Rotanın ikinci dozunu mu oldu canım ? İlk dozda biz sorun yaşamadık ama ikinci dozda nasıl olur bilmiyorumKızlar bu rota aşısından sonra grip ishal vs olan oldu mu? Geniz akıntısı var öksürüğü var ama kuru öksürük halsiz biraz kucağımda uyuyakaldı yavrum, böyle inleme gibi sesler çıkarıyor arada. Acile gitmiştik dün, rotadan sonra olabilir dedi ama çocuk doktoru değildi tabi çok da tatmin olmadım. Birde bugün sınavım vardı mecbur çocukla gittik. Tam 3 kez zıbınları pijaması her yeri kaka olduhemen avmden kıyafet almak zorunda kaldık yıkamadan giydirdik maalesef. Açıkçası yanıma bir tek zıbın almıştım onu da almazdım çünkü dışarda başımıza böyle şey hiç gelmedi bana ders oldu bir daha çocuğa kıyafet almadan dışarı çıkmamam gerektiğini öğrendim
Çok geçmiş olsun canım bende zyrtec i kestim hapşırmaya başladı büyük kızım geri başladım. Vitaminlerine ek balık yağı da ekledim valla bittik bu kış yaAyda en az bin liralık vitamin alıp veriyorum yok güçlenmiyor bu bağışıklık
Kızlar bir sorum var sizedefne 2-3 günde bir kaka yapıyordu genelde, 1 haftadır günde 2 kere yapıyor, gece beslenmesi arttı ama yani idrar sayısı aynı aslında, dışkısı çok sulu değil o daha önce konuştuğumuz susamlı dışkı gibi. İshal olma ihtimalini düşündüm de belki o zaman daha çok yapardı ama bilemedim sizlerde de böyle değişillikler oluyor mu
Ya annelik böyle böyle öğrenilecek birşey sürekli ders alarak ilerliyoruz. Kızım 7 yaşına girecek hala yanıma bir takım kıyafet atletinden çorabına kadar alırım birde yazın hep bır uzun tayt uzun kol alırım. Araba koltukları yazın çok terletıyor bi iniyoruz arabadan su gibi hemen değişiyorum.Kızlar bu rota aşısından sonra grip ishal vs olan oldu mu? Geniz akıntısı var öksürüğü var ama kuru öksürük halsiz biraz kucağımda uyuyakaldı yavrum, böyle inleme gibi sesler çıkarıyor arada. Acile gitmiştik dün, rotadan sonra olabilir dedi ama çocuk doktoru değildi tabi çok da tatmin olmadım. Birde bugün sınavım vardı mecbur çocukla gittik. Tam 3 kez zıbınları pijaması her yeri kaka olduhemen avmden kıyafet almak zorunda kaldık yıkamadan giydirdik maalesef. Açıkçası yanıma bir tek zıbın almıştım onu da almazdım çünkü dışarda başımıza böyle şey hiç gelmedi bana ders oldu bir daha çocuğa kıyafet almadan dışarı çıkmamam gerektiğini öğrendim
Ya evet tahmin ediyordum da bu kadarını tahmin etmiyordumOkula yeni başladığı için çok normal aslında, biliyorsun sen de tabii ama insan hiç hasta olmasınlar istiyorböyle böyle gelişecek işte bağışıklıkları, hele ufaklıklar süper kahraman gibi falan olacaklar herhalde okul çağında. Yani bence öyle olmaları lazım bebeklikte bu kadar çektikten sonra
Balık yağı ne veriyorsun bu arada? Biz kullanmıyoruz bayadır, şurup formları çok zorluyor beni, hap versiyonlarını da hiç denemedik. Kullanan var mı ondan acaba?
Haha hala büyük kızım her gece 2 3 kez kalkarak beni zorluyor ama ben veremem yinedeHala uyku sorunu var gibi anlamıştım, zararın neresinden dönersen kardır
Bizimkide biraz ishal olduğu için bir yapmış komple taşmış hiç bu kadar olmamıştı kıyafet aldık giydirdik yemek yicektik bir saat geçti bir daha kaka yaptı ve bir daha her yere taştıYa annelik böyle böyle öğrenilecek birşey sürekli ders alarak ilerliyoruz. Kızım 7 yaşına girecek hala yanıma bir takım kıyafet atletinden çorabına kadar alırım birde yazın hep bır uzun tayt uzun kol alırım. Araba koltukları yazın çok terletıyor bi iniyoruz arabadan su gibi hemen değişiyorum.
Ya evet tahmin ediyordum da bu kadarını tahmin etmiyordumhaha kesinlikle öyle
Ben easyfishoil in çiğneme tabletini aldım en son 550 tl cik tuttu eczanede. Kendimde yedim limonlu tadı benim kız bayılıyor ama ben sevmedimgünde bir kullanılıyor 30 tane var içinde 3 10 yaş yazıyor üstünde sanırım ama eczacı kullanabilirsiniz dedi
Teşekkürler hoover aldık, şuraya bırakıyorumHayırlısı olsun. Hangisini tercih ettiniz?
