2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yalnız mısın? Allah kolaylık versin
Eşimde influenza oldu sabah serum taktırmamış tekim diye Bade nin uyumasını bekliyor dün ve bugün eşimde hasta olunca artık tükendim. Dün gece aynı anda uyanıp ağladılar. Yarın inşallah biraz rahatlıcam en azından bebekle tekim ona çok şükür
Ya bir şey diyim mi bebek beni hiç yormuyor ya da onun zorluğu beni etkilemiyor. En fazla kucağımda kolum ağrıyor uyuyunca ya da kucağımda durunca dinleniyorum. Beni diğeri bitirdi bu 2 yaş neymiş böyle ya tüm sinir sistemim çöktü
Bizde dur ben emziricem diyor mememi bir sıkıyor çocuğun yüzüne püskürtüyor ya bence emekleyince biraz daha iyi olacak. Mesela bugün chicken dance ı açtık ablasına bakarken dansına sesli gülüyor. Bade onu oynatır gibi geliyor ama bir yandan çok zarar da veriyor.

Yarın eşimde evde muhtemelen herkes gitsin bebekle tek kalayım istiyorum

Kızlar benım karın agrısı gecmıo gaz desem bugun dısarı da cıkmadm, yedıgım seyler oyle gaz cinsinden degıl.. Emzırırken özellikle karnım agrıo, bide dıkkat ettim, uzun süre aç kalınca oluyo, tabi bu süreçte sürekli de emziriyorum, iyice güçten mi düşüyorum anlamadm Phaedra sen ne zmn gectı bnm demıstın? Asm doktoruna sordum, huzursuz bagırsak sendromu olması ıcın uzun zaman yasamak lazım bunu dedı.. Gaz için çiğneme tableti verdi cok da kullanma emziriosun dedi, cok zorlanırsan kullan dedi.. Öyle diyince benım beynim hiç kullanma olarak algıladgı için kullanmadm acaba gaz sancısı mı valla.. Bırazdan tableti kullancam.. Ama aç kalınca olduguna emınım, cunku doydugumda ağrı şiddeti azalıo

2 yaş 3 yaş arası zorluyor cidden.. Eymen tam 3e girdi düzeldi, inadı herseyı bitti.. Derken kardesi duyunca degısımler baslamıstı 3 yasına ne zmn girecek? Gercekten fark oluyo 3 yastan snra..
Bi arkadasım ın da emekleyınce bitmiş kardes kıskanclıgı.. Hareketlensin bitecek dio, sabredıorm

Çok geçmiş olsun şu yaz bir gelse. Çok merak ediyorum nasıl olacak, ferahlarız diye düşünüyorum. Yani inşallah

Aynıyız Artık üstünü değiştmekten yıldım . Önlük takıyorum ondanda korkuyorum hepsini agzına tıkıyor yada yüzünü kapatıyor

Bende dişten şüpheleniyorum bir kaç gündür aşırı huysuz elleri ağzına yumruk yapıp sokuyor resmen damağının arkası şiş gibi geldi ama bırakmıyor bide memeyi ısırması ve parmağımla damağımı kontrol ederken ısırması filan dişe yoruyorum

Geçmiş olsun. Bende gaz sancısı değil regl ağrısı gibi bir karın ağrısı oluyordu ama kanama tamamen bitince o da kesildi.

Yalnız emzirirken bağırsaklarım çalışıyor benim nedense, seninki de öyle bir şey olmasın

Ama reflü veya gastrit de olabilir belki, ikisinden birinde açken gaz sancısı oluyordu galiba.

Evet ta bnmde emzırırken bagırsaklarım çalışıo.. Yok ama ağrı bıldıgın ya, tam göbek deliği hizası.. Yaa bak o olabilir, bnm midem hep sıkıntılıydı, ama, eskıye oranla mide ağrım yok gibi, karnıma Kı vurdu acep bnmde kanama bitti, agrılar basladı

Çok geçmiş olsun şu yaz bir gelse. Çok merak ediyorum nasıl olacak, ferahlarız diye düşünüyorum. Yani inşallah
Kışa denk gelmeseydik aslında bence bunlar en kolay aylar, tek sorun kolik bir bebekse zordu ek gıda telaşı yok, kucakta tutuyorsun duruyor düşme kalkma durumu yok. Şimdi 2 ay sonra her gün bir de yemek telaşı eklenecek. Sonra emekleme her gün yer sil ya da oyun halısında tutmaya çalış küçük şey yutar mı endişesi. Sonra sıralama yapacak sürekli düştü kafayı çarptı. Yürümeye başlayacak sürekli düşecek gittiğin yerde asla kucakta durmayacak. Bence en kolay zamanlar bu zamanlar
Şubatı saymazsak 2.5 ay kaldı 3 yaşta bundan beter diyorlar ama bilmiyorum. Bazıları 2 yi bazıları 3 ü zor geçiriyormuş. Biz umarım sıramızı salmışızdır

Ya bugün banada öyle geldi aslında ablası güzel oyun kuruyor ama tek kalmak istemiyor. Paylaşım arttıkça bencede kıskançlık azalacak

Aynıyız Artık üstünü değiştmekten yıldım . Önlük takıyorum ondanda korkuyorum hepsini agzına tıkıyor yada yüzünü kapatıyor
Sıvı geçirmez önlük aldım ama oda çare olmadı ki nasıl bir salya ise artık çeneden, boyundan iniyor içine önlük kuru, sadece boyun kısmı ve alttaki kıyafet ıslak

Yaa durr.. Güzel hayallerim vardı benim

Peki sen neden ayaktasın mermiye kafamı atıyorsun benim bebede 22:00 da uyudu ama ara ara uyanıyor bi bitki çayı içip huzur içinde uyumak istiyorum
Benim huyumdur bebek uyurken uykum gelmez bebek uyanır uykum gelir Bugün sabah babasına bıraktım bebişi kafa rahatlatayım diye temizliğe giriştim bitiremeyince daha da çok delirdim Fırsat bulunca bi papatya ya da lavanta çayı mis olur miissss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…