2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Bizimkisi bir tek o dediğim pozisyonda rahat ediyor. Babası öyle kaka yaptırıyor hatta ona. Ben de dizime yatırıyorum ama benim bacaklar babasınınkiler kadar uzun olmadığı için pek işe yaramıyor. Bizimkinde gaz sancısından çok hem gaz hem kaka yapamama sancısı var galiba.

O son sekiz mandalinayı yemeyecektim

Bugün 4. Gün pars kaka yapmadı dün gece çok ağladı gözünden yaş süzüldü yavrumun denemediğim şey kalmadı zeytinyağı sürdüm mamasına koydum su verdim ama yok dr gitmelimiyim bugün

Bugün 4. Gün pars kaka yapmadı dün gece çok ağladı gözünden yaş süzüldü yavrumun denemediğim şey kalmadı zeytinyağı sürdüm mamasına koydum su verdim ama yok dr gitmelimiyim bugün

Kakası gelmediği için yapamıyorsa sorun olmayabiliyor (anne sütü alanlar için on güne kadar diyorlar hatta) ama kakası varsa ve yapamıyorsa gitmek gerekiyor sanırım.

Eğer böyle uyuduysan bebeğinden hiç şikayet etme gazlı falan diye çünkü gazlı çocuk sahibi olarak daha o kadar uykuyu bebek bile uyumadı
Ahh benim yavrum zaten hep söylerim çok sakin aslında ama gaz sancısı tutunca çok fena 1 gğn uyumadan o sancıyı çekti en son rahatladı uyudu emmeye kalktı sadece belkide yorgunluktan bayıldı oda

Ya benimki bariz benziyor geçen aşı için sağlık ocağına gittik sağlık memuru doktorun odasına girdi d vitamini yazdırmak için, bizde kapıdayız içerde aynı baba diye konuşuyorlar hahahah eşim de tabi bi mutlu oluyor aman aman

İlk çocukta çok yaşadım onu kopyasını doğurmuşum bende

Gece 2 de zar zor uyuttum ben ise 4te hala uyanıktım neyseki 10a kadar uyumama müsaade etti, emzirmeler hariç

Yok yakındaki özel Dr gittik daha bir kaç saat önce prof probiyotik bir sene devam etsin dedi demiştim ya bu Dr da vermeyin artık dedi. Dedim böyle böyle. Ben ne dersem o dedi. Bilemedim şimdi kaldım arada. Ne bunların bitmeyen ikilemleri anlamıyorum. herşeyde birinin dediğini diğeri kabul etmiyor.

Şişe bitene kadar kullan daha alma dedi. Hastane Dr ne diyecek bakalım 15 gün sonra Sende bilgi alırsan paylaş, ona göre bakalım duruma Rachel35

Arkadaşlar benim bebeğim aslında gün içinde 3-4 kez kaka yapıyor ama kıvamı bazen normal bazen fıstık ezmesi kıvamında oluyor. Bir de zaman zaman çok ıkınıyor saatlerce inliyor kızarıyor ağlıyor. Şimdi başka bir doktorun yazısında idrar yolu enfeksiyonunda da bebeklerin çiş yaparken inlediklerini okudum. Acaba öyle bir şey mi bizimki? İyice kafayı yiyeceğim artık sorun nedir nedir diye diye

Kız mandalina deme ama yaa yiyen var yiyemeyen var

Ben doğumdan bu yana 3 pediatrist değiştirdim. Üçü de ayrı telden çalıyordu her konuda Gelecek hafta cuma 2. Ay kontrolü için tavsiye üzerine başka doktora gideceğiz bakalım bu nasıl çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…