Sizin bebişte küvezde kalmıştı değil mi ? Bizde 600 kullanıyoruz doktorumuz öyle önerdi hatta ben yanlış yazmıştır diye tekrar sordum hayır siz 600 kullanacaksınız dedi biraz ters adam neden diye sormadım artık söyleyesi yoktu herhalde. Doktoru değiştireceğiz bu ay inşallah o zaman soracağım yeni doktora bakalım
Ay evet bencede banada yakın Sağlık ocağı baya ilgili ben çok memnunum bak haklarını yiyemem çok tatlı insanlar Haha bende Bostancı tarafını çok çok seviyorum ama fiyatlar maalesef ki çok daha fazla Annemle kardeşim o tarafta oturuyor işte ben kaldım buralarda
3-6 aylık alsam şu an tam olurdu ama 1 ay sonra asla olmazdı 6-12 ay aldım, ben üreticiden aldım; abi önemli olan bacak boyu tulumlarda dedi. Bacakları oturacak gibi, vücut ve kollar büyük tabi bizimkine lcwda takımlarda 6-9 aylık tam oluyor
3-6 aylık alsam şu an tam olurdu ama 1 ay sonra asla olmazdı 6-12 ay aldım, ben üreticiden aldım; abi önemli olan bacak boyu tulumlarda dedi. Bacakları oturacak gibi, vücut ve kollar büyük tabi bizimkine lcwda takımlarda 6-9 aylık tam oluyor
Bence kendine iyi geleceğini düşünüyorsan, bastır. Arabayla gidecekseniz bebek için sıkıntı olmayacaktır. Veya ortaklaşa başka bir çözümde anlaşmaya çalışın. Daralmanın sonu pek iyi olmaz, yıpranma ki yıpratmayasın.
Bir yaşa kadar 400 ünite kullanılıyor dvit. Bir yanlışlık olmasın? Hatta iki üç yaşına kadar 400 kullandırtmıştı bize doktoru oğlumun.
Sizin bebişte küvezde kalmıştı değil mi ? Bizde 600 kullanıyoruz doktorumuz öyle önerdi hatta ben yanlış yazmıştır diye tekrar sordum hayır siz 600 kullanacaksınız dedi biraz ters adam neden diye sormadım artık söyleyesi yoktu herhalde. Doktoru değiştireceğiz bu ay inşallah o zaman soracağım yeni doktora bakalım
Evet 17gün kaldı. Onların reçete ettiği zaten. Benimde hiç sorgulamak gelmedi aklıma. Bilmiyordum 400 olayını. Bugün öğrendim. Bende tekrar sorunca yazarım buraya sonucu.
Emziren anneler, ben daha önce yazmıştım sütüm gelmiyor ama her gün bir iki kez en azindan sağım yapıyorum. Lansinoh marka makinem var. Göğüs ucum çok acıyor çekerken. Sanki böyle alıp sıkıştırıyor biri. Emzirirken de böyle aciyor mu? Ben silikon göğüs ucu ile ilk zamanlar emzirdim onda da biraz acıdı ama devam edemedim zaten
Of sağımdan dolayı ben çok acı çekiyorum bazen, her 3 saatte bir sağım yaptığım için lansinohun sitesinde yedek parçalarda göğüs aparatı satılıyor söylemiş soya, ben 5 boyuna da sahibim şu an ama hassaslaştığı için yine acıyor arada, çare olmadı bana uygun boyutunu almak bile
Of sağımdan dolayı ben çok acı çekiyorum bazen, her 3 saatte bir sağım yaptığım için lansinohun sitesinde yedek parçalarda göğüs aparatı satılıyor söylemiş soya, ben 5 boyuna da sahibim şu an ama hassaslaştığı için yine acıyor arada, çare olmadı bana uygun boyutunu almak bile
İlk 2 dk masaj modunda çalıştırıyor musun? Ben çünkü hızlıca bitsin diye hep o modu atladım ama yapmamak gerekiyormuş. Üç saatte bir evet hassaslaşır iyice haklısın
Bugün 2. Ay kontrolüne gittik kalça ultrasonu çekildi bir sıkıntı çıkmadı aşıları da yarın asmde yaptıracağız. Benim oğlan 64 cm olmuş patikli tulumların neden küçük geldiği belli oldu
İlk 2 dk masaj modunda çalıştırıyor musun? Ben çünkü hızlıca bitsin diye hep o modu atladım ama yapmamak gerekiyormuş. Üç saatte bir evet hassaslaşır iyice haklısın
Ben özel aşıların hiçbirini yaptırmayacağım açıkçası. Aşı karşıtlığım yok ayında olması gerekenleri zaten yaptırıyorum ama dediğim gibi özel aşıları yaptırmayacağım.
Kızlar galiba bende depresyona eşlik eden panik atakta var. Daha önce panik atağım yoktu doğumdan sonra oldu sanırım. Mesela cocugu eşime, anneme bırakıp diğer odaya uyumaya gittiğimde kalbime bir sıkıntı çöküyor. Uykum olmasına rağmen uyuyamıyorum, midem bulanıyor, içim bir tuhaf oluyor. Bazen günlük hayatta da aniden oluyor ama uyku zamanları daha sık oluyor. Anlamadım gitti bu ne alaka diye.
Menenjit çok tehlikeli bir hastalık ama aşısının yan etkisi nedir bilmiyorum Rabbim evlatlarımıza dermansız dert vermesin bende tüm aşıları yaptırmıştım çocuklarımın yine yaptıracagım
Evet çok haklısınız kafamı onlar ile karıştırmayım hastalık aşıdan daha tehlikeli bu tür kişiler neden ise çogalmış en yakınlarımda bile varmış yeni duydum anlamda veremiyorum toplum ne yaparsa genel olarak uymak gerekir