Ahaha o hareketi gözümün önünde
Geçen bizim de alışveriş merkezinde aynısı oldu. Her yer emoji sayısı ile doğru orantılı hemde. Puset bile
Arabada ben de değildi taksi bile
Hahaha aynen bizim ilçede yok avm ile gittik sınav diye hem gezelim dedik kırk yılda bi yapılan avm ile sonuçlandı birde kaka her yere taşmış gülüyor çok komikti ya
Bizimkisi şurupları da hüpletiyor artık içine ne aroması koyuyorlarsa vitamin şurupları benim de kabulüm ama balık yağına uyuzum. Bir de geçen sene gruptan biri galiba yanlışlıkla kırmıştı şurubu da vallahi kendim kırmışım ve temizlemesi bana kalmış gibi dertlenmiştim
Biz de geçiş dönemlerinde iki üç ay dönüşümlü beta mega argivit redoxon kids falan kullanıyoruz, sonra ara veriyoruz. D vite ara vermiyoruz. Balık yağına da ara veriliyordu di mi?
O bendim ayağıma gelmişti kan sulandırıcı kullanıyodum durmadı kan ona mı yanıyım giden balık yağınamı yarısından fazlası doluydu he bide temizlemesi karnım burnumda
Kızlar bebeğim çok huysuz demiştim ya ağlarken farkettim şu sağ tarafında kabarıklık vardı ama beyazlık yoktu ilk diş oradan çıkar mı diye sordum evet çıkabilir tetagil kullanabilirsiniz yazmış. İnşallah rahatlatır kuzumu
Spoiler vermek gibi olmasın ama o kadar araştırıp boyasına, kumaşına, malzemesine dikkat edip hışırtlı sesler çıkaran kumaş kitap gibi oyuncaklar alacaksın, sonra gidip boş pet şişeyle oynayacak haşır huşur
Kızlar bebeğim çok huysuz demiştim ya ağlarken farkettim şu sağ tarafında kabarıklık vardı ama beyazlık yoktu ilk diş oradan çıkar mı diye sordum evet çıkabilir tetagil kullanabilirsiniz yazmış. İnşallah rahatlatır kuzumu
Yapmamayı kocama da diyorum ikimizin de beli ağrıyor, ikinci çocuğa halimiz yok bizim. Olana Allah can sağlığı versin, güzel yetiştirelim yeter modundayım
Yaa erken başladınız siz pırasaya kesinlikle çok iyi geliyor Sadece yanında ol ki emip emip püskülleri boğazına takılmasın. Bade öyle bir emerdi ki püsküllerini koparırdı bende mi başlasam ya ellerini emmekten bitirdi çocuğum tetagilden etkili ama ağzı fena kokuyor. Ben daha tetagile başlamadım başlasak mı
Bu günler geçecek bir şekilde merak etme bence kreş zamanı ikinci olsa güzel olur ben bir sene sonra yapsaydım bence mükemmel olacaktı çok zorlu oldu ama ablasını her gördüğünde gülen onu sürekli evde inceleyen biri var. Bade bu sabah okula giderken ablam ben okula gidiyorum akşam gelip seni öpücem dedi mesela bu bile böyle insanı çok duygusallaştırıyor. Ama zor kolay değil hemde çok zor ama geçecek
Yaa erken başladınız siz pırasaya kesinlikle çok iyi geliyor Sadece yanında ol ki emip emip püskülleri boğazına takılmasın. Bade öyle bir emerdi ki püsküllerini koparırdı bende mi başlasam ya ellerini emmekten bitirdi çocuğum tetagilden etkili ama ağzı fena kokuyor. Ben daha tetagile başlamadım başlasak mı
Ben direk püskülsüz verdim ve erken olduğu için çok kısa izin verdim. Aslında ne kadar hazır olduğunu anlamaya çalışıyorum. Çenesi daha çok güçlü değil zaten.
Pırasa hiç alerjen bir sebze değil bu arada zararı olacağını düşünmüyorum ben. Yarın doktorda 4. Ay kontrolü var bir sorarım yine de.
Bu günler geçecek bir şekilde merak etme bence kreş zamanı ikinci olsa güzel olur ben bir sene sonra yapsaydım bence mükemmel olacaktı çok zorlu oldu ama ablasını her gördüğünde gülen onu sürekli evde inceleyen biri var. Bade bu sabah okula giderken ablam ben okula gidiyorum akşam gelip seni öpücem dedi mesela bu bile böyle insanı çok duygusallaştırıyor. Ama zor kolay değil hemde çok zor ama geçecek
O bendim ayağıma gelmişti kan sulandırıcı kullanıyodum durmadı kan ona mı yanıyım giden balık yağınamı yarısından fazlası doluydu he bide temizlemesi karnım burnumda