaman geçti? Cuma yaptıracağız biraz gerildim yan etkisi yüksek bir aşı olunca
Deneyimli annelerden bexero aşısını yaptıranlara bir sorum var. Bebeğinizde ateş çok yükseldi mi ne zaman geçti? Cuma yaptıracağız biraz gerildim yan etkisi yüksek bir aşı olunca
Şu an benimki öyle. Hafif burun akıntısı ve öksürük var özellikle sabahları.Ciğeri dinledi birşey yok sık sık burnunu temizle emzir dediBir şey soracağım, öksürük şüphesiyle götürdünüz ve hemen test mi yaptılar? Biz acile gitmiştik, burnunu açıp göndermişlerdi. Ancak yattıktan sonra test yaptılar.
Geçen hafta yine burun akıntısı, hafif öksürükle doktoruna gittik, nasılsa ilacı yok diye test istemedi. Antibiyotiklik halde değildi gerçi bu kez, önlem olsun diye erkenden gitmiştik. Bize niye test yapmıyorlar, merak ettim(acil devlet acildi, ondan olabilir gerçi tabii )
Bizde o da ateş yapmamıştıbence çocuğun bünyesine göre değişiyor bizde bu zamana kadar hiç bir aşı ateş yapmamıştı yani 38 olmadı hiç aşıdan. Sadece rota olunca çok ishal olduğunu hatırlıyorum onun dışında huzursuzluk oluyordu aşı günü ve iki üç gün geçiyordu
ŞanslıymışsınızBizim de yapmadı ama ben de çok korkmuştum.
Kusmazsa yutma Yoluyla da tahliye edebilir. Burnu açık olsun, yeter.Spring05 süreci cok güzel yönettin hatırlıyorum bana ilham ver cok kusan bebeğim aksi gibi kusmuyor smdi
Dediklerinin hepsini yapmaya basladım kuzum insallah geçer en kısa sürede gerçekten yıpratıcı bir süreç ciğerlerinde varmıydı pekiBol bol emzirmeye çalış canım emzirince zaten boğazına balgam gelip kusturuyordu benimkievde giyecek kıyafet kalmayana kadar kusuyordu. Bol bol hava vermeye çalış sırtına elini kubbe yapıp vur hava verince, ben onu sonradan öğrendim. İnşallah geçecek ama zor bir süreç yatamıyordu mesela çocuk dik pozisyonda kucağımda uyukluyordu. Çok geniz akıntısı oluyordu. İnşallah sizde atlatacaksınız
Evet yutuyor o da işe yarar mı burnu açık hepKusmazsa yutma Yoluyla da tahliye edebilir. Burnu açık olsun, yeter.
Evet ben de en azından haftalık tartayım artık1 kilo gayet iyi fazla fazla almışgünde minimum 20 gram alması gerekiyor aslında bende 9 günde 100 gram almıştı sadece o yüzden öyle söyledi. Ben ara ara tartmaya başladım evde de arada bakmakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?