Benimki hiç günlük kaka yapmadı yani bazen nadiren genelde 3,4 gün ortalama 1 haftayıda bulur anne sütünde ben 10 güne kadar normal biliyorumKızlarsorusuyla karşınızdayım benim kız normalde her gün kaka yapardı ama yaklaşık 20 gündür günler uzadı mesela 1 haftadır kaka yapmıyordu bugün iki kere masaj ve popoya zeytinyağı sürdüm öyle zar zor yaptı, ama sorun şu ki resmen kına kıvamında yaptı yeşil ve kıvamı katı olmasada yoğundu bu normal mi?
Kız momys bliss gibi 1 şey eczaneden alınıyor. Yine de sen bilirsin tabii. Dr a sor en azından. Ben yandım eller yanmasınHaha hala büyük kızım her gece 2 3 kez kalkarak beni zorluyor ama ben veremem yinede
Altın kuralım, annemlere dahi gitsem (yedek kıyafet, bez vs orda var) yine de bebek bakım çantasını hep yanıma alıyorum. Mutlaka bir takım yedek zıbın,bir kat kıyafet, çorap, hırka vs koyuyorum. Hiç belli olmuyor çocukların ne zaman ne yapacağıKızlar bu rota aşısından sonra grip ishal vs olan oldu mu? Geniz akıntısı var öksürüğü var ama kuru öksürük halsiz biraz kucağımda uyuyakaldı yavrum, böyle inleme gibi sesler çıkarıyor arada. Acile gitmiştik dün, rotadan sonra olabilir dedi ama çocuk doktoru değildi tabi çok da tatmin olmadım. Birde bugün sınavım vardı mecbur çocukla gittik. Tam 3 kez zıbınları pijaması her yeri kaka olduhemen avmden kıyafet almak zorunda kaldık yıkamadan giydirdik maalesef. Açıkçası yanıma bir tek zıbın almıştım onu da almazdım çünkü dışarda başımıza böyle şey hiç gelmedi bana ders oldu bir daha çocuğa kıyafet almadan dışarı çıkmamam gerektiğini öğrendim
Kıvamı ve rengi beni düşündürdü.. doktoru zeytin şeklinde yada daha büyük sert kıvamlı olmadığı sürece sorun yok dedi ama ilk defa böyle olunca endişelendim. Acaba demire başladık diye mi böyle olduBenimki hiç günlük kaka yapmadı yani bazen nadiren genelde 3,4 gün ortalama 1 haftayıda bulur anne sütünde ben 10 güne kadar normal biliyorum
Demir kabızlık yapar renginde değişiklikte yapar canımKıvamı ve rengi beni düşündürdü.. doktoru zeytin şeklinde yada daha büyük sert kıvamlı olmadığı sürece sorun yok dedi ama ilk defa böyle olunca endişelendim. Acaba demire başladık diye mi böyle oldu
Bizim Defne bazen günde bir, bazen 2 kere yapıyor. İlk başlarda 2günde bir olduğu da olmuştu. Yapısında günde 1 2 3 olsun. Bence farketmez. Yapmaması daha bir sorun yani.Kızlar bir sorum var sizedefne 2-3 günde bir kaka yapıyordu genelde, 1 haftadır günde 2 kere yapıyor, gece beslenmesi arttı ama yani idrar sayısı aynı aslında, dışkısı çok sulu değil o daha önce konuştuğumuz susamlı dışkı gibi. İshal olma ihtimalini düşündüm de belki o zaman daha çok yapardı ama bilemedim sizlerde de böyle değişillikler oluyor mu
Sen ben aynı kafadayızAltın kuralım, annemlere dahi gitsem (yedek kıyafet, bez vs orda var) yine de bebek bakım çantasını hep yanıma alıyorum. Mutlaka bir takım yedek zıbın,bir kat kıyafet, çorap, hırka vs koyuyorum. Hiç belli olmuyor çocukların ne zaman ne yapacağıhe bir de mutlaka bir penye battaniye bilmiyorum belki benimki de biraz fazla ama birinden birini almasam, kesin gittiğim yerde ihtiyaç duyuyorum almadığıma
Bu arada aşı sonrası bizde ishal olmadı ama 10 gün olmasına rağmen huysuzluk geçmedi, kalıcı olur diye çok korkuyorum
Eksik olmasından iyiydirSen ben aynı kafadayızgittiğimizde yakın yere gitmediğimiz için hep temkinliyim. Zaten yapı olarakta öyleyimdir. Garantici. 2 takım kıyafet, yedek bezleri, kremi, o su, bu su, maması. Yok lazım olursa diye şapkası, battaniyesi. Yedek emzikler, mama teşkilatı off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?