Haha çok haklısınEvet ben damardan demir bile almıştım kızımda ama dökülen yine dökülüyor. İki sene içinde eski haline geliyor. Düşünüyorum da gerçekten annelik hem fiziki hem ruhsal çok çok yıpratıcı. Hiç gerek yokmuş yani. O yüzden bir hata yapıp birinci çocuğu yapmış arkadaşlara sesleniyorum asla ikinciyi yapmayın.
Ay evet sonra hemen probiyotik başladım zaten ama alerjisi tutar döküntü olur diye çok korktum bir kaşıkta zyrtec vermiştimAy unutkanlık konusunda hepimiz aynıyız bence. Su konusunda da endişen olmasın, bizim doktor geniz akıntısı geçene kadar günde 30 ml kadar ılık su içmesini önerdi. Demek ki belli durumlarda verilebiliyor su, bir yan etkisi de olmadı ishal vb gibi.
Antibiyotikler ishal yapabiliyor zaten, biliyorsun. Erken verdin diye değildir o bence. Probiyotik damla kullanıyoruz biz hala küvezden beri o yüzden, dördüncü ayda bırakabilirsiniz demişti ama yine antibiyotik tedavisi gördük
İkinci trimesterdan beri demir ve hamilelik/emzirme için olan multivitaminleri düzenli kullanıyorum, bunların saça hiç etkisi olmadığı anlaşılmış oldu böylece
Neyse tırnaklarım kırılmıyor en azından diye avutuyorum kendimi
Bu arada vitaminler kilo yapmıyor bence, biz çok yiyoruz
Bu arada ilaçlı değil ama normal sf ile hava veriyoruz ne kadar sürede bir vermeliyim acabaPhaedra sormayı atlamışım doktora
Haha çok haklısın
Ay evet sonra hemen probiyotik başladım zaten ama alerjisi tutar döküntü olur diye çok korktum bir kaşıkta zyrtec vermiştimilk bi kere kullandık vücudunda döküntü oldu o döküntü içten de olursa işte nefes alamama filan oluyormuş ya o senaryodan korktum
Hahabende deli gibi yiyorum ama evde varsa gerçekten benim içime dert oluyor ve yiyorum. Evde yoksa gelirken bana şunu al diyorum o zaman kararında yiyorum yine. Sipariş verince de çok yiyorum Dün ems seansından eve geldim ya gittim elmalı pasta yaptım mesela tüm bunlara rağmen annem bugün geldi bize beni gördü ve zayıflamışsın dedi sadece 500 gram gitti ama biraz karnımı daha sıkı hissediyorum ben diğer ay da şu diğer paketi alıcam. Badişin doğum gününe kadar alıp giyemediğim bir elbisem var onu giyicem
Çok teşekkür ederimHipertonik salin kullanıyorum ben nezle durumunda, tuz oranı biraz daha yüksek sf ye göre, günde dört kez önermişti doktoru. 4 ml kadar konuyordu galiba.
Yemek yiyemiyorsan vitaminlerini ve su içmeyi unutma bari
Niye böyle olduk bende anlamadım tamam tatlı severdim yerdim de günde 4 çikolata filan biraz abartı artıkYa bu ems nin gıdıya yapılanı var mı? Göbeğimle yaşamaya alışığım ben ama şimdi kuaförden geldim, tam istediğim model kesildi ama gıdım çıkmış
Pregnacare kullanıyorum ben düzensiz ama saçlarım dökülmüyo akıyo resmen ya bu bi süre devam ediyor sonra normalleşiyor inşallah çabuk geçer yaÇok çok geçmiş olsun. Yaşadığın duyguyu kalbimde hissettim. O vicdan azabı
Ben solgarın bira mayası tabletini kullanıyorum bu b12li. Sizin için gerek yok.
Siz pregnacare breast feeding kullanabilirsiniz.
Demir de vitabiotics ferıoglobin alıyorum.
Aklıma geldikçe de kalsiyum alıyorum. Ama işte hepsi düzensiz maalesef
Benim de öyle. Vitaminler engellemiyor maalesef. Bi süre sonra kendiliğinden geçecekPregnacare kullanıyorum ben düzensiz ama saçlarım dökülmüyo akıyo resmen ya bu bi süre devam ediyor sonra normalleşiyor inşallah çabuk geçer ya
Saçlarım o kadar dolanıyor ki, onları açmak için uğraşırken resmen kökünden koparak geliyor tarağa. Hani baya baya bölge bölge kopuyorBenim de öyle. Vitaminler engellemiyor maalesef. Bi süre sonra kendiliğinden geçecek
Allahım nolur benim de başıma gelebilir miiiKızlar size garip birşey anlatacağım. Benim normalde saçlarım pırasa gibi dümdüzdü. Ben ne Fön ne düzleştirici kullanmazdım gerek olmazdı o kadar düzdü yani. İlk doğumumdan sonra benim saçlarım kıvırcık olduşu an hala öyle. 3 yıl olacak sanırım artık düzleşmez. Bunun için doktora da gittim çok nadirde olsa görülebiliyormuş bu durum. Kıvırcıklar düzleşip düzler kıvrılıyorum hormon kaynaklı
Yoğun bir su dalgası gibi. Beni öncesinden bilenler hep su dalgası mı yaptırdın diye soruyorAllahım nolur benim de başıma gelebilir miii
Bişey olmaz kuzum ya sonuçtw zararlı bişey vermemişsin üzme canınıÇok çok korktum üzüldüm ağladım ama kızımda da yan etki görülmedi.
