Umarım sizin hiiç olmazBizde de yapmıştı 2. Ayda bakalım bu ay nasıl olucak. Tek dozla atlatmanıza sevindim kuzum
Ebe bana aşı günü banyo yaptırma dedi ama ateş çıkınca ılık suya sokanlar olmuştu.4 ay aşısında banyo yasağı varmıydı ya ben sormayı unuttum ama olsa söylerdi sanırı. Dimi
Başka bir doktora daha götürmeni öneririm ayrıca burnunu iki saate bir aç. Hiç korkma enjektörle sağ sol yapa yapa serum sık. Bol bol sırtına aşağıdan yukarıya doğru vur. Çok geçmiş olsun. Ventolin ve serumu karıştırıp 3 4 saate bir ver.Ya kızlar çocuğu hasta olanlar ne kadar sürede iyileşti. Çocuk öksürürken tıkanıyor resmen hırıltısı var burnu genizi sürekli dolu hızlı soluk alıp veriyor. Cumartesiden beri böyle ne zaman geçer ne yapsak bilemedik biz
süper ben verem aşısı gibi 3 gün yıkanmıyor sandımEbe bana aşı günü banyo yaptırma dedi ama ateş çıkınca ılık suya sokanlar olmuştu.
Doktoru duş yasağı yok dedi canım4 ay aşısında banyo yasağı varmıydı ya ben sormayı unuttum ama olsa söylerdi sanırı. Dimi
Biz gelemeyenler için de bı foto paylaşırdınız cidden ne iyi olurduAy kızlar aklıma ne geldi cadde de bir tane cafe var anne çocuk yeri. Bunlar emeklemeye başlayınca oraya gidebilirizBen Badişi iki kez götürdüm öğretmen oluyor oyun yerinde sende kahveni içiyorsun filan ama böyle 10 aylıktan 24 ay a kadar bir yer. Hamileyken gitmiştim ilk gittiğimde çok memnun kaldım ikincisinde öğretmen tekti hem servis yaptı hem çocukla ilgilendi memnun kalmadım. Ama o günlük bir şey olduğunu söylemişti. Orada bir buluşma ayarlayabiliriz bunlar biraz büyüsünde Phaedra soyasosu
Benim öyle bir dökülüyor ki öbek öbek. Hastalıklı gibi. Gidip kan değerlerime baktırmadım tabi. Demirim düşüktür büyük ihtimalle.Benim 2-3 haftadır saçlarım oluk oluk dökülmeye başladı çok fena en son hamilelikte b12 değerim 80 deydi iğne vurulmuştum bi kutu kesilmişti dökülme birden bire, yine düştü sanırım asm bakılmıyor ki iğne yazsın dahiliyeye gidip baktırıcak hiç zamanım yok, demirim düşüktü hapa başladım
Saç dökülmesi başlayıp biten varmı her yerde saç görüyorum çok can sıkıcı ne güzel tarağa 1 2 tane anca gelirdi
Dünya kadar vitamin kullanıyorum hiç birini bırakmadım ama yine de şu bir haftadır acayip dökülüyor. Kızımda da bu zamanlarda başladı ve yanlardan kel kalana kadar döküldü. Sonra tekrar çıkıyor neyseki.Benim 2-3 haftadır saçlarım oluk oluk dökülmeye başladı çok fena en son hamilelikte b12 değerim 80 deydi iğne vurulmuştum bi kutu kesilmişti dökülme birden bire, yine düştü sanırım asm bakılmıyor ki iğne yazsın dahiliyeye gidip baktırıcak hiç zamanım yok, demirim düşüktü hapa başladım
Saç dökülmesi başlayıp biten varmı her yerde saç görüyorum çok can sıkıcı ne güzel tarağa 1 2 tane anca gelirdi
Benim 2-3 haftadır saçlarım oluk oluk dökülmeye başladı çok fena en son hamilelikte b12 değerim 80 deydi iğne vurulmuştum bi kutu kesilmişti dökülme birden bire, yine düştü sanırım asm bakılmıyor ki iğne yazsın dahiliyeye gidip baktırıcak hiç zamanım yok, demirim düşüktü hapa başladım
Benimde büyük kızımda bu zamanlarda başladı genel olarak öyle sanırım ama ben ne zaman b12 iğne vurulsam düzeliyor çünkü hep düşüktür benim b12 ben ona yoruyorum artık vitaminleri aksattım bende multi olanları bu ara almam lazım tekrar, evet o küçük küçük çıkan saçlar kabarıyor bideDünya kadar vitamin kullanıyorum hiç birini bırakmadım ama yine de şu bir haftadır acayip dökülüyor. Kızımda da bu zamanlarda başladı ve yanlardan kel kalana kadar döküldü. Sonra tekrar çıkıyor neyseki.
Büyük kızım 2 aylıkken pandemi girdi araya saçım belimi geçiyodu o süreçte de döküldü kız kardeşime kestirmiştim bi çare ama nerde şuan omuzlarımda saçlarım ki hiç açmıyorum çocukların ağzına yüzüne girer diye büyük kızdan beridir özel günler gezmelerde falan yapılır o saçAy benim de dökülmeye başladı. Herhalde en son ergenlikte bu kadar dökülmüştür. Saçlarım da yıllardır ilk kez bu kadar uzun, asap bozucu bir şekilde dökülüyor. Değerlerime baktırmadım ama ikinci trimesterdan beri demir ve multivitamin kullanıyorum, daha ne yapmalıydım bilmiyorum. Yarın kuaföre randevu aldım, kestireceğim.
Demir kullanınca olmaz sanmıştım,,Spring05 bacım dediydi böyle olacağını yanlış hatırlamıyorsam
Tummy time yapıyor mu kızlar sizinki yoksa bitek benim bebem mi sorunlu koyduğum an kırmızı görmüş boğa gibi saldırıyor koltuğa kafa göz ciyak ciyak ağlıyor perişan ediyor kendini
Büyük kızım 2 aylıkken pandemi girdi araya saçım belimi geçiyodu o süreçte de döküldü kız kardeşime kestirmiştim bi çare ama nerde şuan omuzlarımda saçlarım ki hiç açmıyorum çocukların ağzına yüzüne girer diye büyük kızdan beridir özel günler gezmelerde falan yapılır o saçhep toplu ki ben ahh gençliğim saçımı topladıysam asla dışarı çıkmazdım duş alıp saçım yapılı öyle çıkardım ve hiç toplu gezmezdim şuan ne hallerdeyim ahh büyük kızımda çok uzun sürdü bu dökülme inşallah bu sefer uzun sürmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?