2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bence bu seneki hastalıklara bağışıklık fayda etmiyor. Her hafta hastalanıyorlar. Ben yoruldum artık. Küçüğe bir sıkıntı olmadıkça gribi falan kendi haline bırakacağım

Az daha aklımı çeliyorlardı
Merak etme çocuk büyüyünce ikinci isteği otomatik güncelleniyor öyle olmasa ikinci çocuğu en son eşim isterdi
Dur ya korkutma az kaldı bak bizim emekleme kısmına gelince geçecek şuan o dönemin hayallerini kuruyorum
Sen buna inanıyormusun bize havada karada rahat yok anayız biz ana

Kızlar bu arada ben emekleme dönemi geldiğinde böyle bir oyun halısı ve çitin içine koymuştum. İndirim filan yakalarsanız tavsiye ederim en azından güvende oluyor. Küçük bir şey bulup ağzına atar diye o dönem çok korkuyor insan. Bu oyun halısı kılıflı yıkanabiliyor ama aşırı toz topluyor kedi köpeği olana tavsiye etmem. 15 de bir yıkıyordum ben her günde süpürüyordum ona rağmen hep bir şeyler oluyordu. En son rull on u koydum halının oraya devamlı süpürdüm

Eklentiler

• IMG_2961.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 81
Dur ya korkutma az kaldı bak bizim emekleme kısmına gelince geçecek şuan o dönemin hayallerini kuruyorum

Neeyy? Çocuğun koyduğun yerde durmaması mı, sürekli düştü mü yuvarlandı mı diye başından ayrılamamak mı, yoksa abisi/ablası hangi küçük parçalı oyuncağı ortada bıraktı diye dedektifçilik oynamak mı hayalin

Şahsen ben titriyorum baktıkça istikbalimize

Merak etme çocuk büyüyünce ikinci isteği otomatik güncelleniyor öyle olmasa ikinci çocuğu en son eşim isterdi

Sen buna inanıyormusun bize havada karada rahat yok anayız biz ana
Of deme öyle ya
Aman yok ben perişan oldum dünyam kaydı
Haha orası ayrı canım gerçi sana ikincide de şans gülmedi Benim bu ikinci bebişle ben zirvede bırakıyorum, maşallahı var ilkine göre

Tam da yaza geliyor dimi okulda yok dimi dur banada bir titreme geldi

Tam da yaza geliyor dimi okulda yok dimi dur banada bir titreme geldi

Seninki üç yaşında değildi daha gerçi değil mi? Üç yaş üstü oyuncaklara, klasik legoya falan geçişi bir yıl ertelersin en temizi
Ama ben legolarla evin her yerinde bina yapıp yıkan müteahhit müsvettesiyle ne yapacağım, allah bilir

İşte ben bu motivasyonla ikinciyi yaptım
Sonum sen gibi olacak

Ya ahahaa harika motivasyon

Çok geçmiş olsunnedir bu çektiğimiz ya, bir teşhis koydular mı bari? Ne iğnesi yaptılar? Biz de perşembeden beri antibiyotik ve hava tedavisi kullanıyoruz bebişe, yarın kontrole gideceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…