2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bize de yapmadı canım ya kliniğe gittik biz doktor söyledi belirtilerden ne kadar dogru artık bilemem o kadar cok virüs var ki ortada . Mental saglıgım cöktü resmen toparlanmam lazım sürekli doktora gitme isteği oluyor su an ciğerleri ne durumda mesela merak ediyorum

Çok haklısın. Ben ciğerine inmiş halini çok iyi bilmeme rağmen, şu an en ufak bir burun çekmesinde doktora götürüp ciğerini dinletmek istiyorum. İlk çektiğinde öyle yaptım da zaten, önceki hafta prş, cuma, pzts götürdüm, dinlettim. Sonra durumu aynı gidiyor diye götürmedim ama aklımda hala, belki giderim yine bu hafta.

Spring05 süreci cok güzel yönettin hatırlıyorum bana ilham ver cok kusan bebeğim aksi gibi kusmuyor smdi

Ya nasıl bitiririz bu kışı inan bilmiyorum ben de aynıyım yarın 4.doktora gidicem bir de devlettekine göstermek istiyorum herkes cok övüyor o da evde tedavi derse götürmem artık

Deneyimli annelerden bexero aşısını yaptıranlara bir sorum var. Bebeğinizde ateş çok yükseldi mi ne zaman geçti? Cuma yaptıracağız biraz gerildim yan etkisi yüksek bir aşı olunca

Spring05 süreci cok güzel yönettin hatırlıyorum bana ilham ver cok kusan bebeğim aksi gibi kusmuyor smdi
Bol bol emzirmeye çalış canım emzirince zaten boğazına balgam gelip kusturuyordu benimki evde giyecek kıyafet kalmayana kadar kusuyordu. Bol bol hava vermeye çalış sırtına elini kubbe yapıp vur hava verince, ben onu sonradan öğrendim. İnşallah geçecek ama zor bir süreç yatamıyordu mesela çocuk dik pozisyonda kucağımda uyukluyordu. Çok geniz akıntısı oluyordu. İnşallah sizde atlatacaksınız

Deneyimli annelerden bexero aşısını yaptıranlara bir sorum var. Bebeğinizde ateş çok yükseldi mi ne zaman geçti? Cuma yaptıracağız biraz gerildim yan etkisi yüksek bir aşı olunca
Bizde o da ateş yapmamıştı bence çocuğun bünyesine göre değişiyor bizde bu zamana kadar hiç bir aşı ateş yapmamıştı yani 38 olmadı hiç aşıdan. Sadece rota olunca çok ishal olduğunu hatırlıyorum onun dışında huzursuzluk oluyordu aşı günü ve iki üç gün geçiyordu

Şu an benimki öyle. Hafif burun akıntısı ve öksürük var özellikle sabahları.Ciğeri dinledi birşey yok sık sık burnunu temizle emzir dedi Zaten diğeriyle kıyaslayamam bile. Diğerinde çok kötüydü baygın gibi yatıyordu emmek istemiyordu. O kadar sf yapmama rağmen burnu tıkanıktı ve çocuğun rengi koyulaşmıştı.Bembeyaz çocuk kapkara olmuştu oksijeni yeyince rengi açıldı hemşireler bile şaşırdı Ama doktorun bizi yatırma nedeni vücudu sanki soğukta kalmış gibi alacalı bulacalıydı dolaşım sıkıntısı yaşıyor hemen yatırmam lazım dedi.

Bizim de yapmadı ama ben de çok korkmuştum.
Şanslıymışsınız umarım bizde de yapmaz.
Gece ateş nöbeti tutarım zaten

Dediklerinin hepsini yapmaya basladım kuzum insallah geçer en kısa sürede gerçekten yıpratıcı bir süreç ciğerlerinde varmıydı peki

1 kilo gayet iyi fazla fazla almış günde minimum 20 gram alması gerekiyor aslında bende 9 günde 100 gram almıştı sadece o yüzden öyle söyledi. Ben ara ara tartmaya başladım evde de arada bakmakta fayda var
Evet ben de en azından haftalık tartayım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…