2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Arkadaşlar bunları demek için biraz geç kalmadınız mı sizce de ya
Türkiyede yaşıyoruz hepsini önceden aldım tabiki

Desek de alırdın bence. Bize dediler de ne oldu
Gerçi ben sophie almamıştım, o konuda uyanık çıktım

Benim de yok. Hatta aynı şehirde arkadaşlarım dışında kimsem yok. En yakın akrabam 7 saat uzaklıkta
Yine de sanırım yaparım ben. Uğraşmam ama olursa başımın tacı. Efor sarf edemem sadece

Çekirdek gibi bir şey ya, bir başlayınca bırakamıyor insan

Maddi açıdan yetebileceğimi bilsem ben üçü de dördü de yapardım ama maalesef ekonomi böyle giderse ikisini bile zor büyüteceğiz gibi geliyor bazen

Ayyy ek gıda dönemi ben de memlekete gitmeyi düşünüyorum mis gibi bahçeden çilekler, şeftaliler,kirazlar mayosunu güneş kremini de aldım, yazın memlekette her gün olmasa da haftada 4-5 gün denizde oluruz bu videoyu gördükçe yaz gelsin moduna daha da girdim, oysaki ben kış insanıyım

Kızlar bu arada eşimin yaşadığını zannettiği aydınlanmayı paylaşayım: Biz sleepy kullanıcıları olarak dört numaraya geçtik, bir süredir de bez alırken dört numara alıyorduk. Paketlerden birini kilot bez almışız, ben açınca fark ettim, sonra da daha sonra kullanırız diye kenara kaldırdım. Hafta sonu bebişle eşim ilgilendi, açık diye o paketteki külot bezlerden kullanmış ve kendisinin iddiasına göre, külot bez takınca kaka sırta taşmıyormuş. Denemek isteyen olursa diye yazıyorum ama ben pek ikna olmadım

Arkadaşlar molfix değişince kötü oldu demiştim ya güncelleme yapmak istedim . Ambalaj üzerinde yeni nesil yazıyor ya o paketlerin yanında üretim tarihi var orada ki tarih 2024 se alabilirsiniz sızdırma pişik sorunu çözmüşler daha eski olan yeni nesil ürünleri almayın

Benimde aldığım bir paket molfix hep sızdırıyordu eşim yine almış etmiş gücü çok iyi yazmıştım burayada demek ki farklıymış bende diyorum neden o zaman çok sızdırdı küçük mü geliyordu ben uzun zamandır molfix kullanıyorum memnunum bazen eski seri alıyor eşim eskide gösterge var artı olarak ama emiş gücü yenilerin daha iyi kesinlikle

Biz sabaha kadar bi hastaneye bi çocuğu diğer hastaneye diğer çocuğu götür getir getir yaptık 1,2 gibibüyğk oğlumu dişçiye saat 5 gibi küçük oğlumu götürdün abimizden yine hastalık gelmiş iğne hava rahatladı şükür ki yatış olması antibiyotik verdiler eve geldikten sonra benim boğazlar yanmaya başladı ama bi anda kötü oldum eşime diyorum ki ay bende kötü oldum adam diyor yeter düşün yatın benide götürse bir tur tam komedi olurdu gülüyorum artık halimize sinirimden küçük oğlumun anyibiyotiğinden mi içsem acaba

Pp kalp ben. İçme antibiyotik ama kendine ıhlamurlu ballı bir çay yap bence

Pp kalp ben. İçme antibiyotik ama kendine ıhlamurlu ballı bir çay yap bence
Teşekkür ederim. Canım Bebek içiyor bizde içsek fayda etmez hemi ayy ağzına şurup vermek çok komik oluyor bide bazısının tadını beğeniyor filan evde bir sürü ot kök var içlerine bakayım ıhlamur varmı

Geçmiş olsun dün benim büyüğün ateşi 37.5 oldu eeeh yeter artık dedim düştüm yattım sabah baktığımda birşeyi yoktu ama bugün tekrar çıkabilir. Çıkarsa da yok saymayı düşünüyorum geceki gibi

Hayır beni ikinciye ikna edemezsiniz bunu bana yapmayınnn hahahah

Valla. Bu büyükleri bu sene iyileştiremedik sizede çok geçmiş olsun benimki hem grip hem dişi ağrıyor yavrum kıyamıyorum sa ama artık o kadar çok hasta ki normal geliyor küçükte allahtan yatışlık olmadan gitmişiz evde en azından hallederiz zaten bir dr araştırdım uzun zamandır diycem bu oğlum her gün hasta artık bağışıklık için bişey. Mi verir napar bilmiyorum bişeyler olması lazım böyle olacak gibi değil o hasta oluyor hepimizi hasta ediyor o iyileşiyor biz hastayken. Biz iyileşince o tekrar hasta oluyor yani iğrenç bir kısır döngü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…