Eşimde influenza oldu sabah serum taktırmamış tekim diye Bade nin uyumasını bekliyorYalnız mısın?Allah kolaylık versin
Ya bir şey diyim mi bebek beni hiç yormuyor ya da onun zorluğu beni etkilemiyor. En fazla kucağımda kolum ağrıyor uyuyunca ya da kucağımda durunca dinleniyorum. Beni diğeri bitirdi bu 2 yaş neymiş böyle ya tüm sinir sistemim çöktüSoracağım mutlaka ama bence de zamanı vardır daha. Diş çıkarma bir süreç çünkü hemen pıt diye gelmiyor.
Aslında bebek onlar yani her gün farklı davranacaklar ama işte biz ya atakta olmasını bekliyoruz ya diş yüzünden diyoruz.
Belki sadece mızmızlık yapmak istiyordur
Bizde dur ben emziricem diyor mememi bir sıkıyor çocuğun yüzüne püskürtüyorAz kaldı, yarın özgürsün inşallah,bizde de hala hafif şiddet var, seviyorum ayagına canını cıkarıo bide emzirmemi de istemiyo, eymen gelınce sefil oluyorum oluyoruz uyku duzenı hafta sonu bozuluyo.. Bazen hafta sonu da okul olsa diye düşünmeden edemiyorum
Eşimde influenza oldu sabah serum taktırmamış tekim diye Bade nin uyumasını bekliyordün ve bugün eşimde hasta olunca artık tükendim. Dün gece aynı anda uyanıp ağladılar. Yarın inşallah biraz rahatlıcam en azından bebekle tekim ona çok şükür
Ya bir şey diyim mi bebek beni hiç yormuyor ya da onun zorluğu beni etkilemiyor. En fazla kucağımda kolum ağrıyor uyuyunca ya da kucağımda durunca dinleniyorum. Beni diğeri bitirdi bu 2 yaş neymiş böyle ya tüm sinir sistemim çöktü
Bizde dur ben emziricem diyor mememi bir sıkıyor çocuğun yüzüne püskürtüyorya bence emekleyince biraz daha iyi olacak. Mesela bugün chicken dance ı açtık ablasına bakarken dansına sesli gülüyor. Bade onu oynatır gibi geliyor ama bir yandan çok zarar da veriyor.
Yarın eşimde evde muhtemelen herkes gitsin bebekle tek kalayım istiyorum
Çok geçmiş olsunEşimde influenza oldu sabah serum taktırmamış tekim diye Bade nin uyumasını bekliyordün ve bugün eşimde hasta olunca artık tükendim. Dün gece aynı anda uyanıp ağladılar. Yarın inşallah biraz rahatlıcam en azından bebekle tekim ona çok şükür
Ya bir şey diyim mi bebek beni hiç yormuyor ya da onun zorluğu beni etkilemiyor. En fazla kucağımda kolum ağrıyor uyuyunca ya da kucağımda durunca dinleniyorum. Beni diğeri bitirdi bu 2 yaş neymiş böyle ya tüm sinir sistemim çöktü
Bizde dur ben emziricem diyor mememi bir sıkıyor çocuğun yüzüne püskürtüyorya bence emekleyince biraz daha iyi olacak. Mesela bugün chicken dance ı açtık ablasına bakarken dansına sesli gülüyor. Bade onu oynatır gibi geliyor ama bir yandan çok zarar da veriyor.
Yarın eşimde evde muhtemelen herkes gitsin bebekle tek kalayım istiyorum
AynıyızKızlar bizide gören herkes erken diş çıkaracak diyor üstünü günde 5 6 kere değiştiriyorum, eli hep ağzında. Dün e bebekten şu silikon kaşıyıcılardan aldım ama sürekli düşürüyor tutuyor ama tam olarak ağzına götürmeyi beceremiyorkabarcıkları bende gördüm baktım sizde aynı şeyleri yaşıyormuşsunuz
Bende dişten şüpheleniyorum bir kaç gündür aşırı huysuz elleri ağzına yumruk yapıp sokuyor resmen damağının arkası şiş gibi geldi ama bırakmıyor bide memeyi ısırması ve parmağımla damağımı kontrol ederken ısırması filan dişe yoruyorumAynı kabarcıklar bizde de var ama fotoğrafını çekmem mümkün olmadı pek.
Biliyosun Peranın da uykuları iyiydi ama üç gündür canımıza okudu. Eli sürekli alt damağında. Gece kendini uyandırıyor eliyle damağını kaşıyarak.
Dün artık gece yarım saatte bir kalkmaktan delirdim ellerini kundakladım artık. Onda bile 2 saat anca uyudu
Panda, elini damağına sürttüğünde sertlik var mı? Ben hissedebiliyorum elimle.
