2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bizde yaptırmadık canım istemedi ama göz muayenesi yaptırabilirsiniz artık görüyor demişti. Onu da yaptıramadım daha

Benim gittiğim özel hastanede de yoktu, merkez şubesinde vardı oraya gittim. Devlette de öyle olur sanırım ç ama emin değilim, yanlış yönlendirmek istemem

Aa aynı ben Daha gidemedim

Bizde yaptırmadık canım istemedi ama göz muayenesi yaptırabilirsiniz artık görüyor demişti. Onu da yaptıramadım daha
Ben de daha göze götürücem ama kardiyolojiye mutlaka gidin dedi. Bence sen de fırsat bulursan ikisine aynı güne randevu al gerekirse çıkmışken halledersin

Ben de daha göze götürücem ama kardiyolojiye mutlaka gidin dedi. Bence sen de fırsat bulursan ikisine aynı güne randevu al gerekirse çıkmışken halledersin
Gözü bize 6.ayda gidin demişlerdi.

Spring05 dünya göz dışında önerdiğin var mı acaba? Bizim sigorta orda geçmiyormuş

Kardiyoloji neden istedi? Bizim de üçüncü ay kontrolüne götürmemiz gerekiyordu (küvezden taburcu ederlerken söylemişlerdi) ama o işe sıra gelmedi hastalıklarla uğraşmaktan

Rutinde istendiğini bilmiyordum ama neden geç kalmış olasınız ki?

Ya benim oğlan memesi bitince koyduğum yerde sessiz sakin duruyor bazen. Ben de karşısına geçip kahvemi falan içiyorum mesela ama bana bir bakışlar atıyor içli içli,
Ağlamıyor, sızlanmıyor ama “beni neden bıraktın aneyy” der gibi bakıyor, zaten erbaş tipli bir şey oldu iyice ağladığı sızlandığı zamanlar da oluyor, hatta bağırıyor bazen ama böyle sessiz bakışları vicdan yaptırıyor anacığına.

Sizinkiler de öyle yapıyor mu?

Alla alla diğerinde de gitmedik biz daha doğrusu doktor gidin demedi. Hepsinin rutin kontrol anlayışı farklı mı ne anlamadım ki

Spring05 dünya göz dışında önerdiğin var mı acaba? Bizim sigorta orda geçmiyormuş
Bizim sigorta yenilendi şimdi aslında gidebiliriz ama işte bir türlü vakit bulamadım. Biz başka bir yere gitmedik ama hastanelerin de göz muayenesi oluyor diye biliyorum. Acıbadem de var mesela ama daha pahalı oluyor öyle yani limitten çok tükeniyor sanırım muayenesi pahalı olduğu için. Bir de veni vidi göz mü öyle bir şey vardı sanki hiç gitmedim ama ben sadece duydum

Haha yok bu güncelleme gelmedi bize ama çok fena yabancılıyor insanları. Başkasının kucağına verince özellikle erkekse hemen ağlıyor Babam kel onda en çok ağlıyor ilk kez kel gördüğünden olabilir

Ahaha yok benimkini koyduğum yerde bi sağa bi sola dönmeye çalışmaktan hiç bana bakmaya fırsatı olmuyor. Sadece yerinde artık sıkılıyorsa bağırmaya başlıyor yeter diye

Şöyle bir bakış mı tam olarak şu an yaptığı şey

Eklentiler

• image.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 71
Sabaha karşı emzirdim, sonra emziğini verdim ama istemiyordu. Annem sen git yat, ben tutarım emziği dedi. Aaaa annemi görünce gece uykusunda nasıl ağladı anneme sen gözükme dedim, ben tuttum hemen kabul etti uyudu

Ay bu arada kızlar benim kız motor gelişimi olarak tembel sanırım. Sorun aramalı mıyım bilmiyorum ama algısı iyi olduğu için içim gayet rahat (annelik içgüdüsü)

Örnek vermek gerekirse kollarını omuzlardan pek kullanmıyor, dirsek altını daha aktif bilinçli kullanıyor. Ya da dönmek gibi hiçbir hevesi yok hala. Sadece büyük yastığa yatırdığımda kalkmaya çok hevesleniyor, ama onda da yine kolundan destek almayı akıl edemiyor ‍♀

Rutin her bebekte ilk 3 ay içinde istiyormuş bu doktor. 3 aylık olduğu için geç bile kalmışsınız dedi bize. Bir doktor daha demişti kardiyoloji kontrolü de yaptırın diye. Devlette çocuk doktoruna randevu aldım sevk etsin bakalım. Bir de devlette koşturayım bugün

6. Aya kadar bir ara gidin dedi göze de. Ama kardiyolojiye nedense ilk 3 ay vurgusu yaptı. Bilindik bir doktormuş İzmir’de instagramdan da epey bilgilendirme videoları paylaşıyor. Bildiği vardır deyip götürücem bakalım. Ekg, ultrason vs hepsi çekilsin dedi

Her çocuk birbirinden farklı sonra hiç tutamıcaksın bknz Badiş dönmeyi asla öğrenemedi 5 6 aylık vardı ki be çalıştırıyordum ona rağmen. Şimdi iki dk otursun diye gözünün içine bakıyorum
Haha bende babama dedim duran çocuğu ağlattın bizim ki kolay ağlamaz ağlayınca da susmaz

Şöyle bir bakış mı tam olarak şu an yaptığı şey

Tam olarak profil fotoğrafımdaki gibi

Bence hiç acele ettirme, keyfini çıkar bugünlerin, ben öyle yapıyorum

Valla benimki de tembel. Artık erken doğduğu için mi yoksa kilodan mı bilmiyorum ama asla dönmeye dair heves ve belirti yok . Oyuncakları da ben verirsem tutuyor ama asla oyuncağa doğru uzanma yok ben de bir sorun olmadığını düşünmek istiyorum ve öyle hissediyorum. Bizimki tummy time sevmiyor ama ayakları üzerinde durmak istiyor ben de yükü ona vermeden kol altından tutup ayakta bekletiyorum umarım zarar
vermiyorumdur

soyasosu canım ben Allah ne verdiyse alıyorum bölgesel incelmeden. Umarım dolandırılmıyorumdur Eşime de çok sinirliyim bir şekilde bir yerden bunların acısının çıkması lazımdı

Ya ben anlamadım, işe yarıyor mu yoksa yaramıyor mu demek istedin? Yarıyorsa gıdımı alıp geleyim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…