2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bilmiyorum ki böyle yazıyor bak
Sizin bebişte küvezde kalmıştı değil mi ? Bizde 600 kullanıyoruz doktorumuz öyle önerdi hatta ben yanlış yazmıştır diye tekrar sordum hayır siz 600 kullanacaksınız dedi biraz ters adam neden diye sormadım artık söyleyesi yoktu herhalde. Doktoru değiştireceğiz bu ay inşallah o zaman soracağım yeni doktora bakalım

Evet maalesef fiyatlar öyle genelde evler de eski. Ancak insanı mükemmel. Canım 80 yaş cumhuriyet teyzelerim

Kaç aylık aldın? Ben en büyük hatayı 3-6 ay almak ile yaptım bide kurutmada azcık çekti bence yani içine uyandırmadan koymam imkansııız
3-6 aylık alsam şu an tam olurdu ama 1 ay sonra asla olmazdı 6-12 ay aldım, ben üreticiden aldım; abi önemli olan bacak boyu tulumlarda dedi. Bacakları oturacak gibi, vücut ve kollar büyük tabi bizimkine lcwda takımlarda 6-9 aylık tam oluyor

Neyse bir kaç giydirmeye çalışayım olursa olur olmazsa dolaptan satarım artık

Valla ortaklaşa çözüm sunuyorum ancak kendisi yıpranmayı tercih ediyorsa ne ala

Evet 17gün kaldı. Onların reçete ettiği zaten. Benimde hiç sorgulamak gelmedi aklıma. Bilmiyordum 400 olayını. Bugün öğrendim. Bende tekrar sorunca yazarım buraya sonucu.

Of sağımdan dolayı ben çok acı çekiyorum bazen, her 3 saatte bir sağım yaptığım için lansinohun sitesinde yedek parçalarda göğüs aparatı satılıyor söylemiş soya, ben 5 boyuna da sahibim şu an ama hassaslaştığı için yine acıyor arada, çare olmadı bana uygun boyutunu almak bile

İlk 2 dk masaj modunda çalıştırıyor musun? Ben çünkü hızlıca bitsin diye hep o modu atladım ama yapmamak gerekiyormuş. Üç saatte bir evet hassaslaşır iyice haklısın

İlk 2 dk masaj modunda çalıştırıyor musun? Ben çünkü hızlıca bitsin diye hep o modu atladım ama yapmamak gerekiyormuş. Üç saatte bir evet hassaslaşır iyice haklısın
Evet canım masaj modunu da yapıyorum ama sık yaptığım için maalesef baya zorlanıyorum

Aşı karşıtlığını tehlikeli buluyorum, hele de bebekler ve çocuklar söz konusu olduğunda. O topa girmenizi tavsiye etmem.
Ben özel aşıların hiçbirini yaptırmayacağım açıkçası. Aşı karşıtlığım yok ayında olması gerekenleri zaten yaptırıyorum ama dediğim gibi özel aşıları yaptırmayacağım.

Kullandığın ilaçları bilmiyorum ama yan etkileri muhtemelen

Ben tüm aşılarını yaptıracağım. Sadece menejit aşısının yan etkisinden korkuyorum o kadar
Menenjit çok tehlikeli bir hastalık ama aşısının yan etkisi nedir bilmiyorum Rabbim evlatlarımıza dermansız dert vermesin bende tüm aşıları yaptırmıştım çocuklarımın yine yaptıracagım

Aşı karşıtlığını tehlikeli buluyorum, hele de bebekler ve çocuklar söz konusu olduğunda. O topa girmenizi tavsiye etmem.
Evet çok haklısınız kafamı onlar ile karıştırmayım hastalık aşıdan daha tehlikeli bu tür kişiler neden ise çogalmış en yakınlarımda bile varmış yeni duydum anlamda veremiyorum toplum ne yaparsa genel olarak uymak gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…