2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Şiddetli bi ağrı değil ama sürekli ağrıyor, bu aralar kollajeni içemedim ağrılara iyi geliyordu tekrar düzenli içmeye başlamam lazım
Geçen sabah hapşururken sırtıma bir ağrı girdi. Tam sağ kürek kemiğinin oralar. İlaçta sürsem, masajda yaptırsam geçmedi. Aksine arttı. Zaten bel, boyun, sırt sürekli bir ağrı vardı. Buda eklendi. Hergün bir yerimin ağrımasından bıktım. Hiçbişey olmasa migrenim tutuyor

5050 ama hiç 5 kg gibi gelmiyor bana
Beynim 5500 sanmış okuyunca
Bence kilosu çok iyi benim kız 6dır. Haftaya 4. Ayında görcez
Peki neden bunu şimdi söyledin
En başından bilseydik ona göre yapardık belki.
Benim hala uyuşuk karnım bu arada

Bedenim masaj istiyor ya en kısa zamanda bi spaya gidip rahatlamak istiyorum

Yeni operasyon geçirmiş lohusaya söylenecek şey mi bu şimdi ovalama, de. Ovalarsan dikişler açılabilir, de. Sizinkiler öyle demiştir zaten normal normal. Karnıyarık denir mi? Paylaşmak çok istedim ama kimse benim yaşadığımı yaşasın istemedim:

Şöyle ki, ben yaz kış her gün mutlaka duşa girerim, halim yok vaktim yok gibi bir gerekçem olmaz duş konusunda ama her gün yıkanmama rağmen ilk hafta çıkarılan o bandajın göbeğimin alt kısmında bıraktığı izleri çoook uzun bir süre temizleyemedim “karnıyarık” gibi açılırım korkusundan (oysa arada epey mesafe de vardı, göbekten pek göremiyordum o ayrı tabii)

Benimki hem uyuşuk hemde hala acıyor arada çok kaşınıyor deli gibi. Kaşımaya da korkuyorum zaten hissiz. Bişey falan olur diye. Madecassol sürüyorum çok kaşınırsa ve her banyo sonrası

Sıvı geçirmez önlük aldım ama oda çare olmadı ki nasıl bir salya ise artık çeneden, boyundan iniyor içine önlük kuru, sadece boyun kısmı ve alttaki kıyafet ıslak
Aynı aynı sıvı geçirmezde fayda etmiyo
Askolsun ovalayarak yıkayan herkesi şimdi de üzdün ömrünün sonuna kadar saklasaydın bu bilgiyi iyiymiş
Şimdi ben var karnıyarık olmak

İnanmıyorum ben hunharca kurulanıyorum iyi yarılmamışım doktorumda hiç söylemedi ya aşkolsun

Aynı aynı sıvı geçirmezde fayda etmiyo

Askolsun ovalayarak yıkayan herkesi şimdi de üzdün ömrünün sonuna kadar saklasaydın bu bilgiyi iyiymiş
Şimdi ben var karnıyarık olmak

Yok ayol, yarılsan yarılırdın zaten, ilk bir, bilemedin iki ay içindi o. Doktorun ovalama dediğini söylemişimdir muhtemelen, zaten sizin doktorlar da söylemiştir ama benzetmeyi söylemeye dilim varmadı vallahi

Kızlar kimse korkmasın diye sezaryenle ilgili birbirimize itiraf etmediğimiz şeyler var bence benim için hala zor değil ama genel anestezi aldığım için nabzım yavaşlamış ve beni entübe etmişler odaya geç gelmişim baya bide ilk ayağa kalkmamda felaket kanamam oldu sabaha kadar rahim masajı yapıp açılmam var mi diye baktılar ölüm gibi bişeydi o an dikişli dikişli ama kimse ölmedi

İnanmıyorum ben hunharca kurulanıyorum iyi yarılmamışım doktorumda hiç söylemedi ya aşkolsun

Ya kızlar ilk kırk gün için falandı o, artık mekik bile çekeriz bence bir de dikişten dikişe fark olabiliyor tabii, herkesin dikişi aynı teknik değil, dikiş aldıran arkadaş bile olmuştu galiba burada. benimki de karnıyarık cinsiyse belki ondan uyarmıştır

Ben doktorumun lohusa duygularımı hiçe sayarak hunharca yaptığı benzetmeye takılmıştım bu arada, bilgi olarak düşünmedim hiç bunu

Bizimki 3.ay kontrolünde asm de 6kg-60cm, baş çevresi 39 çıktı. Dün akşam e nabız da bakınırken gördüm ki; persentil tablosunda tüm değerler ortalamanın altında. Oysa kendi Dr iyi demişti. Bu tablonun bir önemi var mı? Kafayı takmaya değer mi? Daha ne yapabilirim bilmiyorum ki çocuk için.

Eklentiler

• 1000012100.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 64
Gerçekten ya en sevdiğim yemektir kendisi. Artık görünce aklıma hep bu gelecek

Yeni 3. Ay kontrolünden geldim. 4500 kg ve 61 cm.Eğer sizinki altındaysa benimki hiç yaşamıyor normal dedi doktor. Bu ay sadece 500 gr almış.Ayrıca rota ve menenjit aşısı yapıldı inşallah sıkıntısız geçer bu günüm

Of yine kahkaha attım.
Gideyim de yanlışlıkla karnıyarık olmadığımı kutlayayım
inanmıyorum büyük şey atlatmışsın
O rahim masajını kimse yaşamamalı benim çektiğim en büyük acı o olabilirdi ama sen diyene kadar onu da unutmuşum

Gerçekten ya en sevdiğim yemektir kendisi. Artık görünce aklıma hep bu gelecek

Yaa hiç o açıdan düşünmedim ben. Karnıyarık ben de çok severim ama bu süreçte yedim birkaç kere, hiç aklıma gelmedi vallahi sadece duşlarım kabus gibi geçti.

İşte o yüzden kasım anneleri zayıflıyor grubunun yüz karasıyım galiba

Boya gitmiş seninki hepsine maşallah niye öyle bir tabloyla sinir bozuyorlar acaba

Yok, her çocuğun gelişimi ve genetik özellikleri farklı olduğu için yüzde üç-yüzde doksan yedi arası normal kabul ediliyor. Yüzde on-yüzde doksan arası olsa daha iyi tabii.

Boya zaten hiç takılma, onu doğru dürüst ölçebildiklerini pek sanmıyorum ben

Unutuluyor bütün acılar derlerdi inanmazdım sana neden yaptılar kanaman mı olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…