Onu benim bebeğimin doktoru da önerdi. Daha 3 aylıktı gece sabaha kadar uyumuyor demiştim. Bitkiselmiş. Ben bebeğe vermedim ama büyük çocuklarıma aldım kullandım düzenli değil ama geç kalktıkları gün mesela. Etkisi var gerçekten. Öyle hemen bayıltmıyor ama yattıkları zaman daha çabuk geçiyorlar uykuya. 1 i 4 1 i 8 yaşında. İsteyenler dr a sorup deneyebilir bence.senin büyük kızında kullanabilir belki.
Defnoş ilk uzun yolunu yaptı, İstanbul’da gezdi şimdi İzmir’e dönüyoruz teyzeler. Kendisine bir seyahat puanı verdim, puanım 8, yeni seyahatlere hak kazandı
Defnoş ilk uzun yolunu yaptı, İstanbul’da gezdi şimdi İzmir’e dönüyoruz teyzeler. Kendisine bir seyahat puanı verdim, puanım 8, yeni seyahatlere hak kazandı
Canım 3 saat olduğuna bakma nem sensörlü oluyor genelde kurutma makinaları misal ben 2,25 atıyorum 1 saatte kuruduğu oluyor çamaşırın fazlalığına ve ıslaklığına göre değişiyor
Benim büyük oğlum yine hasta oldu ya bu çocuk her hafta haslanmayı nasıl başarıyor birde üstüne dişi şişmiş garibim iki ağrıyı birden çekiyor salıya randevu bulabildim istediğim bir dr vardı artık diycem sürekli hastayız bir sür test de yapıldı bi çare bulsunlar bağışıklığımı günçlendirici ilaç verir napar bilmiyorum yarın küçüğünde aşısı var bide cumartesi sünneti var inşallah onada bulaşmaz grip hemen atlatırız başım öyle ağrıyor ki gece sürekli uyu kalk yapmaktan kış bitsin istiyorum artık kışı çok sevmeme rağmen bitsin yani
Canım ben duydum o baby night ı bizim bir veli kullanıyordu 2 yaş çocuğuna geçen sene faydası varmış. Ama o anlatırken bile benim içime sinmemişti. Ona da söylemiştim yakın olduğumuz için uyku ilacı gibi bir şey sonuçta, sen yine de iyice bir araştır
Kızlar bugün bir senedir ilk kez kendi kendime pilates yapayım biraz dedim. Esneme ısınma aşamasındaki boyun, kol vb hareketlerinde bile katır kutur etti her yanım, sırtım ve omurgam tutuk tutuk geziyormuşum resmen.
Yarım kaldı tabii bebiş uyanınca
Benim büyük oğlum yine hasta oldu ya bu çocuk her hafta haslanmayı nasıl başarıyor birde üstüne dişi şişmiş garibim iki ağrıyı birden çekiyor salıya randevu bulabildim istediğim bir dr vardı artık diycem sürekli hastayız bir sür test de yapıldı bi çare bulsunlar bağışıklığımı günçlendirici ilaç verir napar bilmiyorum yarın küçüğünde aşısı var bide cumartesi sünneti var inşallah onada bulaşmaz grip hemen atlatırız başım öyle ağrıyor ki gece sürekli uyu kalk yapmaktan kış bitsin istiyorum artık kışı çok sevmeme rağmen bitsin yani
Çok geçmiş olsun canım bende zyrtec i kestim hapşırmaya başladı büyük kızım geri başladım. Vitaminlerine ek balık yağı da ekledim valla bittik bu kış ya Ayda en az bin liralık vitamin alıp veriyorum yok güçlenmiyor bu bağışıklık
Kızlar bir sorum var size defne 2-3 günde bir kaka yapıyordu genelde, 1 haftadır günde 2 kere yapıyor, gece beslenmesi arttı ama yani idrar sayısı aynı aslında, dışkısı çok sulu değil o daha önce konuştuğumuz susamlı dışkı gibi. İshal olma ihtimalini düşündüm de belki o zaman daha çok yapardı ama bilemedim sizlerde de böyle değişillikler oluyor mu
Ben ilk yıkamayı dışarıda yaptığım ve ikincide birisini kurutmaya attığım iki tam pamuklu hellobaby marka kıyafet var elimde. Üstteki Hoover marka makinede pamuklu programda kurudu. Neredeyse çekmemiş gibi yeşil olan. Çok az bir fark var aralarında. bir de yeni alınanda denemem lazım aynısını
Kızlar sorusuyla karşınızdayım benim kız normalde her gün kaka yapardı ama yaklaşık 20 gündür günler uzadı mesela 1 haftadır kaka yapmıyordu bugün iki kere masaj ve popoya zeytinyağı sürdüm öyle zar zor yaptı, ama sorun şu ki resmen kına kıvamında yaptı yeşil ve kıvamı katı olmasada yoğundu bu normal mi?
Kızlar bu rota aşısından sonra grip ishal vs olan oldu mu? Geniz akıntısı var öksürüğü var ama kuru öksürük halsiz biraz kucağımda uyuyakaldı yavrum, böyle inleme gibi sesler çıkarıyor arada. Acile gitmiştik dün, rotadan sonra olabilir dedi ama çocuk doktoru değildi tabi çok da tatmin olmadım. Birde bugün sınavım vardı mecbur çocukla gittik. Tam 3 kez zıbınları pijaması her yeri kaka oldu hemen avmden kıyafet almak zorunda kaldık yıkamadan giydirdik maalesef. Açıkçası yanıma bir tek zıbın almıştım onu da almazdım çünkü dışarda başımıza böyle şey hiç gelmedi bana ders oldu bir daha çocuğa kıyafet almadan dışarı çıkmamam gerektiğini öğrendim