2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bugün daha bir kere verdim ilacı çok şükür çıkarmadı henüz gerçekten fark ediyor
Tamam meme tıkayım bende bol bol

Sen doktora gideceksin ya o zaman sor mutlaka diş mi geliyor diye. Ben eski fotolara baktım 8. Ayda gülerken var bir tane daha dişi yok ki ben her ağladığında atak mı diş mi diye kendimi kandıra kandıra bugünlere geldim bizim bir yaşta sadece iki dişi vardı ama tetagili bu kadar erken vermiyorduk. Kakası mukus gibi oluyor onu verince en güzeli pırasa

Aynen canım bende kolik ondan böyle, atak dönemi ondan böyle, kesin dişi çıkıyor ondan böyle diyerek motive etmeye çalışırdım. Şuan görüyorum ki yok yok dertler küçülceğine büyüyor. Az önce anne yanı beşiğine çullanıp kırdı galiba ablası. Üstüne yatakta yatan kardeşinin başına ayağıyla tekme attı. Saatleri sayıyorum ne sabır ne bir şey kaldı bende

Yalnız mısın? Allah kolaylık versin

Soracağım mutlaka ama bence de zamanı vardır daha. Diş çıkarma bir süreç çünkü hemen pıt diye gelmiyor.
Aslında bebek onlar yani her gün farklı davranacaklar ama işte biz ya atakta olmasını bekliyoruz ya diş yüzünden diyoruz.
Belki sadece mızmızlık yapmak istiyordur

Yalnız mısın? Allah kolaylık versin
Bana sordun galiba dimi annem olacak yanımda neyseki bir şekilde idare edeceğiz artık
Kızlar her ay doktor kontrolüne gidilmeli mi ? Sağlık ocağıda aylık izlem yapıyor.
Doktorlar ilk 6 ay boyunca her ay. Sonra üç ayda bir görmek istiyorlarmış.
Bizimki her sene ayda bir kere istiyor. Ben düzenli götüreceğim baya ayrıntılı bakıyor çünkü. Asm nin yeterli olacağını düşünmüyorum olası bir öngörülmesi gereken durumda

Doktorumuzda normalde 6 aya kadar aylık kontrolü olur ama Lena’yı 1 yaşa kadar takip edeceğiz dedi,genelde 1 yaşında yaşıtlarını yakalaması gerekiyormuş. Ben asmye sadece aşılar için gidiyorum, gruplarda aylık kontrole götürüyorlardı merak ettim.

Şimdi kocakarı icadı çıkarmak gibibolmasin ama
Ben iksir gözüyle bakıyorum kantoran yağına

Düşündün mü ..tabi arsstirarak uygulamak lazım ama bı fikir sadece

Az kaldı, yarın özgürsün inşallah, bizde de hala hafif şiddet var, seviyorum ayagına canını cıkarıo bide emzirmemi de istemiyo, eymen gelınce sefil oluyorum oluyoruz uyku duzenı hafta sonu bozuluyo.. Bazen hafta sonu da okul olsa diye düşünmeden edemiyorum

Misafir geldi, çekmedim fotoğrafını bende. Hafif bir şişlik sertlik var, emziği ağzından atıp elini copcopluyor. Aynı şeyi bende düşündüm, gerçekten dayanıksızmışım. Ya da bilmiyorum belki de biz genel anlamda uyumlu hallerine alıştığımız için şu an böyle huzursuz bebekte ne yapacağımızı bilmiyoruz. Gözlerim yanıyor, sinirlerim aşırı derecede bozuk. Bazen ağlarken kızım bak babayı korkutacaksın böyle ağlarken diyorum, eşim de ben korkmuyorum da sen çok korkuyorsun sakin ol, ben ilgilenirim diyor., bu süreçte eğer eşim anlayışlı ve ilgili olmasaydı ne yapardım.

Sen tecrübeli annesin gerçi ama emzirdikten hemen sonra değiştirmiyorsun di mi altını? O da kusturuyor çünkü.

Tabi o da mıdeyı kaldırıyor, cunku bacaklar komple havada.. Adeta alt karın çalıştırırcasına mideye baskı oluyo.. Ama emzırdıkten snra cok nadir degstırıorm.. Eger emerken kaka yaptıysa anca

Senın götürmen gereklı, 1 seneyi de gecebılır.. İlla 1 yas olmuyo, 14 aylıkken vsvs o civarlarda yakalıolar yasıtlarını.. Doktor takıbın olsun mutlaka

Benim de öyle. Gruptaki gazlı bebek annelerinin önünde saygıyla eğilirim. Gerçekten olağanüstü bir gücünüz varmış ayrıca 2 çocuklu annelerin

Benim de öyle. Gruptaki gazlı bebek annelerinin önünde saygıyla eğilirim. Gerçekten olağanüstü bir gücünüz varmış ayrıca 2 çocuklu annelerin

Ama hiç gözünüz korkmasın.. Bakmayın biz burda ağlıoz edıyoz.. Aynı süreçleri yaşadgmz için anca birbirimizi öyle teselli edebılıoruz.. İnsan her duruma adapte olabilen bır varlık.. İlk başta zor gelıo sonra suya girince alışıyorsun valla git gide kalabalık aıle olmak cok guzel Bi deneyim.. Keske güç kuvvet maddiyat ve psıkolojım olsa da 3 4 bıle yaparım.. Evde ayrı Bı neşe ayrı Bi koşturma oluyo.. Eger yaşınız varsa arayı açmadan yapın tabı destek varsa hele hiç düşünmeyin yapın.. Destek yoksa tabi bu karar annenın bence, cunku gercekten kımseye de guvenmemek lazım, anne cocugu kendi için yapıo cidden, koca anane babanne hepsi cekıp gidio

Osanit vardı Almanya’da. İlk kızımda kullanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…