Bugün daha bir kere verdim ilacı çok şükür çıkarmadı henüz gerçekten fark ediyorYok, dedıklerı gibi yaramaması diye bişey yok.. Sen mide için verdıgı kusma ilacını kullan, bence bol bol emzırmeye devam et.. İlk oglum hastanede kalınca o da zayıf kalmıstı, ertesi ay 1.5kgdan fazla almıstık, kustukca dayıyodum memeyı mamayıiyi mi yaptım bılmıorm ama prematüre de olunca gerilik olunca arayı kapatmak zorunda kaldım
Sen doktora gideceksin ya o zaman sor mutlaka diş mi geliyor diye. Ben eski fotolara baktım 8. Ayda gülerken var bir tane daha dişi yok ki ben her ağladığında atak mı diş mi diye kendimi kandıra kandıra bugünlere geldimAksi gibi eşim yurt dışına çıkıyor bu haftaannem olacak ama bebek geceleri benle uyuyacak normalde babası kalkıyor ben emzirmeyecek olduğumda.
Bir marka vardı çok iyi gelen yurt dışında satılan bir şeydi ama hatırlayamadım şu an. Ona bakacağım bi.
Bilen var mı?Alyaliya sen Almanyada yaşamıştın sanki biliyor musun?
Aklına gelen ve isteyen varsa eşim alabilirse alır size kargo yaparım kızlar
Aynen canım bende kolik ondan böyle, atak dönemi ondan böyle, kesin dişi çıkıyor ondan böyle diyerek motive etmeye çalışırdım. Şuan görüyorum ki yok yok dertler küçülceğine büyüyor. Az önce anne yanı beşiğine çullanıp kırdı galiba ablası. Üstüne yatakta yatan kardeşinin başına ayağıyla tekme attı. Saatleri sayıyorum ne sabır ne bir şey kaldı bendeBen ilk dişlerini üstten beklıodum Eymenin, orası sertleşmiş gibime gelmişti.. Doktor hemen emın olma, alt dişler de gelebilir demişti.. Nitekim alt dişleri çıktı.. Uzun Bi süreç, bu aylarda hemen çıkar mı bilmem11.ayda çıkmıştı Eymenin
Yalnız mısın?Aynen canım bende kolik ondan böyle, atak dönemi ondan böyle, kesin dişi çıkıyor ondan böyle diyerek motive etmeye çalışırdım. Şuan görüyorum ki yok yok dertler küçülceğine büyüyor. Az önce anne yanı beşiğine çullanıp kırdı galiba ablası. Üstüne yatakta yatan kardeşinin başına ayağıyla tekme attı. Saatleri sayıyorum ne sabır ne bir şey kaldı bende
Benim kız aynen böyle
Soracağım mutlaka ama bence de zamanı vardır daha. Diş çıkarma bir süreç çünkü hemen pıt diye gelmiyor.Sen doktora gideceksin ya o zaman sor mutlaka diş mi geliyor diye. Ben eski fotolara baktım 8. Ayda gülerken var bir tane daha dişi yok ki ben her ağladığında atak mı diş mi diye kendimi kandıra kandıra bugünlere geldimbizim bir yaşta sadece iki dişi vardı ama tetagili bu kadar erken vermiyorduk. Kakası mukus gibi oluyor onu verince en güzeli pırasa
Bana sordun galiba dimiYalnız mısın?Allah kolaylık versin
Doktorlar ilk 6 ay boyunca her ay. Sonra üç ayda bir görmek istiyorlarmış.Kızlar her ay doktor kontrolüne gidilmeli mi ? Sağlık ocağıda aylık izlem yapıyor.
Sen tecrübeli annesin gerçi ama emzirdikten hemen sonra değiştirmiyorsun di mi altını? O da kusturuyor çünkü.Bende dıkkat ettim, altını değiştirirken kusuyor, üşüo sanrm direkt mideye vuruyo.. Sıcaga aşırı alıstm, bende o da
Doktorumuzda normalde 6 aya kadar aylık kontrolü olur ama Lena’yı 1 yaşa kadar takip edeceğiz dedi,genelde 1 yaşında yaşıtlarını yakalaması gerekiyormuş. Ben asmye sadece aşılar için gidiyorum, gruplarda aylık kontrole götürüyorlardı merak ettim.Bana sordun galiba dimiannem olacak yanımda neyseki bir şekilde idare edeceğiz artık
Doktorlar ilk 6 ay boyunca her ay. Sonra üç ayda bir görmek istiyorlarmış.