O yüzden tüm bu sorunların diş ile ilgisi olduğunu düşünüyorum ama umarım bu kriz çabuk geçer çünkü ben dayanıksız biriymişim. Üç günde tüm keyfim kaçtı
Kızlar benım karın agrısı gecmıogaz desem bugun dısarı da cıkmadm, yedıgım seyler oyle gaz cinsinden degıl.. Emzırırken özellikle karnım agrıo, bide dıkkat ettim, uzun süre aç kalınca oluyo, tabi bu süreçte sürekli de emziriyorum, iyice güçten mi düşüyorum anlamadm Phaedra sen ne zmn gectı bnm demıstın? Asm doktoruna sordum, huzursuz bagırsak sendromu olması ıcın uzun zaman yasamak lazım bunu dedı.. Gaz için çiğneme tableti verdi cok da kullanma emziriosun dedi, cok zorlanırsan kullan dedi.. Öyle diyince benım beynim hiç kullanma olarak algıladgı için kullanmadm acaba gaz sancısı mı valla.. Bırazdan tableti kullancam.. Ama aç kalınca olduguna emınım, cunku doydugumda ağrı şiddeti azalıo
Geçmiş olsun. Bende gaz sancısı değil regl ağrısı gibi bir karın ağrısı oluyordu ama kanama tamamen bitince o da kesildi.
Yalnız emzirirken bağırsaklarım çalışıyor benim nedense, seninki de öyle bir şey olmasın
Ama reflü veya gastrit de olabilir belki, ikisinden birinde açken gaz sancısı oluyordu galiba.
Kışa denk gelmeseydik aslında bence bunlar en kolay aylar, tek sorun kolik bir bebekse zorduÇok geçmiş olsunşu yaz bir gelse. Çok merak ediyorum nasıl olacak, ferahlarız diye düşünüyorum. Yani inşallah
Şubatı saymazsak 2.5 ay kaldı2 yaş 3 yaş arası zorluyor cidden.. Eymen tam 3e girdi düzeldi, inadı herseyı bitti.. Derken kardesi duyunca degısımler baslamıstı3 yasına ne zmn girecek? Gercekten fark oluyo 3 yastan snra..
Bi arkadasım ın da emekleyınce bitmiş kardes kıskanclıgı.. Hareketlensin bitecek dio, sabredıorm
Sıvı geçirmez önlük aldım ama oda çare olmadı kiAynıyızArtık üstünü değiştmekten yıldım . Önlük takıyorum ondanda korkuyorum hepsini agzına tıkıyor yada yüzünü kapatıyor
Yaa durr.. Güzel hayallerim vardı benimKışa denk gelmeseydik aslında bence bunlar en kolay aylar, tek sorun kolik bir bebekse zorduek gıda telaşı yok, kucakta tutuyorsun duruyor düşme kalkma durumu yok. Şimdi 2 ay sonra her gün bir de yemek telaşı eklenecek. Sonra emekleme her gün yer sil ya da oyun halısında tutmaya çalış küçük şey yutar mı endişesi. Sonra sıralama yapacak sürekli düştü kafayı çarptı. Yürümeye başlayacak sürekli düşecek gittiğin yerde asla kucakta durmayacak. Bence en kolay zamanlar bu zamanlar
Biz bugün gaz sancısı çekiyoruz uzun bir aradan sonraBu kasım anaları nerede ?herkes bebesini uyuttu mu ya
Söylemesi ayıp nazar etmiyim benimki 11’de uyuyor en geç bazen 21:30-22:00’da uyuyor tabi.Bu kasım anaları nerede ?herkes bebesini uyuttu mu ya
Ne yesin içtin bebeğe geçti acaba ? Ben en son karnabahar yedim çocuk 2 gün öyle bir gaz çıkardı kiiBiz bugün gaz sancısı çekiyoruz uzun bir aradan sonra
Peki sen neden ayaktasınSöylemesi ayıp nazar etmiyim benimki 11’de uyuyor en geç bazen 21:30-22:00’da uyuyor tabi.Maşallah maşallah
Benim huyumdur bebek uyurken uykum gelmez bebek uyanır uykum gelirPeki sen neden ayaktasınmermiye kafamı atıyorsun benim bebede 22:00 da uyudu ama ara ara uyanıyor bi bitki çayı içip huzur içinde uyumak istiyorum
Şimdiden böyleyse diş dönemini düşünemiyorumAynıyızArtık üstünü değiştmekten yıldım . Önlük takıyorum ondanda korkuyorum hepsini agzına tıkıyor yada yüzünü kapatıyor
Bu kasım anaları nerede ?herkes bebesini uyuttu mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?