Çocukları ilk yıkadığımız videoları gördüm o kadar duygulandım ki zaman nasıl geçmiş ve ben o süreçten geçmişim nasıl ne ara olduçocukların kaburgaları görünüyor sadece kemik doğmuşlar nasıl dokunmuşum yıkamışım etmişim ben izlerken bile korktum Allah o gücü veriyor demekki o zaman, büyümüşler ve zaman aslında su gibi
Hastalanmaları stresi beni çok yıpratmış sanırım o anları yaşayamamışım gibi geliyor ve bu da beni çok üzüyor
Ay benimde dökülüyor bende yazacaktım unutmuşum benim bu hafta başladı hemde çok fenaAy benim de dökülmeye başladı. Herhalde en son ergenlikte bu kadar dökülmüştür. Saçlarım da yıllardır ilk kez bu kadar uzun, asap bozucu bir şekilde dökülüyor. Değerlerime baktırmadım ama ikinci trimesterdan beri demir ve multivitamin kullanıyorum, daha ne yapmalıydım bilmiyorum. Yarın kuaföre randevu aldım, kestireceğim.
Demir kullanınca olmaz sanmıştım,,Spring05 bacım dediydi böyle olacağını yanlış hatırlamıyorsam
Ben de çok fenayım kızlar. Geçen gün kızıma mama yaparken suyun içine toz mamasını koymaya unutmuşum. Çocuğa biraz su içirmiş oldum. Beslerken biberona bi baktım sadece suAy benimde dökülüyor bende yazacaktım unutmuşum benim bu hafta başladı hemde çok fenaDemir değilde kreatin değerini arttırmamız gerekiyor sanırım onun için de ayrı vitaminler var solgar gibi ama emzirirken kullanılıyor mu bilmiyorum. Ben bir tane içiyordum ilkinde saç tırnak için atmıştım buraya da onu alıcam hatta şimdi alıyım unutmadan. Saç dökülmesiyle beraber unutkanlıkta tavan yaptı bende
Kafalar gitti bizdeBen de çok fenayım kızlar. Geçen gün kızıma mama yaparken suyun içine toz mamasını koymaya unutmuşum. Çocuğa biraz su içirmiş oldum. Beslerken biberona bi baktım sadece su
Çok ağladım ama doktoru rahatlattı. Bunu da anca şimdi itiraf edebiliyorum
Saçlarım da korkunç halde bu arada. Sebebi östrojen hormonun hamilelikte artış gösterip şu sıralar azalması. Takviyeler azcık iyi geliyor ama engellemez maalesef
Çok çok geçmiş olsun. Yaşadığın duyguyu kalbimde hissettim. O vicdan azabıKafalar gitti bizdeya benim başıma ne geldi, Badeye verilen antibiyotik 24 saatte birmiş genelde 12 saatte bir olur ya bende gittim verdim diğer ilacıyla beraber 12 saatte. Verince üzerine bir baktım ki 24 saatte bir yazıyor. Aman Allahım. Eşimde yoktu o gece evde şehir dışındaydı. Aradım hemen, orada doktor birine sormuş da bir şey olmaz bir sonrakini o saati baz alarak 24 saat sonra versin demiş. İshal oldu işte bende benim o yanlış vermemden kaynaklı diye kendimi yedim bitirdim. Bir de alerjisi vardı bir antibiyotiğe buna da olur mu diye gece yanında yattım nefes alıyor mu diye kontrol ettim
Biz ne içicez şimdi perfectil içmişim ben ilkinde Bade de bir şey olmadıSolgar mı alsam yoksa perfectil mi acaba? Ben sanırım perfectil i doktora sormuştum o zaman ama emin değilim. Siz ne kullanacaksınız
Hemde nasılÇok çok geçmiş olsun. Yaşadığın duyguyu kalbimde hissettim. O vicdan azabı
Ben solgarın bira mayası tabletini kullanıyorum bu b12li. Sizin için gerek yok.
Siz pregnacare breast feeding kullanabilirsiniz.
Demir de vitabiotics ferıoglobin alıyorum.