Bizimki her sene ayda bir kere istiyor. Ben düzenli götüreceğim baya ayrıntılı bakıyor çünkü. Asm nin yeterli olacağını düşünmüyorum olası bir öngörülmesi gereken durumda
Şimdi kocakarı icadı çıkarmak gibibolmasin amaAnnemlere geldim ben babaannem hep görmek istiyodu annene geçtiiğinde söyle dedi kuran okutmucam diye amcamlarda gelmek istemiş hepsi yarın toplanıcak anneme, tabi babaannem sormuş ben nasıl istersem öyle olsun kalabalığa gelemem derse gelmeyiz diye çocuklar iyiyken çıksın aradan dedim, benim evim misafir kavul edicek durumda hiç değil zaten aradan çıkıcak
O değil benim gögüs altı iltihabı büyüdü yine emzirmek işgence acısı ölmek isticek kadar bide hazırlık yapıcaz annemle annemde nazaramı geliyosun tek bakıyosun millet dillendiriyomu acaba diyor göz göz şişlik bildiğin çıban ama hamileykende oluyordu yaklaşık 2 bucuk senedir çekiyorum bunu doğumdan sonra daha çok olmaya başladı çok terliyo o mu nüks ediyor anlamadım kardeşim yurt dışında araştır bak onların bi kremi vardır al getir dedim araştırdım kıl kökü iltihabı demek oluyormuş bu büyük kızım 3 aylıkken meme reddi yapmıştı çok üzülmüştüm emmiyo diye bunlar emiyo ama öyle zoruma gidiyor ki
Aynen canım bende kolik ondan böyle, atak dönemi ondan böyle, kesin dişi çıkıyor ondan böyle diyerek motive etmeye çalışırdım. Şuan görüyorum ki yok yok dertler küçülceğine büyüyor. Az önce anne yanı beşiğine çullanıp kırdı galiba ablası. Üstüne yatakta yatan kardeşinin başına ayağıyla tekme attı. Saatleri sayıyorum ne sabır ne bir şey kaldı bende
Misafir geldi, çekmedim fotoğrafını bende. Hafif bir şişlik sertlik var, emziği ağzından atıp elini copcopluyor. Aynı şeyi bende düşündüm, gerçekten dayanıksızmışım. Ya da bilmiyorum belki de biz genel anlamda uyumlu hallerine alıştığımız için şu an böyle huzursuz bebekte ne yapacağımızı bilmiyoruz. Gözlerim yanıyor, sinirlerim aşırı derecede bozuk. Bazen ağlarken kızım bak babayı korkutacaksın böyle ağlarken diyorum, eşim de ben korkmuyorum da sen çok korkuyorsun sakin ol, ben ilgilenirim diyor., bu süreçte eğer eşim anlayışlı ve ilgili olmasaydı ne yapardım.Aynı kabarcıklar bizde de var ama fotoğrafını çekmem mümkün olmadı pek.
Biliyosun Peranın da uykuları iyiydi ama üç gündür canımıza okudu. Eli sürekli alt damağında. Gece kendini uyandırıyor eliyle damağını kaşıyarak.
Dün artık gece yarım saatte bir kalkmaktan delirdim ellerini kundakladım artık. Onda bile 2 saat anca uyudu
Panda, elini damağına sürttüğünde sertlik var mı? Ben hissedebiliyorum elimle.
O yüzden tüm bu sorunların diş ile ilgisi olduğunu düşünüyorum ama umarım bu kriz çabuk geçer çünkü ben dayanıksız biriymişim. Üç günde tüm keyfim kaçtı
Sen tecrübeli annesin gerçi ama emzirdikten hemen sonra değiştirmiyorsun di mi altını? O da kusturuyor çünkü.
Doktorumuzda normalde 6 aya kadar aylık kontrolü olur ama Lena’yı 1 yaşa kadar takip edeceğiz dedi,genelde 1 yaşında yaşıtlarını yakalaması gerekiyormuş. Ben asmye sadece aşılar için gidiyorum, gruplarda aylık kontrole götürüyorlardı merak ettim.
Benim de öyle. Gruptaki gazlı bebek annelerinin önünde saygıyla eğilirim. Gerçekten olağanüstü bir gücünüz varmış ayrıca 2 çocuklu annelerinMisafir geldi, çekmedim fotoğrafını bende. Hafif bir şişlik sertlik var, emziği ağzından atıp elini copcopluyor. Aynı şeyi bende düşündüm, gerçekten dayanıksızmışım. Ya da bilmiyorum belki de biz genel anlamda uyumlu hallerine alıştığımız için şu an böyle huzursuz bebekte ne yapacağımızı bilmiyoruz. Gözlerim yanıyor, sinirlerim aşırı derecede bozuk. Bazen ağlarken kızım bak babayı korkutacaksın böyle ağlarken diyorum, eşim de ben korkmuyorum da sen çok korkuyorsun sakin ol, ben ilgilenirim diyor., bu süreçte eğer eşim anlayışlı ve ilgili olmasaydı ne yapardım.
Benim de öyle. Gruptaki gazlı bebek annelerinin önünde saygıyla eğilirim. Gerçekten olağanüstü bir gücünüz varmış ayrıca 2 çocuklu annelerin
Osanit vardı Almanya’da. İlk kızımda kullanmıştımAksi gibi eşim yurt dışına çıkıyor bu haftaannem olacak ama bebek geceleri benle uyuyacak normalde babası kalkıyor ben emzirmeyecek olduğumda.
Bir marka vardı çok iyi gelen yurt dışında satılan bir şeydi ama hatırlayamadım şu an. Ona bakacağım bi.
Bilen var mı?Alyaliya sen Almanyada yaşamıştın sanki biliyor musun?
Aklına gelen ve isteyen varsa eşim alabilirse alır size kargo yaparım kızlar
Osanitti bahsettiğimOsanit vardı Almanya’da. İlk kızımda kullanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?