Bir de öyle zevkle içtiki bu çocuk mamayı böyle içmiyordu derken farkettim zaten
Deli çocuk ya bu ne ben ne içiyorum der bi insan
20-30 ml arası içti ama biberonda 90lık vardı. İyi ki farkettim
Benim de dümdüz baya baya pırasa. O yüzden ben isterdim.Yoğun bir su dalgası gibi. Beni öncesinden bilenler hep su dalgası mı yaptırdın diye soruyor
Evet öyle ama o an öyle şok oldum ki. İnsan kendini suçluyor nasıl böyle bir hata yapabildim diye.Bişey olmaz kuzum ya sonuçtw zararlı bişey vermemişsin üzme canını
Evet öyle ama o an öyle şok oldum ki. İnsan kendini suçluyor nasıl böyle bir hata yapabildim diye.
Mama suyu ılık oluyor ya valla lıkır lıkır içti. Şimdi düşününce o içmesine gülüyorum mesela ama hala kendime kızıyorum
Annelik gerçek anlamda delilikYa ben de bu hastalık sürecinde ventolin ile normal sf yi karıştıracağım diye çok tırstım. Ventolini yarım yarım vermişti doktor, sabahtan tamamını şırıngaya çekip nebulizatöre yarısını koyup çalıştırıyordum, akşam da diğer yarısını. Serum fizyolojik de şırıngada duruyor aynı komodinde, sf sıkıcam diye ventolini çocuğun burnuna boca etmiim diye oğlanın fosforlu çıkartmalarından falan yapıştırdım, çocuğa da güzelce anlattım böyle böyle yaptım diye. Yoksa mazallah biz yokken girer görür, aa benim çıkartmam bu şırınganın üstünde ne arıyor der, söker. Sonra ben gelirim, aa çıkartmasız şırınga, sf demek ki içindeki derim falan. Ay ne paranoyalar
Bana doktor ilk verdiğinde ventolini 1 ml çek demişti kalanını kullanabiliyoruzmu diye sorduğumda direk çöpe demişti, ama şöyle yapıyorum bende 1 tüp ikisinede kullanıyorum 10 dk ara ile verdiğim için uzunsa kullanmıyorum söylemek istedim belki bi zararı vardır diyeYa ben de bu hastalık sürecinde ventolin ile normal sf yi karıştıracağım diye çok tırstım. Ventolini yarım yarım vermişti doktor, sabahtan tamamını şırıngaya çekip nebulizatöre yarısını koyup çalıştırıyordum, akşam da diğer yarısını. Serum fizyolojik de şırıngada duruyor aynı komodinde, sf sıkıcam diye ventolini çocuğun burnuna boca etmiim diye oğlanın fosforlu çıkartmalarından falan yapıştırdım, çocuğa da güzelce anlattım böyle böyle yaptım diye. Yoksa mazallah biz yokken girer görür, aa benim çıkartmam bu şırınganın üstünde ne arıyor der, söker. Sonra ben gelirim, aa çıkartmasız şırınga, sf demek ki içindeki derim falan. Ay ne paranoyalar
Bana doktor ilk verdiğinde ventolini 1 ml çek demişti kalanını kullanabiliyoruzmu diye sorduğumda direk çöpe demişti, ama şöyle yapıyorum bende 1 tüp ikisinede kullanıyorum 10 dk ara ile verdiğim için uzunsa kullanmıyorum söylemek istedim belki bi zararı vardır diye
Bizde perişan olduk cumartesiden beri uyumuyoruz çocuk da uyuyamıyor ani öksürükle bir uyanıyor tıkanıyor nasıl kalktığımı bilmiyorum. Antibiyotik başladık calpol de verdim ateşi düştü şimdi. Ama geçme belirtisi yok. Çok hızlı soluk alıp veriyor. Birde o kadar halsiz ki kucağıma alınca kafasını bile dik tutamıyor yavrum ya. Cumaya kadar geçmezse hafiflemezse gelin dedi doktor. Nerden kaptı bu çocuk bu hastalığı bilemedim.Bence bir doktora götürün. Bize ciğerleri temiz bir şey yok demişlerdi dün içim rahat etmedi başka bir doktora götürdüm röntgen çekti ve sağ ciğeri normal gözükmüyor dedi antibiyotik iğne vuruluyor çok perişan haldeyim bende çok hastayım nasıl bir virüs bilmiyorum yoğunbakım geçmişi olduğu için çok dikkat etmeniz gerek dedi. Rsv şüphelendi ama negatif çıktı. Başında maskeyle nöbet halindeyiz bana dinlen diyorlar ne mümkün onu böyle gördükçe çok üzülüyorum sürekli burnunu aç buhar ver halindeyim
Bence cumayı bekleme. Başka bir doktor görüşü daha al.Bizde perişan olduk cumartesiden beri uyumuyoruz çocuk da uyuyamıyor ani öksürükle bir uyanıyor tıkanıyor nasıl kalktığımı bilmiyorum. Antibiyotik başladık calpol de verdim ateşi düştü şimdi. Ama geçme belirtisi yok. Çok hızlı soluk alıp veriyor. Birde o kadar halsiz ki kucağıma alınca kafasını bile dik tutamıyor yavrum ya. Cumaya kadar geçmezse hafiflemezse gelin dedi doktor. Nerden kaptı bu çocuk bu hastalığı bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?