2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Daha iyi canım ama işte kucagımıza rahat alamadıgımız için baya sıkıldı yatmaktan
Neyse az kaldı dıyorum biraz daha yarası iyleşirse kolaylasacak .
Ayy sünnet mi oldu ben kaçırmışım hayırlı olsun canım ne zaman oldu nasıl geçiyor süreç

Meme reddi diyince tüylerim diken diken oluyor kızlar ben bunu 1 buçuk aylıktan itibaren yaşıyorum yani artık saldım canı ne zaman isterse o zaman emiyor. Gece boyunca emiyo mesela gündüz direniyo ama bir iki kez emzirebiliyorum. Mamayıda kestiğim zamanlar oldu yok yani her bebek emmeyi sevmiyor. Çok üzüldüm ağladım kahroldum ama buna üzülürken bebeğimin en güzel anlarını kaçırdığımı görünce daha çok üzüldüm. Bende isterdim sadece memeyle doysun ama olmayınca olmuyor. Elimden geleni yaptığım için bu kafaya ulaştım bu arada

Bu arada gün içinde emmediği zaman sütümü sağıp buzluğa atıyorum. Sağmayınca iyice azalıyor

Bakmayı denedim ama açmıyor ağzını ay görmek çok zor ilerisini
İyi olmanıza sevindim. Bence rahatlatmıştır hemen

Off bu bebeklere noldu böyle uyku konusunda bizim de var deli divane haller birkaç gündür. Geçse de rahatlasak yani umarım geçer

Bide ikinciyi yap diyordunuz gerçekler gün yüzüne çıkıyor hahahah
Valla siz iki bebeliler bordo berelisiniz ayakta alkışlıyorum sizi ben ilkten elendim aa dostlar ahhahaha
Allah bir kolaylığını veriyor gerçekten bak ikinci kızım çok şükür sakin bir bebek ya da ben öyle kötü günler yaşadım ki bu bebek bana lokum gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…