2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hatayı buldum. 2.ay verilerini 3e girmişler. Ekran fotosunu büyütünce gördüm şimdi. Ya gireceğin iki rakam. Onu bile yanlış yapıyorlar..pess

Biz evde kendimiz tartıp ölçüyoruz artık eve dönünce aklımıza gelirse.

Unutuluyor bütün acılar derlerdi inanmazdım sana neden yaptılar kanaman mı olmuştu
Herkese yapmıyorlar mı bilmiyorum ki hemşirem geldi , kanamamı kontrol etti. Sonra azcık acıtacak dedi ve karnıma masaj yaptı rahmin için bu gerekli sen de aklına geldikçe yap dedi ama ben hiç yapmadım

Neyseki ilk 10gün bandajlıydı, sonra da korkumdan ilk 1 ay pek dokunamadım oraya

Hatayı buldum. 2.ay verilerini 3e girmişler. Ekran fotosunu büyütünce gördüm şimdi. Ya gireceğin iki rakam. Onu bile yanlış yapıyorlar..pess
Neyseki yanlışı farketmişsin. Bizim ölçülerde hemen hemen öyleydi çünkü. Doktoru gayet iyi buluyor. Bir de aslında doğum kilosu ve boyu çok önemli. Benim kız hastaneden çıkarken 2600dü. Üçüncü ayında 5600. Ortalama ayda bir kilo yapar ki bence gayet iyi.
Boyu içinde aynı şey geçerli. O yüzden takılmamaya çalışıyorum ben.
Evde kendim tarttım şu an 6kilo falan. 4. Ayında 400-500 gr almış çıkacak bence az ama ona da siz normal dediniz

Yüz karası mı canım unuttun galiba beni

Ben bakmadım o tabloya da, benim asm boyunu hep yanlış ölçüyor. 62 cmlik çocuğu 59 ölçtü

Herkese yapmıyorlar mı bilmiyorum ki hemşirem geldi , kanamamı kontrol etti. Sonra azcık acıtacak dedi ve karnıma masaj yaptı rahmin için bu gerekli sen de aklına geldikçe yap dedi ama ben hiç yapmadım
Başka olan var mı biliyorum ama herkese yapmıyorlar mesela kardeşime olmadı. Bizim içinde ilk ve son olur umarım

Burnunun içinde sümük yok ama genizde bir şey

O benım onu götürüp almamı istio.. Eskıden öyleydi diye, özlüyor.. Okul açılınca İlk 1 hafta götrdum sabah okul yakın ama 10 15dk sürüo, market seansı oluyo benle gidince düşün beşikte bebegı bırakıp gittim.. İnan insan ıkısını de uzmek istemiyo, onun da gönlü olsun istio.. Servisin vakti olmasa rahat davranırım da kaçırdık mı yıne ben götürcem ve yine bebegı besıkte bırakıp cıkıorm diye koştur koştur gitcem vicdan azabı cabası servis de öyle anlayısı degıl, baksan 300mt ılerde okul nerdeyse, ne var dönsen alsan filan.. Durumumu biliyorlar aslnda.. Gecen hafta servise bindirdim, servisi beklerken asagıda yaprak topladık, kedilere salam verdık fılan.. Bu sabah yine aynı, hem uykusuz hem haftasonu tatılı girince araya hep böyle oluyo.. 2 senedir türlü hallerle gönderdim, kendım götürebilsem sorun çözülür yıne ama bu kış imkansz.. Artık bugun cinnet gecırıodum nerdeyse.. Bide dun gece uyuyamadım onun da etkısı var sanrm.. Neyse okul muduru geldi aldı da gitti.. 2 saat snra gelır bugunku planım cuvalladı, yemegı yetıstırsem bari

Aynen bende dişlerimi sıkıyorum, bırazdan gitcek berre sakin ol kızım.. Kendımı telkın ede ede.. Öyle uyanınca aksi olmasa, bildiğin durduk yere evde bagırıo uyanınca böğrüyo sakinlesin diye beklıorm snra yavas Yavas okulda şu var bu var diye diye gidio servise binerse muhtesem, bınmezse yandım..
Dun gece sanrm 2 3 sıgara içtim.. Eşim ne derdin var dio.. Görmediği için hiç bişey yapmıorm sanıo galıba
Seneye devlete veririm eve cok yakın o da, ama sanrm yıne özele gidecek.. Yanı orsa kımse ugrasmaz Kı boyle eve kadar gelcek alcak fılan

Bebişi çıkarmıyor musun hiç? Ben oğlanı almaya gideceksem mecburen bebeği de götürüyorum bebek arabasıyla. Zor oluyor tabii daracık kaldırımlarda, sokak aralarında gitmek, bebek arabasıyla sahilde parkta gezmeye benzemiyor ama oğlan çok seviniyor kardeşim geldi çıkışa diye. Ben normalde de çıkarıyorum bebeği her gün bu havalarda, İyice paket yapıp tulumun içine falan sokunca hiç üşümüyor, hemen uyuyor.

