2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Haha çok haklısın
Ay evet sonra hemen probiyotik başladım zaten ama alerjisi tutar döküntü olur diye çok korktum bir kaşıkta zyrtec vermiştim ilk bi kere kullandık vücudunda döküntü oldu o döküntü içten de olursa işte nefes alamama filan oluyormuş ya o senaryodan korktum

Haha bende deli gibi yiyorum ama evde varsa gerçekten benim içime dert oluyor ve yiyorum. Evde yoksa gelirken bana şunu al diyorum o zaman kararında yiyorum yine. Sipariş verince de çok yiyorum Dün ems seansından eve geldim ya gittim elmalı pasta yaptım mesela tüm bunlara rağmen annem bugün geldi bize beni gördü ve zayıflamışsın dedi sadece 500 gram gitti ama biraz karnımı daha sıkı hissediyorum ben diğer ay da şu diğer paketi alıcam. Badişin doğum gününe kadar alıp giyemediğim bir elbisem var onu giyicem

Bu arada ilaçlı değil ama normal sf ile hava veriyoruz ne kadar sürede bir vermeliyim acaba Phaedra sormayı atlamışım doktora

Hipertonik salin kullanıyorum ben nezle durumunda, tuz oranı biraz daha yüksek sf ye göre, günde dört kez önermişti doktoru. 4 ml kadar konuyordu galiba.

Yemek yiyemiyorsan vitaminlerini ve su içmeyi unutma bari

Ya bu ems nin gıdıya yapılanı var mı? Göbeğimle yaşamaya alışığım ben ama şimdi kuaförden geldim, tam istediğim model kesildi ama gıdım çıkmış

Hipertonik salin kullanıyorum ben nezle durumunda, tuz oranı biraz daha yüksek sf ye göre, günde dört kez önermişti doktoru. 4 ml kadar konuyordu galiba.

Yemek yiyemiyorsan vitaminlerini ve su içmeyi unutma bari
Çok teşekkür ederim
Bende toparlanmaya çalışacağım

Ya bu ems nin gıdıya yapılanı var mı? Göbeğimle yaşamaya alışığım ben ama şimdi kuaförden geldim, tam istediğim model kesildi ama gıdım çıkmış
Niye böyle olduk bende anlamadım tamam tatlı severdim yerdim de günde 4 çikolata filan biraz abartı artık dur ben diğer ayda diğer yöntemleri denicem en etkili hangisiyse söylicem

Pregnacare kullanıyorum ben düzensiz ama saçlarım dökülmüyo akıyo resmen ya bu bi süre devam ediyor sonra normalleşiyor inşallah çabuk geçer ya

Benim de öyle. Vitaminler engellemiyor maalesef. Bi süre sonra kendiliğinden geçecek
Saçlarım o kadar dolanıyor ki, onları açmak için uğraşırken resmen kökünden koparak geliyor tarağa. Hani baya baya bölge bölge kopuyor İşin kötü tarafı taradıktan hemen sonra yine dolanma halinde, tiftik tiftik iç içe. İyi yanı, tararken kendim kökten kopardığım için eve dökülmüyor saçlar

Kızlar size garip birşey anlatacağım. Benim normalde saçlarım pırasa gibi dümdüzdü. Ben ne Fön ne düzleştirici kullanmazdım gerek olmazdı o kadar düzdü yani. İlk doğumumdan sonra benim saçlarım kıvırcık oldu şu an hala öyle. 3 yıl olacak sanırım artık düzleşmez. Bunun için doktora da gittim çok nadirde olsa görülebiliyormuş bu durum. Kıvırcıklar düzleşip düzler kıvrılıyorum hormon kaynaklı

Allahım nolur benim de başıma gelebilir miii

Bişey olmaz kuzum ya sonuçtw zararlı bişey vermemişsin üzme canını

Yoğun bir su dalgası gibi. Beni öncesinden bilenler hep su dalgası mı yaptırdın diye soruyor
Benim de dümdüz baya baya pırasa. O yüzden ben isterdim.
Çok değişik ama ilk kez duyuyorum
Bişey olmaz kuzum ya sonuçtw zararlı bişey vermemişsin üzme canını
Evet öyle ama o an öyle şok oldum ki. İnsan kendini suçluyor nasıl böyle bir hata yapabildim diye.
Mama suyu ılık oluyor ya valla lıkır lıkır içti. Şimdi düşününce o içmesine gülüyorum mesela ama hala kendime kızıyorum

Ya ben de bu hastalık sürecinde ventolin ile normal sf yi karıştıracağım diye çok tırstım. Ventolini yarım yarım vermişti doktor, sabahtan tamamını şırıngaya çekip nebulizatöre yarısını koyup çalıştırıyordum, akşam da diğer yarısını. Serum fizyolojik de şırıngada duruyor aynı komodinde, sf sıkıcam diye ventolini çocuğun burnuna boca etmiim diye oğlanın fosforlu çıkartmalarından falan yapıştırdım, çocuğa da güzelce anlattım böyle böyle yaptım diye. Yoksa mazallah biz yokken girer görür, aa benim çıkartmam bu şırınganın üstünde ne arıyor der, söker. Sonra ben gelirim, aa çıkartmasız şırınga, sf demek ki içindeki derim falan. Ay ne paranoyalar

Annelik gerçek anlamda delilik ama benzer hikayelerin hepsini yaşadığımız eminim

Bana doktor ilk verdiğinde ventolini 1 ml çek demişti kalanını kullanabiliyoruzmu diye sorduğumda direk çöpe demişti, ama şöyle yapıyorum bende 1 tüp ikisinede kullanıyorum 10 dk ara ile verdiğim için uzunsa kullanmıyorum söylemek istedim belki bi zararı vardır diye

Aa bize hiç dökün demedi, yarım yarım kullanın on iki saatte bir dedi sadece. Ben de yeni flakon açmam gerektiğini düşünmedimBitti tedavisi şimdi, umarım tekrar gerekmez ama gerekirse sorarım mutlaka, teşekkürler

Bizde perişan olduk cumartesiden beri uyumuyoruz çocuk da uyuyamıyor ani öksürükle bir uyanıyor tıkanıyor nasıl kalktığımı bilmiyorum. Antibiyotik başladık calpol de verdim ateşi düştü şimdi. Ama geçme belirtisi yok. Çok hızlı soluk alıp veriyor. Birde o kadar halsiz ki kucağıma alınca kafasını bile dik tutamıyor yavrum ya. Cumaya kadar geçmezse hafiflemezse gelin dedi doktor. Nerden kaptı bu çocuk bu hastalığı bilemedim.

Bence cumayı bekleme. Başka bir doktor görüşü daha al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…