2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim çocuğum bozuldu galiba 2 saattir uyuyor benim kız bozulunca normala dönüyor olabilir mi hahahahha
Ne güzel bozulmalar onlar öyle

Rachel35 bu arada annemi 2 erkek kardeşim 4.ayda emmeyi bırakmış ben de 8.aya kadar emmişim. Bu meme reddi durumunda istemsiz benim de aklıma hep bu durum geliyordu ama onlar 4.ayda böyle bir ret olabileceğini bilmiyorlardı bence ve çocuk reddettiği anda diğer beslenme çeşitlerine başvurmuşlardır. Bizler artık 4.ay atağının ne olduğunu ve uzun sürebileceğini de biliyoruz. O yüzden inşallah bizler uzun uzun istediğimiz kadar emzireceğiz, eminim

Kızlar ben evde çok sıkıldım ya haftasonu 2 günde dışardaydık sanırım sokağa hemen alıştım eski günlerimi özlemişim şu 3 gündür evde ruhum daralıyo resmen.. şu bebelerimiz biraz büyüsedw anne kız dateleri yapsak ya

Bence küçükken daha kolay ya pusette hep yatıyor benim kız çok rahat ediyorum. Havalarda güzel şu an evde durmak basıyor banada..

Yok ya 1 kg düşsün çocuk - kiloyla tamamlasın 500 biraz şov değil mi
Biz en kötüsünden düşüp yazalım kafamız karışmasın diyor neyse sevindim daha ay bitmesine de var bugün 5 saatte bir emzirdim öyle emdi dudak tiryakiliği de yok çocukta anca konuşalım da gülelim modunda

Hava bugün çok iyi ben biraz yürüdüm çok iyi geliyor gerçekten insana bence dışarıda bakmak daha kolay evde uyutmaya çalışmaktansa

Benim kızında bu aralar gündüzleri emme arasını açtı, ama maşallah geceleri 3 saati hiç geçirmiyor

Bende ilkine emzik vermedim yani çok istedim tutmadı ikincide tutmadı ama hastanede mecburiyetten kavga dövüş tuttu sonra alıştı ben emzik tuttuğu için mutluyum kaynanam bizim çocuklar asla emzik tutmaz diye damarıma basıyordu iş inada binmişti ilk oğlum 19 aylık ben kestim memeyi ama sonra çok pişman oldum ağladım filan bence memeden kesmekte çok duygusal bir dönem yada biz duygulanmaya bahane arıyoruz

Spring kaç aylıktı bebiş doktor danışmasıyla mı oturtuyorsunuz
Ben daha oturtmadım bu bebeği yani kucakta yarım oturtuyorum. Günde bir iki kere de destekli bi iki saniye oturtuyorum çok çabalayınca. 4. Ayda başlıcam ama bi iki dakika sadece yana kayıp düşüyorlar zaten ilk zamanda. Ek gıda içinde çocuğun oturabilmesi önemli o zamana kadar yavaş yavaş denicez birer ikişer dakikadan arttırıcam

Benim kızında bu aralar gündüzleri emme arasını açtı, ama maşallah geceleri 3 saati hiç geçirmiyor
Bana bebeğin uyanması hiç zor gelmiyor da dün gece 4 kere ablasının kalkması ve beni şimdi kim uyutacak diye ağlaması çok zor geliyor gündüz pek etmediği için gece bebek uyansında emsin istiyorum zaten ablaya kalkıyorum insan nerede yattığını nerede uyandığını şaşırıyor

Ya pardon bende resimde öyle görünce oturtuyorsun artık sandım

Bide ikinciyi yap diyordunuz gerçekler gün yüzüne çıkıyor hahahah
Valla siz iki bebeliler bordo berelisiniz ayakta alkışlıyorum sizi ben ilkten elendim aa dostlar ahhahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…