2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ya kızlar çocuğu hasta olanlar ne kadar sürede iyileşti. Çocuk öksürürken tıkanıyor resmen hırıltısı var burnu genizi sürekli dolu hızlı soluk alıp veriyor. Cumartesiden beri böyle ne zaman geçer ne yapsak bilemedik biz

Başka bir doktora daha götürmeni öneririm ayrıca burnunu iki saate bir aç. Hiç korkma enjektörle sağ sol yapa yapa serum sık. Bol bol sırtına aşağıdan yukarıya doğru vur. Çok geçmiş olsun. Ventolin ve serumu karıştırıp 3 4 saate bir ver.

Benim 2-3 haftadır saçlarım oluk oluk dökülmeye başladı çok fena en son hamilelikte b12 değerim 80 deydi iğne vurulmuştum bi kutu kesilmişti dökülme birden bire, yine düştü sanırım asm bakılmıyor ki iğne yazsın dahiliyeye gidip baktırıcak hiç zamanım yok, demirim düşüktü hapa başladım
Saç dökülmesi başlayıp biten varmı her yerde saç görüyorum çok can sıkıcı ne güzel tarağa 1 2 tane anca gelirdi

Biz gelemeyenler için de bı foto paylaşırdınız cidden ne iyi olurdu

Benim öyle bir dökülüyor ki öbek öbek. Hastalıklı gibi. Gidip kan değerlerime baktırmadım tabi. Demirim düşüktür büyük ihtimalle.

Dünya kadar vitamin kullanıyorum hiç birini bırakmadım ama yine de şu bir haftadır acayip dökülüyor. Kızımda da bu zamanlarda başladı ve yanlardan kel kalana kadar döküldü. Sonra tekrar çıkıyor neyseki.

Ay benim de dökülmeye başladı. Herhalde en son ergenlikte bu kadar dökülmüştür. Saçlarım da yıllardır ilk kez bu kadar uzun, asap bozucu bir şekilde dökülüyor. Değerlerime baktırmadım ama ikinci trimesterdan beri demir ve multivitamin kullanıyorum, daha ne yapmalıydım bilmiyorum. Yarın kuaföre randevu aldım, kestireceğim.

Demir kullanınca olmaz sanmıştım,, Spring05 bacım dediydi böyle olacağını yanlış hatırlamıyorsam

Benimde büyük kızımda bu zamanlarda başladı genel olarak öyle sanırım ama ben ne zaman b12 iğne vurulsam düzeliyor çünkü hep düşüktür benim b12 ben ona yoruyorum artık vitaminleri aksattım bende multi olanları bu ara almam lazım tekrar, evet o küçük küçük çıkan saçlar kabarıyor bide

Büyük kızım 2 aylıkken pandemi girdi araya saçım belimi geçiyodu o süreçte de döküldü kız kardeşime kestirmiştim bi çare ama nerde şuan omuzlarımda saçlarım ki hiç açmıyorum çocukların ağzına yüzüne girer diye büyük kızdan beridir özel günler gezmelerde falan yapılır o saç hep toplu ki ben ahh gençliğim saçımı topladıysam asla dışarı çıkmazdım duş alıp saçım yapılı öyle çıkardım ve hiç toplu gezmezdim şuan ne hallerdeyim ahh büyük kızımda çok uzun sürdü bu dökülme inşallah bu sefer uzun sürmez

Tummy time yapıyor mu kızlar sizinki yoksa bitek benim bebem mi sorunlu koyduğum an kırmızı görmüş boğa gibi saldırıyor koltuğa kafa göz ciyak ciyak ağlıyor perişan ediyor kendini

Bizimki de hiç sevmiyordu, ben de üstelemiyordum ama şimdi hastayken burnuna sf sıkıp patpatını yaptıktan sonra sümükleri aksın diye karın üstü koyuyorum o da alıştı biraz, kabuğundan başını uzatmış kaplumbağa gibi bakıyor sağa sola

Çocukları ilk yıkadığımız videoları gördüm o kadar duygulandım ki zaman nasıl geçmiş ve ben o süreçten geçmişim nasıl ne ara oldu çocukların kaburgaları görünüyor sadece kemik doğmuşlar nasıl dokunmuşum yıkamışım etmişim ben izlerken bile korktum Allah o gücü veriyor demekki o zaman, büyümüşler ve zaman aslında su gibi
Hastalanmaları stresi beni çok yıpratmış sanırım o anları yaşayamamışım gibi geliyor ve bu da beni çok üzüyor

Anne topuzu diyorlar ona ben de on on beş senedir kısa kullanıyorum saçımı, ilk kez kürek kemiğimi geçmişti, çok heveslenmiştim uzun uzun gezerim diye. hamilelikte kendim kestim omuzlara kadar, geçenlerde de uçlarından almıştım ama yok, yapamayacağım daha fazla. Her yerde öbek öbek saç. Sabah süpürge atıyorum, akşam koridor diplerinde saçlar. Dediğin gibi, ben de açamıyorum ki. Sefasını süremiyorum uzun saçın, anca cefası. Benimki dalgalı zaten, güzel bakmayınca karman çorman bir şey oluyor. Gidiyorum ben ya kuaföre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…