2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Şimdi ne yapmayı düşünüyorsun peki

Okuyabiliyor musun bilmiyorum ama doktoru böyle açıkladı bize LadybirdDA
Ne iyi bir doktormuş yahu maşallah bugün gittiğimiz adamda hoş sohbet gerçi. Uzun uzun anlatıyor ne sorsak ama bişeyler eksik gibi.. Ama ne bilemiyorum. Hastanedeki kadında papağan gibi kapıdan girer girmez bi başlıyor çıkana kadar durmadan konuşuyor. Arada bişey sormaya kalksak, lafım bitsin ben size fırsat vericem o zaman sorarsınız diyor

İlk seferde doktorunu tutturan şanslı biriyim sanırım. İletişim gerçekten önemli sadece konuşması olmuyor düzgünce açıklamasını istiyor insan. E tecrübesisiz sonuçta

Şimdi ne yapmayı düşünüyorsun peki

Benim bu seferki hedeflerim son derece mütevazi. Öncelikli hedefim çocuğu hasta etmeden, yalnızca gelişim takibi için üçüncü ay kontrolüne götürmek onu başarırsam doktorun önerisine göre ilerleyeceğim. Rota ile nimentrixin aynı anda yapıldığını bilmiyordum, oğlumda ayrı ayrı yaptırdık diye hatırlıyorum. Doktor ok derse ve bir yan etkisi olmuyorsa ben de öyle yaptırırım ama bexeroyu bilemiyorum. Belki yine bir yaş sonrasına bırakırız.

Aynı anda yapılıyormuş belki sizinkinin başka bir sebebi varmıştır.
Bex için 38.5 olur dedi doktoru ama of annelik işte

Gaz değil bu sefer bakınmak istiyo ayakta gezinerek her yeri incelemek istiyo oturunca bile ağlıyo kollarım tutmuyor resmen şuan
Yaa benim oğlumuda pusete koyuyorum ağlıyor kucağıma alınca susuyor yok hayır kucağa alışmamıştır olamaz dedim tekrar denedim koyunca ağlıyor alınca susuyor ama aşırı tatlı yani resmen yalandan ağlıyor onu almam için bide konuşmamı istiyor onunla resmen ilgi istiyorlar çok güzel yaa bide kendide agu gugu diye seslerle cevap veriyor yemek istiyorum onu o zaman

Başka bir doktor a yine götürdüm. En az 6 veya 8 aydan önce ben yenidoğan a şaşilik var diyemem, göz kaslarını kontrol edemiyor şuan, herşeyin bir zamanı var şmdi bu hali çok normal dedi. İçim brz rahatladı. Takip ediyorum bende insllh bı sıkıntı yoktur

Spring05 canım senin bebiş sanırım balgamlı kusuyordu ya bugün benimki de kustu bi baktım baya baya balgamlı hasta mı oluyor acaba sen dr sormuşmuydun bu durumu ?

Ya benim kızımda erken doğdu ama bize kimse göz muaynesi yaptırmamızı söylemedi. Bende randevu alıp götürsem mi acaba çapaklanma sorunumuzda var
İlk gittigimz göz doktoru kendisi sordu erken mi doğdu diye. Büyük kızım da bnde goturdugumuzu hatrlamiyorm ama kücügümde gozle görülür bişey olduğu için gotrdum. Geçicidir insllh soylendigi gbi

Bende sosyal medyada paylasmadım paylasmayı da düşünmüyorum ama nasıl içim gidiyo bakın bakın böyle yakışıklı bir bebek var mı sülalenizde diye Ama yapmıyorum
Bn dün ilkkez paylaştım halası bile öyle görmemişti yazmış ne kadar değişmiş diye sonra hemen halası da paylaştı filan onların çok kalabalık rehberi bende kimse yok içim kötü oldu hemen kaldırdım eşim onada kaldır dedi sanırım bir daha cesaret edemem ama cidden insan paylaşmak istiyor peki bir şey diycem kızını kaç aya kadar paylaşmadın ben ilk oğlumu paylaşıyordum çünkü ama o zaman daha bilinçsizdim sanırım yada daha hevesli ilk bebek hevesi filan bilemedim

Benimki de gün içinde sohbet muhabbet istiyor ama o halleri o kadar güzel ki benim çok hoşuma gidiyor beni dinliyor tepki veriyor gülüyor filan

Bizimde aynı anda yapmıştı ben önden araştırmamıştım ateş yapar mı filan diye, galiba ondan cahil cesaretiyle yaptırmıştık

Spring05 canım senin bebiş sanırım balgamlı kusuyordu ya bugün benimki de kustu bi baktım baya baya balgamlı hasta mı oluyor acaba sen dr sormuşmuydun bu durumu ?
Evet evet hasta olduğunda bildiğin balgam oluyordu kusmuğunda doktor iyi bir şey bu dedi. Bazen yine benimki de kusunca balgam çıkarıyor ama genelde serum fizyolojikten sonraki kusmalarında oluyor galiba iyi çekemediğimiz için

Benimki de gün içinde sohbet muhabbet istiyor ama o halleri o kadar güzel ki benim çok hoşuma gidiyor beni dinliyor tepki veriyor gülüyor filan
Gün içinde okey de canım gece 2de uyusak hiç de fena olmaz aşkımızı gündüz yaşayabiliriz yani bence dün 4ü bulmuştu uyumam, bugün sersem gibiyim. Eşim gelsin direkt uyumak istiyorum ‍♀

Masallah darısı bize canım yavrumun bir de gazı oluyo panikliyorum acaba gazdan mı acaba nefesi zorlanıyor mu diye
Bende öyle panik yapıyordum eşim biraz daha rahat o beni tutuyordu yoksa ben sürekli hadi doktora gidiyoruz diyordum gece yarıları beni durduruyordu. Ama ilaç olmadığı için hastanede de hava verecekler, o yüzden sende evde aksatmadan havasını ver balgam masajı yap burnunu aç yapacak başka hiç bir şey yok çünkü İnşallah evde atlatacaksınız sizde çok çok geçmiş olsun

Ateş yok iyi ki. Numune nasıl alınıyor ki acaba
Seffaf poset gibi biseyin ortasi yuvarlak delik etrafi yapiskanli, delik kismina pipiyi yerlestirip yapiskanlar etrafinda yapisiyor. Sonra altini kapat emzir emzirdikten somrada gobegine islak pamuk surersen beklemeden cisini posete yapmis olur denendi onaylandi

İnsallah kuzum cok sagol yarın tekrar bi doktora gidicem bakalım o ne dicek ondan sonra yolumuza bakarız

Çok acayip bir şey fark ettim az önceŞimdi ikinci ay itibariyle bizimkilerin parmağımızı falan takip edebilmesi gerekiyor ya, bizimki etmiyordu ama pek durmadım üstünde. Az önce dik pozisyonda dizime yatırmış kakasını yapmasını beklerken oyalanalım diye o siyah beyaz zeka kartlarını yüzünün önünde gezdireyim dedim, aman nasıl takip ediyor Ben şok. Parmakla deneyip sonuç alamayan varsa tavsiye ederim

Üçüncü ay kontrolünde 180 derece takibi kontrol etti doktoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…