2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kıyamam ya dikkat et kendine geçmiş olsun canm çok zor çok iyi anlıyorum seni

O kadar çok şey denedim ki yeterki bir çaresi olsun bunu da denerim canım çok teşekkürler hemen araştırayım

O kadar çok şey denedim ki yeterki bir çaresi olsun bunu da denerim canım çok teşekkürler hemen araştırayım
Canım ben duydum o baby night ı bizim bir veli kullanıyordu 2 yaş çocuğuna geçen sene faydası varmış. Ama o anlatırken bile benim içime sinmemişti. Ona da söylemiştim yakın olduğumuz için uyku ilacı gibi bir şey sonuçta, sen yine de iyice bir araştır

Salı sorcam doktoruna izin verirse devam ederim vermezse iki ay daha bu bir dakikalık armut emme ile idare edecek artık
Bence tatlıdan başlama tadını alırsa sebzede zorlanır ben pırasa veriyordum eline dişini kaşısın hatta bir fotoğrafı var bulursam atarım

Onu benim bebeğimin doktoru da önerdi. Daha 3 aylıktı gece sabaha kadar uyumuyor demiştim. Bitkiselmiş. Ben bebeğe vermedim ama büyük çocuklarıma aldım kullandım düzenli değil ama geç kalktıkları gün mesela. Etkisi var gerçekten. Öyle hemen bayıltmıyor ama yattıkları zaman daha çabuk geçiyorlar uykuya. 1 i 4 1 i 8 yaşında. İsteyenler dr a sorup deneyebilir bence.senin büyük kızında kullanabilir belki.

Aaa ben anne sütü var sanmıştım sanırım ben ek gıda konusunda korkağım biraz
Ben değilim sanırım. Çocuğa kaşıkla vermeyeceğim tabi ama yalama konusunda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
Bunu öneren doktorlar var bu arada. Buna ek gıda için keşif dönemi diyolar. Bebeği hazırlayan bir süreç. Gerçi ben sırf ne yapacak diye merakımdan denedim. Devamlı veremem daha erken
Ek gıda döneminin tadım aşaması olmuş
Hepsine böyle iştahlı olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…