- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Mantı yedim neyi gaz yapar ki anlamadımNe yesin içtin bebeğe geçti acaba ? Ben en son karnabahar yedim çocuk 2 gün öyle bir gaz çıkardı kii
Ah sen birdeDaha şimdi gectı uykuyauyumustu, eymen sagolsun yıne ayıldı
Bu arada burun akıntısı azaldı, nefesi Bi nebze açıldı gibi... Ama hala horluyor gibi nefesi var.. Öksürük tek tük kaldı.. İnşallah 2 3 gune toparlıcaz
Yok tabi ama açık yaraya sürülmüyor sanırım kantoron halam yapmıştı kendi hiç egzoz girmeyeb yerlerden toplayıp bende güvenirim kantorana, dün çok zor bi gün geçirdim annem korktu benden ölmek istiyorum diye bağırıyodum kara merhem aldırdım acısını aldı kendime geldim uç verdi aktı iltihap onun çözümü iltihaplı bölgenin içini tamamen keserek çıkarmakmış az bişey kalsa yayılıyormuş o yüzden kurtulamıyorum şuan emzirdiğim için bunlarda mümkün değil çok çok zor Allah düşmanıma bile vermesin bu acıyıŞimdi kocakarı icadı çıkarmak gibibolmasin ama
Ben iksir gözüyle bakıyorum kantoran yağına
Düşündün mü ..tabi arsstirarak uygulamak lazım ama bı fikir sadece
Son günlerde benimde regli ağrılarım var hatta oldum sanıyorum ama gelen giden yokBenim sırtım belim çok ağrıyo sanki pembe akıntımda var regl mi olucam dedim bel ağrım o ağrıya benziyor belden ağrıylamı geldi sizede dün çok zor bi gün geçirdim o tetikledi regl geldi galiba
Bende lekelenme var gibi canım pembe du bakalım olucakmıyız 3. Ayda olmuştum ilkindeSon günlerde benimde regli ağrılarım var hatta oldum sanıyorum ama gelen giden yok
Günaydın,
Bize yine kabus göz kırpıyor
Cumartesi sabah ne güzel, hastalığımız yok diye seviniyordum. Hatta sabah emzirirken büyük oğlum da geldi yanımıza, yattık biraz yan yana kucak kucağa. Ama kahvaltıdan sonra biraz rahatsızlanır gibi oldu, spora götürürken yolsa kustu, halsizliği vardı, ateşi de çıkacak gibi oldu ama 37.2 yi geçmedi, neyse ki pazar toparladı, şimdi yine canavar gibi çok şükür ama arada öksürüyor. O öksürüğü hiç kesilmediği için bilemiyorum yeni bir şeyden mi.
Bebiş de hırlamaya başladı dün akşam. Ara ara burnu tıkanıyor gibi. Nefes almasını engelleyecek bir tıkanma yok, nefes alırken poşet buruşturma sesi geliyor arada veya horlama gibi bir ses geliyor. Benim de psikolojim bozuldu, çocuğa sapık gibi serum fizyolojik verip hüp hüp çekesim geliyor sürekli, kendimi zor tutuyorum. Dört beş saatte bir sf sıkıyorum şimdilik, hırıltı geçmezse çekiyorum. Çekince pek bir şey de gelmiyor ama hırıltıyı duyuyorum genizde. Bir şey gelmeyince de zorlamamak lazım, bililiyorum da tutamıyorum kendimi. Beynini çekeceğim çocuğun.
Berikko en yakın siz yaşadınız burun tıkanıklığı galiba, sf sıktıktan sonra hırıltı geçmediği halde aspiratörle çekince bir şey gelmediği oluyor muydu? O zaman ne yapıyordun?
