2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bana da öyle geldi. Demek ne yapıyoruz, giysileri bir iki beden büyük alıp gönül rahatlığıyla kurutuyoruz
Valla kuzenim hep öyle yapıyordu çocuk kıyafetlerini ben de öyle yapmaya başladım. En azından kafamız rahat

Hafif kısalmış olanlarda bilekte açılma oluyor. Ben çok önemsemiyorum ama tek çözümü altına külotlu çorap giydirmek olabilir. Bir düşündüm de benimkinin artık çoğu altı patiksiz
Ev soğuk olsa veya dışarı çıkacak olsak hak vereceğim de bunu sıcak ev ortamında defalarca söylemesi baydı resmen. Ne olsa, üşümüş bu diye başlıyor dün güzel giydirmişim. Yok bacağı açılıyor diye çekiştirmeler, yok beli açılıyor diye kıyafeti pantolonun içine sokuşturmalar. En son isyan ettim

Ayyy o isyanı geçen ben de yaptım. Ev sıcak dışardan gelince ister istemez ince giyiniyorum. Neymiş hasta olacakmışım. Çocuk hapşırıyor galiba bu çocuk hasta olcak anne evrene hastalık mesajı vereceğine maşallah kızım da torunum da incecik giyinseler bile bağışıklıkları kuvvetli desen, kolay kolay hasta olmazlar desen ne olur? Enerjimi düşürüyorsun, yabancı biri dese evde kovarım dedim. Evet ağır oldu ama ilk zamanlar bunu demeyen kadın son birkaç haftadır sürekli bunu diyor ve benim zaten bu ara sinirlerim yıpranmış durumda. Neyse en azından benim yaptığım hata da olsa, o da yaptığı hatayı fark etti, demiyor.

Ben ilk yıkamayı dışarıda yaptığım ve ikincide birisini kurutmaya attığım iki tam pamuklu hellobaby marka kıyafet var elimde. Üstteki Hoover marka makinede pamuklu programda kurudu. Neredeyse çekmemiş gibi yeşil olan. Çok az bir fark var aralarında. bir de yeni alınanda denemem lazım aynısını

Eklentiler

• IMG_6922.webp
    87,5 KB · Görüntüleme: 49
Ay süpper. Demekki ikinci kurutmaları rahatça kurutucu da yapabilirmişiz

O kadar çok iyi anlıyorum ki seni inşallah düzelir ve yazarız burda muhteşem hissediyorum diye

En zoru da bu ya zaten bizim şansımıza inşallah düzelirler inşallah

Ben 2. Ayda olmuştum kızımda bunda ara kanama olmadığına eminim baya baya adet olmuştum ama ilk ve son oldu. Gerçekten çok şiş hissediyorum kendimi. İnşallah bir an önce olurum
Ben ilkinde hemen olmadım diye seviniyordum ama bunda bende acayip şiş hissediyorum ve gergin. Olsak rahatlayacağız gerçekten inşallah oluruz

Düşünsene bunları KV yapmış olsa birde

Merak etme yalnız değilsin bende de bir tane var. Sallanan ana kucağı, oyun halası, kucak bilmem ne hiçbir şey kâr etmiyor bizede bütün gün baş ağrısıyla geziyorum dün artık tansiyonum 9/5 düşmüş başımın ağrısından ölecektim

Hoover da genel olarak hangi programı kullanıyorsun care tarafındaki programlara atınca en az 3 saat sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…