Bu arada aklıma geldi, eymen in kardeş yüzünden hırçınlaşması çok normal tabii, psikolojik bir süreç yaşıyor olabilir ama demir eksikliği de çocuklarda hırçınlık yapabiliyormuş, hastalıklık vesilesiyle doktora gittiğinde değerlerine bakılmıştır belki.

Aynı durumdayım, sırf asırı bunaldm diye cıktım gecen cocuk hasta oldu

Ben bıraz vıdeolar baglıorm hırcınlıgı.. Bnm telefonum temız, hersey kontrolde ama eşiminkini alınca onun vıdeolar berbat.. Zamanında dedım gordukce temızle, sımdı zor alıorm telefonu elınden uyuyunca bakıorm anca..
Yok sinayı Bi kere oyle anca cıkardm abisini almaya.. Aslnda istiyorum ama yok olmuyo, havalar soguk bide araya bişey girio hep.. Hastalıklar vsvs.. Hastaneye gitmekten vakıt de kalmıo bazen Bi türlü düzen olmadı.. Zaten Eymen de istio, kardeşim de gelsin dio.. Gecen oyuna (avmye) bizde gittik ya, normalde babasıyla gidiodu.. Nasıl mutluydu görmen lazım cocuk da darlandı iyice haklı, ay valla bende darlandım.. İnşallah ramazan dan sonra havalar duzelır tek hayalim bu belkı servisten de alırım, kendım bırakırsam fılan duzelır belkı hersey

Bu arada Eymen acil seyler dısında bayagıdır doktor yuzu görmedi.. Bi götürcem.. Kolunda bastan asagı kabartı olmus, içine attıkca mı oluyo bılmıorm Bi tahlıl lazım.. Gecen asmde verelım dedım, doktor burda olmaz, burda alınırsa daha kan almak zorlasır dedı.. Neyı kastetti anlamadım, acaba cocuga yonelık olmaz, travma olur gıbısınden mı demeye calıstı anlamadm.. Bide onu da Bi pipiyi göstercem hem tüylenme için hemde sünnet için.. Bakalım ne ara yaparım Allah bılır

Zaten ceksen de bısey gelmez bence.. Sf tek çözüm gibi.. Sıkcan sırtına pat pat yapıp rahatlıcak.. Hava makinesi de aldnz, kuruluk yapıo mu acaba dedm ama makıne olunca olmaz herhalde

Sezeryandan sonra sırt ve bel ağrısı yaşan var mı ya yaşlı gibiyim heryerim dökülüyor sanki..

Emzirmekten de olabılır, emzırırken egılıosan fılan.. Emzırırken konforunu sagla öyle emzir.. Eger devam ederse Baska bısey olabılır

Kııız ben de genel anestezi aldım bünyeme ağır gelmiş. Ayıltamadılar beni bebekten 2.5 saat sonra odama çıktım bebeğimi emzirdim o da hala uyanık değildim bi kaldırdım kafamı ablam mememi tutuyor ebe koymuş çocuğu memeye ama şimdi sorsalar kolaydı ya derim

Boya gitmiş seninki hepsine maşallah niye öyle bir tabloyla sinir bozuyorlar acaba
Bence hiç bakma onlara. Her ay farklı oluyor çünkü gelişimleri. Benimkisi zaten 2450 doğdu hastaneden çıkarken 2300 dü. Buna şükür diyorum

Bizimki de zoraki gidiyor her gün bir yerim ağrıyor diyor babasından biraz çekiniyor o uyardı bahane yok gidilecek diye ondan sonra baktım sesi çıkmıyor şimdi hadi yollamayalım ama sonuçta seneye 1 gidecek o zamanda bu bahanelere sığınmasın diye babamız devreye girdi belki sizinki de babasından çekiniyorsa. Veya senden uygun bir dille uyarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…