2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Jelibon gibi olunca daha kolay tüketiyorlar ben redoxon Kids ve sambucol ü de öyle aldım dönüşümlü bittikçe onlardan da veriyorum. D vitamini bir de umca

Bizimkisi şurupları da hüpletiyor artık içine ne aroması koyuyorlarsa vitamin şurupları benim de kabulüm ama balık yağına uyuzum. Bir de geçen sene gruptan biri galiba yanlışlıkla kırmıştı şurubu da vallahi kendim kırmışım ve temizlemesi bana kalmış gibi dertlenmiştim

Biz de geçiş dönemlerinde iki üç ay dönüşümlü beta mega argivit redoxon kids falan kullanıyoruz, sonra ara veriyoruz. D vite ara vermiyoruz. Balık yağına da ara veriliyordu di mi?

Ay hiç dökmedik daha biz şurup ama calpol iburamine bayılıyor versen sürekli içer

Canım hiç bilmiyorum ki ilk kez aldım ben balık yağı. Bade çok somon yedi bebekken, doktor onu yesin diye önermişti. Haftada iki üç somon yedirebildim annemde alıp yapıyordu sürekli onlara gittiğimizde. Ama şimdi yemiyor balık, zorla yani o yüzden aldım ben haftada bir hala balık yapıyorum. Ara verilir mi hiç bilmiyorum ama şu kış bitene kadar içsin bence Nisan ayında keserim

İşte ilk çocuk ikinciye anca pırasa
Bu arada hala en çok çin yapımı saçma bir oyuncağı ağzına almayı tercih ediyor ama

Spoiler vermek gibi olmasın ama o kadar araştırıp boyasına, kumaşına, malzemesine dikkat edip hışırtlı sesler çıkaran kumaş kitap gibi oyuncaklar alacaksın, sonra gidip boş pet şişeyle oynayacak haşır huşur

Arkadaşlar bunları demek için biraz geç kalmadınız mı sizce de ya
Türkiyede yaşıyoruz hepsini önceden aldım tabiki

Yaa bende almıştım ama daha eline vermedim neden böyle dedin ki
Ahaha. Senin aldığına çok emindim
Bence eline verebilirsin artık gelmiş zamanı.
Bende boyası silikonu doğal olsun istedim o yüzden almıştım ama bizim kız o dahil her şeyi ağzına götürüyor zaten
Neyseki onu da oynuyor yoksa çok bozulurdum

Benim kız henüz ağzına bişeyleri götürmüyor o yüzden vermemiştim hemen dezenfekte edip vericem ben bide sophienin diğer modelinide almıştım

Kızlar bebeğiniz yatakta kendiliğinden uykuya geçiyor mu, emerek mi uyuyor ya da? Bizimki yatakta asla kendiliğinden uyumuyor
Ben normalde kucağımda sallayarak uyutuyordum kendi kendine uyumaya alıştırmaya çalıştım. Yatağına yatırıp bir müzik açıp pışpışla uyutuyordum aslında 3 gün boyunca devam ettim ve alıştırdım. Bu yöntemi nette okumuştum. Ağladığında kaldırın sakinleşsin bir daha yatırın bir daha bir daha şeklinde devam ediyor. İlk gün bir saat sürdü böyle uyuması sonra 45 dklara düştü. Lakin 3 gündür hasta ve çok kucağıma gelmek istiyor. O yüzden maalesef o yönteme ara verdim dün kucağımda kendi uyuyakaldı mesela. İyileşsin bir daha deneyeceğim bakalım. Erken mi bilmiyorum şu an 3 ay 10 günlük ama çok zorlamıyorum

Son düzenleme:
Evet evet yardım alabileceğim biri olsa 3 sene sonra ikinciyi yapardım ama şimdi tek çocuk ile zor baş ediyorum iki çocuk ile kendimi düşünemiyorum
Benim de yok. Hatta aynı şehirde arkadaşlarım dışında kimsem yok. En yakın akrabam 7 saat uzaklıkta
Yine de sanırım yaparım ben. Uğraşmam ama olursa başımın tacı. Efor sarf edemem sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…