Aklıma geldikçe de kalsiyum alıyorum. Ama işte hepsi düzensiz maalesef
B12 biraz iştah açabiliyor yalan değil ama şehir efsanesi vitaminin kilo yaptığıHemde nasılben bir demirle d vitamini kullanıyorum onlarda düzensiz. Elenatol mu öyle bir şey kullanmıştım ilk iki ay sonra onu da almadım. Nedense o ilaçlarında iştah açıp kilo yaptığına inanıyorum
Haha aynen öyleB12 biraz iştah açabiliyor yalan değil ama şehir efsanesi vitaminin kilo yaptığı
Elenatol ile aynı içeriktir benim dediğim ilaç da. Düzenli kullanmak lazım gerçekten yoksa zaten hiç bir faydası olmaz
Cevap yazdı kızlar perfectil kullanabilirsiniz ama emzirme döneminde kullansanız da dökülecek yerine yenisi çıkacak endişe etmeyin demiş. Ben alıyorum ilkinde de içmiştimHaha aynen öyleDoktora sordum saç dökülmesi için hangi vitamini içmemi önerirsiniz ya da şu söylediklerim olur mu dedim cevap verirse haber veririm size
Evet ben damardan demir bile almıştım kızımda ama dökülen yine dökülüyor. İki sene içinde eski haline geliyor. Düşünüyorum da gerçekten annelik hem fiziki hem ruhsal çok çok yıpratıcı. Hiç gerek yokmuş yani. O yüzden bir hata yapıp birinci çocuğu yapmış arkadaşlara sesleniyorum asla ikinciyi yapmayın.Cevap yazdı kızlar perfectil kullanabilirsiniz ama emzirme döneminde kullansanız da dökülecek yerine yenisi çıkacak endişe etmeyin demiş. Ben alıyorum ilkinde de içmiştim
Bir çay kaşığı calpol verebilirsin panikliyorsan. Bize doktorumuz gribe de iyi gelir ateş olmasa da verebilirsin demişti.Kızlar ateşi 37.2 ne yapsam doktora mı götüreyim calpol mu vereyim eşimde izin almıyor işten zaten panik bir tipim ne yapsam sizce
Bence bir doktora götürün. Bize ciğerleri temiz bir şey yok demişlerdi dün içim rahat etmedi başka bir doktora götürdüm röntgen çekti ve sağ ciğeri normal gözükmüyor dedi antibiyotik iğne vuruluyor çok perişan haldeyim bende çok hastayım nasıl bir virüs bilmiyorum yoğunbakım geçmişi olduğu için çok dikkat etmeniz gerek dedi. Rsv şüphelendi ama negatif çıktı. Başında maskeyle nöbet halindeyiz bana dinlen diyorlar ne mümkün onu böyle gördükçe çok üzülüyorum sürekli burnunu aç buhar ver halindeyimKızlar ateşi 37.2 ne yapsam doktora mı götüreyim calpol mu vereyim eşimde izin almıyor işten zaten panik bir tipim ne yapsam sizce
Ben de çok fenayım kızlar. Geçen gün kızıma mama yaparken suyun içine toz mamasını koymaya unutmuşum. Çocuğa biraz su içirmiş oldum. Beslerken biberona bi baktım sadece su
Çok ağladım ama doktoru rahatlattı. Bunu da anca şimdi itiraf edebiliyorum
Saçlarım da korkunç halde bu arada. Sebebi östrojen hormonun hamilelikte artış gösterip şu sıralar azalması. Takviyeler azcık iyi geliyor ama engellemez maalesef
Kafalar gitti bizdeya benim başıma ne geldi, Badeye verilen antibiyotik 24 saatte birmiş genelde 12 saatte bir olur ya bende gittim verdim diğer ilacıyla beraber 12 saatte. Verince üzerine bir baktım ki 24 saatte bir yazıyor. Aman Allahım. Eşimde yoktu o gece evde şehir dışındaydı. Aradım hemen, orada doktor birine sormuş da bir şey olmaz bir sonrakini o saati baz alarak 24 saat sonra versin demiş. İshal oldu işte bende benim o yanlış vermemden kaynaklı diye kendimi yedim bitirdim. Bir de alerjisi vardı bir antibiyotiğe buna da olur mu diye gece yanında yattım nefes alıyor mu diye kontrol ettim
Biz ne içicez şimdi perfectil içmişim ben ilkinde Bade de bir şey olmadıSolgar mı alsam yoksa perfectil mi acaba? Ben sanırım perfectil i doktora sormuştum o zaman ama emin değilim. Siz ne kullanacaksınız
Hemde nasılben bir demirle d vitamini kullanıyorum onlarda düzensiz. Elenatol mu öyle bir şey kullanmıştım ilk iki ay sonra onu da almadım. Nedense o ilaçlarında iştah açıp kilo yaptığına inanıyorum
Evet ben damardan demir bile almıştım kızımda ama dökülen yine dökülüyor. İki sene içinde eski haline geliyor. Düşünüyorum da gerçekten annelik hem fiziki hem ruhsal çok çok yıpratıcı. Hiç gerek yokmuş yani. O yüzden bir hata yapıp birinci çocuğu yapmış arkadaşlara sesleniyorum asla ikinciyi yapmayın.
Çok çok korktum üzüldüm ağladım ama kızımda da yan etki görülmedi.Ay unutkanlık konusunda hepimiz aynıyız bence. Su konusunda da endişen olmasın, bizim doktor geniz akıntısı geçene kadar günde 30 ml kadar ılık su içmesini önerdi. Demek ki belli durumlarda verilebiliyor su, bir yan etkisi de olmadı ishal vb gibi.
Bence bir doktora götürün. Bize ciğerleri temiz bir şey yok demişlerdi dün içim rahat etmedi başka bir doktora götürdüm röntgen çekti ve sağ ciğeri normal gözükmüyor dedi antibiyotik iğne vuruluyor çok perişan haldeyim bende çok hastayım nasıl bir virüs bilmiyorum yoğunbakım geçmişi olduğu için çok dikkat etmeniz gerek dedi. Rsv şüphelendi ama negatif çıktı. Başında maskeyle nöbet halindeyiz bana dinlen diyorlar ne mümkün onu böyle gördükçe çok üzülüyorum sürekli burnunu aç buhar ver halindeyim
Çok çok korktum üzüldüm ağladım ama kızımda da yan etki görülmedi.
Bir de öyle zevkle içtiki bu çocuk mamayı böyle içmiyordu derken farkettim zaten
Deli çocuk ya bu ne ben ne içiyorum der bi insan
20-30 ml arası içti ama biberonda 90lık vardı. İyi ki farkettim
Çokk teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Yatış vermediklerine göre solunum sıkıntısı yok demek ki. İyi ki götürmüşsünüz, erkenden başlanmış tedaviye.
Antibiyotik ve hava tedavisiyle toparlar en kısa zamanda
Rsvden yattığımızda ben de çok hasta olmuştum bu arada, hastane ortamında dinlenmem çok mümkün olmadığı için çok güçsüz düşmüştüm ve zor toparladım. Yapması zor biliyorum ama stres yapmamaya ve dinlenmeye çalış lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?