Şu an Bı tarafı sümük dolu, dıger tarafı açıldı.. O tarafı cekıorm ama oyle diğer tarafa uyguladgm kuvvet gibi degıl.. Bazen hani bizim de burnumuz dolunca Bi bir taraf dolar dıgerı boş kalır, Bi dıger taraf aynı sekılde.. O yuzden belkı sümük vardır diye cekıorm, ama oyle kuvvetli degıl, sumuk varsa tabı o zmn iş degısıo
Kızlar ben acayıp yoruldum.. Öyle böyle değil.. Okul başladı başlayalı okula gıtmıcem de gıtmıcem.. Her sabah uyanıorm stres sarıo her yanımı.. Servıse bındrdıysem zil takıp oynuyorum.. Yok olmuyo yanı.. Gecen sene de aynıydı, yıne Bı sekılde kandrp oyalaya oyalaya goturuyodum.. Buyuyunce bunlar da olmuyo.. Artık yıldım.. Bıktım.. Her sabah aynı sey.. Uykusunu az, uyuduysa sıçtım, sabah sınırlı huysuz oluyo, hele bir de haftasonu tatılı gırdıyse arayabıktm artık öyle böyle değil
Haha dur dur dün gece ablası 11 saat kesintisiz uyudu, 33. Ayda bir ilk olabilir bu durumYaa durr.. Güzel hayallerim vardı benim
Sorma canım valla çocuklar bitti babası başladı dün gece ateşi düşmesi asla araba sürecek hali bile yoktu. Taksiye bin git dedim gitmedi, gece baktım giyinmiş ben gidiyorum dedi serum taktırıp geldi. Telefonun sesini açtım bir şey olursa ara diye öyle bir uyumuşum ki mesajları bile görmemişimAh sen birdeSpring05 çok çektiniz bunhastalıklardan inşallah son olsun her ikiniz içinde ve hepimiz sağ Salim yaza geçelim artık
Biz bir gece önceden ne giyeceğine kadar hazırlayıp bak yarın okul var bunları giyinip gideceksin tamam mı diye konuşuyoruz. Kıyafetini de o seçiyor çünkü o konuda da çok sorun yaşıyoruz 5 kez üst değiştiriyorum her sabah mesela. O acıtıyo o sıkıyo o kötü diye diye bende dişlerimi sıkıyorum son 10 dk kızım sabret diyorum içimdenKızlar ben acayıp yoruldum.. Öyle böyle değil.. Okul başladı başlayalı okula gıtmıcem de gıtmıcem.. Her sabah uyanıorm stres sarıo her yanımı.. Servıse bındrdıysem zil takıp oynuyorum.. Yok olmuyo yanı.. Gecen sene de aynıydı, yıne Bı sekılde kandrp oyalaya oyalaya goturuyodum.. Buyuyunce bunlar da olmuyo.. Artık yıldım.. Bıktım.. Her sabah aynı sey.. Uykusunu az, uyuduysa sıçtım, sabah sınırlı huysuz oluyo, hele bir de haftasonu tatılı gırdıyse arayabıktm artık öyle böyle değil
Bir T tupbebekyolculugu atasözü der ki; uyuduğunu bırak dile getirmeyi kendi aklından bile geçirme nazar değerHaha dur dur dün gece ablası 11 saat kesintisiz uyudu, 33. Ayda bir ilk olabilir bu durum
Haha çok doğruBir T tupbebekyolculugu atasözü der ki; uyuduğunu bırak dile getirmeyi kendi aklından bile geçirme nazar değer
3 yaş mıHaha çok doğruBu arada doktora biz bebekken götürdüğümüzde Badişi bu çocuk hiç uyumuyor perişanız filan demiştik isterseniz uyku eğitimi alın dedi ben o zaman çok karşıydım şuan daha ılımlıyım. Ne zaman öğrenir uyumayı dedim 3 yaştan sonra öğreniyorlar dedi. Nasıl ya nasıl 3 yaş diye şok olmuştum vallahi doğru
Bence o sürekli bebe taşımaktanSezeryandan sonra sırt ve bel ağrısı yaşan var mı yayaşlı gibiyim heryerim dökülüyor sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?