İlki de böyle miydiEğer böyle uyuduysan bebeğinden hiç şikayet etme gazlı falan diyeçünkü gazlı çocuk sahibi olarak daha o kadar uykuyu bebek bile uyumadı
Gazını çıkarıyor maflor kullanıyorum o mu mama kı çözemedim henüz genel durumu iyi ama yapsa bi rahatlıcak gibi de günde 2 kez mama alıyorKakası gelmediği için yapamıyorsa sorun olmayabiliyor (anne sütü alanlar için on güne kadar diyorlar hatta) ama kakası varsa ve yapamıyorsa gitmek gerekiyor sanırım.
6 saatin üzerindeyse söyleme lütfenbiz uykusuzlar olarak üzülürüz
Kızlar sessiz kalıyorum
İdrar yolu enfeksiyonu olunca ateş yapar kuzum. Ancak test verebilirsiniz bence için rahat olurArkadaşlar benim bebeğim aslında gün içinde 3-4 kez kaka yapıyor ama kıvamı bazen normal bazen fıstık ezmesi kıvamında oluyor. Bir de zaman zaman çok ıkınıyor saatlerce inliyor kızarıyor ağlıyor. Şimdi başka bir doktorun yazısında idrar yolu enfeksiyonunda da bebeklerin çiş yaparken inlediklerini okudum. Acaba öyle bir şey mi bizimki? İyice kafayı yiyeceğim artık sorun nedir nedir diye diye
Benim bebeğim de rsv den sonra kilo alımı durmuştu doktor kilo alamamasının sebebi idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Haftaya gel kiloya bakalım alamıyorsa tahlil isticem demişti. Ama bence alıyor o yüzden ben bir daha gitmedim. Ama idrar yolu enfeksiyonu olsa kilo alımı da azalıyormuş ya da duruyormuş sanırımArkadaşlar benim bebeğim aslında gün içinde 3-4 kez kaka yapıyor ama kıvamı bazen normal bazen fıstık ezmesi kıvamında oluyor. Bir de zaman zaman çok ıkınıyor saatlerce inliyor kızarıyor ağlıyor. Şimdi başka bir doktorun yazısında idrar yolu enfeksiyonunda da bebeklerin çiş yaparken inlediklerini okudum. Acaba öyle bir şey mi bizimki? İyice kafayı yiyeceğim artık sorun nedir nedir diye diye
Kız mandalina deme ama yaayiyen var yiyemeyen var
Yok yakındaki özel Dr gittikdaha bir kaç saat önce prof probiyotik bir sene devam etsin dedi demiştim ya bu Dr da vermeyin artık dedi. Dedim böyle böyle. Ben ne dersem o dedi. Bilemedim şimdi kaldım arada. Ne bunların bitmeyen ikilemleri anlamıyorum. herşeyde birinin dediğini diğeri kabul etmiyor.
Şişe bitene kadar kullan daha alma dedi. Hastane Dr ne diyecek bakalım 15 gün sonraSende bilgi alırsan paylaş, ona göre bakalım duruma Rachel35
Arkadaşlar benim bebeğim aslında gün içinde 3-4 kez kaka yapıyor ama kıvamı bazen normal bazen fıstık ezmesi kıvamında oluyor. Bir de zaman zaman çok ıkınıyor saatlerce inliyor kızarıyor ağlıyor. Şimdi başka bir doktorun yazısında idrar yolu enfeksiyonunda da bebeklerin çiş yaparken inlediklerini okudum. Acaba öyle bir şey mi bizimki? İyice kafayı yiyeceğim artık sorun nedir nedir diye diye
Ben doğumdan bu yana 3 pediatrist değiştirdim. Üçü de ayrı telden çalıyordu her konudaGelecek hafta cuma 2. Ay kontrolü için tavsiye üzerine başka doktora gideceğiz bakalım bu nasıl çıkacak
Yaa gazı olunca öyleyiz bizde hatta eşimle nöbetleşe bakıyoruz gün içinde iyi olurdu ama dün gerçekten çok yoruldu yani kesintisiz 1 gün uyumadı çocuğum o yorgunluğu anca öyle atardı zaten kıyamam nasıl rahatladıysa demek emdikten sonra tekrar pat diye bayıldı gittiGece 2 de zar zor uyuttum ben ise 4te hala uyanıktımneyseki 10a kadar uyumama müsaade etti, emzirmeler hariç
Yok canım maalesef fayda etmiyor yapıyorum hep yine de sağolCanım her beslemeden önce biraz egzersiz yaptırsan çocuğa belki faydasını görürsün. Önce karnını ov ve sonra bacaklarına bisiklet hareketi yaptır ileri geri hareket ettir gaz masajları gibi rahatlatabilir bağırsağını
Gazını çıkarıyor maflor kullanıyorum o mu mama kı çözemedim henüz genel durumu iyi ama yapsa bi rahatlıcak gibi de günde 2 kez mama alıyor
Kızlar hastalıgın ciğere indiği nasıl anlasılıyor karnı biraz cekiliyor ama genel olarak keyfi iyi emmesi de iyi ilaçlara aksam basladık
38 civarı solunumu takip edeyim solunumu ben o zamanNormal karın solunumu da olabilir o. Nefes alışları dakikada 60 ı aşmamalı (iki aya kadar böyleydi galiba, şimdi 50 olabilir sınır). Emmesi kötüleşirse hemen doktora gitmek gerekir.
Pera sulu yapıyor günde kaç kez gaz ile onu söyledim antibiyotiktendir dedi maflor önerdi o zaman parsa yaramadı bugün kullanmıcam perayada pek etkisi olmadı bişey olurmu ki 10 gün antibiyotik geçmişleri varMaflor biz kullanmadık ama ishal durumunda verecekti doktor. İshal durumunda veriliyorsa acaba o yapmış olabilir mi diye düşündüm, gerçi kendisi aslında probiyotik ama barsak florasını düzenlerken dolaylı etkisi olmuş olabilir belki?
38 civarı solunumu takip edeyim solunumu ben o zaman
Pera sulu yapıyor günde kaç kez gaz ile onu söyledim antibiyotiktendir dedi maflor önerdi o zaman parsa yaramadı bugün kullanmıcam perayada pek etkisi olmadı bişey olurmu ki 10 gün antibiyotik geçmişleri var
Ay hadi seninkinin sebebi varmış, benimki tamamen keyfine uyumadıYaa gazı olunca öyleyiz bizde hatta eşimle nöbetleşe bakıyoruz gün içinde iyi olurdu ama dün gerçekten çok yoruldu yani kesintisiz 1 gün uyumadı çocuğum o yorgunluğu anca öyle atardı zaten kıyamam nasıl rahatladıysa demek emdikten sonra tekrar pat diye bayıldı gitti
Ateş yok iyi ki. Numune nasıl alınıyor ki acabaİdrar yolu enfeksiyonu olunca ateş yapar kuzum. Ancak test verebilirsiniz bence için rahat olur
Erkek çocuklarda kolay bir aparat var hemen alıyorsunAteş yok iyi ki. Numune nasıl alınıyor ki acaba
Cok rahatlattı bu yorumun tesekkür ederim canımO rakam gayet iyi diye biliyorum. Emzirme sonrası ve uyurken biraz daha hızlı olabiliyor bu arada, onu baz almıyorduk galiba. Bizde ciğere indiğinde karın içeri çekiliyordu (kaburgalar görünecek şekilde), burun kanatları açılıyordu, fazla uyuyordu ve artık emmekte zorlanmaya başlamıştı. Burnu açıksa korkma, kolay kolay bir şey olmaz. Geçmiş olsun tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?