2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Rotanın ikinci dozunu mu oldu canım ? İlk dozda biz sorun yaşamadık ama ikinci dozda nasıl olur bilmiyorum ben yarın aşıdan sonra kardeşime geçicem bol bol bez ve kıyafet koydum şimdiden

Okula yeni başladığı için çok normal aslında, biliyorsun sen de tabii ama insan hiç hasta olmasınlar istiyor böyle böyle gelişecek işte bağışıklıkları, hele ufaklıklar süper kahraman gibi falan olacaklar herhalde okul çağında. Yani bence öyle olmaları lazım bebeklikte bu kadar çektikten sonra

Balık yağı ne veriyorsun bu arada? Biz kullanmıyoruz bayadır, şurup formları çok zorluyor beni, hap versiyonlarını da hiç denemedik. Kullanan var mı ondan acaba?

Son düzenleme:

Bizimki günde bir veya iki kez yapıyor normalde (nadiren bir buçuk iki günde yaptığı da oluyor) ama bazen (bu aralar mesela) üç dört yapabiliyor. İshal olması için hem sıvı hem de günde sekiz kere falan yapıyor olması lazım bildiğim kadarıyla. Görünümünde (rengi ve kıvamında) aşırı bir değişiklik veya başka bir sıkıntısı yoksa sorun yoktur bence.

Ya annelik böyle böyle öğrenilecek birşey sürekli ders alarak ilerliyoruz. Kızım 7 yaşına girecek hala yanıma bir takım kıyafet atletinden çorabına kadar alırım birde yazın hep bır uzun tayt uzun kol alırım. Araba koltukları yazın çok terletıyor bi iniyoruz arabadan su gibi hemen değişiyorum.

Ya evet tahmin ediyordum da bu kadarını tahmin etmiyordum haha kesinlikle öyle

Ben easyfishoil in çiğneme tabletini aldım en son 550 tl cik tuttu eczanede. Kendimde yedim limonlu tadı benim kız bayılıyor ama ben sevmedim günde bir kullanılıyor 30 tane var içinde 3 10 yaş yazıyor üstünde sanırım ama eczacı kullanabilirsiniz dedi

Bizimkide biraz ishal olduğu için bir yapmış komple taşmış hiç bu kadar olmamıştı kıyafet aldık giydirdik yemek yicektik bir saat geçti bir daha kaka yaptı ve bir daha her yere taştı neyse hastalığı geçsin de yapacak şey yok artık

Ben de easy oili düşünmüştüm. Beta glukanlısı falan bile varmış ocean ın balık yağını kullanıyorduk biz ama şurup alamayacağım artık. Ben de deneyeyim şu easy oili

Benimki hiç günlük kaka yapmadı yani bazen nadiren genelde 3,4 gün ortalama 1 haftayıda bulur anne sütünde ben 10 güne kadar normal biliyorum

Haha hala büyük kızım her gece 2 3 kez kalkarak beni zorluyor ama ben veremem yinede
Kız momys bliss gibi 1 şey eczaneden alınıyor. Yine de sen bilirsin tabii. Dr a sor en azından. Ben yandım eller yanmasın çok çektim ben 2 çocuğumda da. Kızım biraz daha iyi. Ona vermiyorum hem çok küçük diye.

Altın kuralım, annemlere dahi gitsem (yedek kıyafet, bez vs orda var) yine de bebek bakım çantasını hep yanıma alıyorum. Mutlaka bir takım yedek zıbın,bir kat kıyafet, çorap, hırka vs koyuyorum. Hiç belli olmuyor çocukların ne zaman ne yapacağı he bir de mutlaka bir penye battaniye bilmiyorum belki benimki de biraz fazla ama birinden birini almasam, kesin gittiğim yerde ihtiyaç duyuyorum almadığıma
Bu arada aşı sonrası bizde ishal olmadı ama 10 gün olmasına rağmen huysuzluk geçmedi, kalıcı olur diye çok korkuyorum

Valla rota aşısından sonra biz de aynı şeyden muzdarip haldeyiz. Her uykusundan ağlayarak uyanıyor, aşırı huysuz ne yapacağımı şaşırdım. Gece uykusunda da öyle yapınca iyice feleğim şaşıyor. Acaba sürekli bir karın ağrısı mı yapıyor anlam veremiyorum ki

Benimki hiç günlük kaka yapmadı yani bazen nadiren genelde 3,4 gün ortalama 1 haftayıda bulur anne sütünde ben 10 güne kadar normal biliyorum
Kıvamı ve rengi beni düşündürdü.. doktoru zeytin şeklinde yada daha büyük sert kıvamlı olmadığı sürece sorun yok dedi ama ilk defa böyle olunca endişelendim. Acaba demire başladık diye mi böyle oldu

Demir kabızlık yapar renginde değişiklikte yapar canım

Cumartesi günü misafirimiz vardı. Yemekte bol yeşil karışık salata, roka-soğan falan yedim. Yarım bardakta kola. Hem çok canım çekti, hemde bir deneyeyim artık şu gaz olayını dedim. Feleğim şaştı yine pazar öğlen bir başladık kıvranmaya, huysuzluğa, zor uykuya geçmeye. Gecede aynen devam etti. Sab simplex vermeme rağmen hemde. Rahatlatırdı o. 5.30dan beri uyanığız sanırım yine. Saat kavramımda kalmadı bizim gaz olayı bitmeyecek demek ki.

Bizim Defne bazen günde bir, bazen 2 kere yapıyor. İlk başlarda 2günde bir olduğu da olmuştu. Yapısında günde 1 2 3 olsun. Bence farketmez. Yapmaması daha bir sorun yani.

Sen ben aynı kafadayız gittiğimizde yakın yere gitmediğimiz için hep temkinliyim. Zaten yapı olarakta öyleyimdir. Garantici. 2 takım kıyafet, yedek bezleri, kremi, o su, bu su, maması. Yok lazım olursa diye şapkası, battaniyesi. Yedek emzikler, mama teşkilatı off

Eksik olmasından iyiydir tabi kanguruyla ikisi azıcık canıma okuyor ama eksik olmasından iyidir Zeynepsiz bir yere giderken sadece cüzdan alıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…