2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Seni çok iyi anlıyorum ben ara ara o manzarayla karşılaşıyorum. Kreşe de bir sürü iç çamaşırı yolladım bu yüzden.Bizimki de okulda tutuyor ya da evde oyun oynarken kalkıp yapmak istemiyor. Bu süreçte en çok büyükler yordu bence bizi. Her sabah okula gitmemek için yerlere atıyor kendini. Oraya gidince de eve gelmek istemiyor. Kıyafetleri beğenmiyor saçma sapan şeyler giymek istiyor saçını taratmıyor. Geceden strese giriyorum böyle olunca. Sabır inşallah yaza az kaldı

Benim kızımı emzirmek 3. Dünya savaşı mecbur emsin diye şekilden şekile giriyorum
Benimki sağ göğsümü emmiyor çok ağlıyor kafasını çeviriyor diğer yöne bende o taraftaki memeyi veriyordum ama sağı da emmesi lazım diye şöyle bir yöntem buldum ters emzirme yöntemini deniyorum kafası o yöne dönük biraz garip bir emme sitili olsada o şekilde tutuyor kocam şey diyor boynuna bişey mi oldu acaba çeviremiyor mu ama yok yani inadından yapıyor gibi meme dışında çeviriyor o yöne çünkü sağ göğsümü bir tek resimdeki gibi tutuyor böyle denedin mi hiç belki böyle emer

Eklentiler

• IMG_9392.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 54
Kesinlikle büyükler mahvetti bizi aynı şeyleri yaşamak bir nebze rahatlattı. Umarım düzelirler umarım

Canım ben Kartal tarafındayım buradaki kesim çok göç almış yani Ataşehir gibi değil maalesef bazen kargoya filan gidiyorum yürüyerek öğrencileri görüyorum içime sinmiyor o yüzden. Ama yetiştiremezsek mecbur gidecek ne yapalım

Defne ilk defa 4 gün oldu kaka yapamadı, biraz huzursuz gibi de sanki, doktoruna yazdım yarım fitil verebilirsin dedi ama bilemiyorum da şimdi, kullanan arkadaşlarımız vardı dimi fitil

Bebeklerin e nabızı oluyor mu vallahi yeni duydum
Kendi e nabızında yukarıdaki yerden giriliyor. Ama öncesi bir kayıt işlemi ve babanın e nabızından da onayı gerekiyor. Nasıl yaptığımı hatırlamıyorum

Eklentiler

• 1000012103.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 43
Defne ilk defa 4 gün oldu kaka yapamadı, biraz huzursuz gibi de sanki, doktoruna yazdım yarım fitil verebilirsin dedi ama bilemiyorum da şimdi, kullanan arkadaşlarımız vardı dimi fitil
Fitil denemedik ama parmağımla poposuna krem sürer gibi zeytinyağı sürmüştük. Dr öyle demişti. İçine değil dışına demişti. Yapmıştı aynı gün.

Mochi ürünleri e bebekte indirimdeymiş
Son 13 saatmiş almak isteyen vardı sanki. Haberiniz olsun

10 güne kadar normal eğer çok ıkınıp sıkılmıyorsa. Doktoru pek dışardan müdahaleleri sevmiyor. Bir kere zeytinyağ sürdük o kadar

Aaa senin birde ikinci bebek nasıl duymadın e nabızı Ben doktor tahlıllerıne ordan ulasıyorum bırde ılaclara bakıyorum eczaneye gırmeden muadılını vermesınler dıye
Ben eşimin kendi hesabından giriyorum onların e nabızına bahsettiğimiz olay bumu malum benim beyin hücreleri yanmış durumda

Kendi e nabızında yukarıdaki yerden giriliyor. Ama öncesi bir kayıt işlemi ve babanın e nabızından da onayı gerekiyor. Nasıl yaptığımı hatırlamıyorum
Bunu biliyorum yaa bi an onların da e nabızı filan var giriş yapılıyor sandım benim beyin error veriyor artık bu arada ben küçük oğlumu tombiş bilirdim bu ondan önceymiş şaşırdım şimdi girip baktım aşılardan bakıldığını bilmiyordum ben sadece bi kaç kez tahlillerine bakmıştım teşekkürler artık kıyaslar dururum

Kızlar acil cevap.. bugün 3 ay 13 günlük olduk. sabahtan beri huzursuz. Calpol verdim biyeri mi ağrıyor diye aynı. Kabızda değil. Derin uyumuyor. 10 dk anca uyuyup uyanıyo. Uykusunda inliyo arada ağlıyo gibi yapıp duruyo ilk defa oluyo niye acaba ya

Bizimki de bugün öyle sürekli memede yara oldu artık. Baya gazı varı nazar ettim herhalde çocuğu

Canım bence çok normal hala tazeyiz bendede oluyor dalgalanmalar

Bizimle aynısiniz bir gün farkla..bizimkide bugun hep uyuma modundaydi

midesi kalkıyor gibi ses çıkarıyor anlamadık. hiç uyumadı 1 saattir kesintisiz uyuyor onda da ses çıkarıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…