Haha o işlemden yokBir sorsaydın, senin pakete dahil ederlerdi belki
Şöyle bir bakış mıtam olarak şu an yaptığı şey
Bu grubun bebelerinin kirpikleri de çok güzel anlaşıldıBebesine renkli bantlarla aktivite yaptırdığını sanan masum annesindir ama onun tek derdi onları yemektir
Not: tek çocuğu olduğu için vakti olan anne
Ay çok sevindi , demek ki iyice hasret kalmışlar memeyeAy benimde aklımdan sen geçtinçok şükür bizimde geçti hatta deli gibi emmek istiyor sütü kuruttu sevindim ya valla çok yıpratıcıydı o da
AhhBu grubun bebelerinin kirpikleri de çok güzel anlaşıldı
(Kirpik kıvırıcı linki gelir mi diyorum vermiyor)
Ayy at attAhhonlar nasıl kirpikler yaa
Üstündeki leopar desenliden Peranın da var. Yarın giydireyim atayım sana
Maşallah zaten bir işe yaramazsa da artık paranı iade alYa bir sıkılaşma oldu gibi valla ben öyle hissettim hala göbek jelibon gibi ama biraz daha sıkı hissediyorum. Bu arada bana 4 ne randevu verdiler ems ye devam etmeyelim o zamana kadar. Heykeltraştan sonra devam edersin dediler. En çok şu heykeltraşı merak ediyorum. Lenf drenaj, g5, heykeltraş, micro plus bilmem ne bilmem ne hiç bilmediğim şeyli toplu bir paket aldım4 seans bunlar üstüne 10 seans popo ems. 3 seansta karnıma ems kaldı eski paketten tüm bunlar bitince herhalde bir şeyler olur
Biz bu çapaktan kurtulamadık dünya göze gittik olur diyor doktor masaj masaj sürekli yapıyorum siliyorum kremle damla verdi onları kullandım hala aynı
Çay ve anne sütü diyorlar yapan var mı help mee
Evet baktıah kuzum. Dünya göze gittiğinizde gözyaşı kanallarını kontrol ettiler mi?
Bizde de oldu bi süre. Doktor bi damla verdi. O geçirdi sonra tekrarladı ama böyle yoğun değildi. Serum fizyolojik ile temizliğini yaptım. Çay ile de pansuman gibi 10 sn kadar tutmalı yaptım. Anne sütü iyi diyorlar ama sonuçta bekleyince bakteri üreten bir şey. Anne sütü ile temizlemedim. Çünkü birde onu temizlemek gerekiyor.
Bende hiç ağrı yok maşallah diyim hatta o ems nin etkisiyle hislenmeye başladımMaşallah zaten bir işe yaramazsa da artık paranı iade alben de popo ve göbek istiyordum ama benim hala sezaryen bölgem ağrıyor biraz daha bekleyeceğim o yüzden. O süre zarfında da sen deneyimlemiş olursun
Geçmiş olsunBiz bu çapaktan kurtulamadık dünya göze gittik olur diyor doktor masaj masaj sürekli yapıyorum siliyorum kremle damla verdi onları kullandım hala aynı
Çay ve anne sütü diyorlar yapan var mı help mee
Ellerimi her defasında çok güzel yıkayıp dokundum gözlerine. Eğer bunu atlıyorsan tekrarlıyor olabilir.Evet baktı
Yenidoğduğunda da damla kullandık
Birtek çayı denemedim ay ne gözü bitti ne kusması çok üzülüyorum
Bizede gözyaşı kanalı tıkalı dedi akma da oluyor masaj yapıyorum ama geçmiyorGeçmiş olsunBizde çapaklanma olmamıştı ama büyük kızımın gözünden sürekli yaş geliyordu. Ona da masaj önermişlerdi gözyaşı kanalları tıkalıymış. Aklıma geldikçe yaptım bastıra bastıra sonra o geçti. Ama çapaklanmayı hiç bilmiyorum. Yeni doğum yaptığımız zaman bende olmuştu bende dünya göze gittim bana da antibiyotik damla ve anne sütüyle sil filan demişti. Ben silmedim anne sütüyle ama herhalde etkisi bar eczacı da aynı şeyi dedi
Bende çok güzel yıkıyorum ellerimi ne kapı kolu ne başka biryere değdirmeden hemen gidip masajını yapıyorum masajdan sonra temizleme suyu var onunlada siliyorum ama yokEllerimi her defasında çok güzel yıkayıp dokundum gözlerine. Eğer bunu atlıyorsan tekrarlıyor olabilir.
Çapak için üzülme elbet geçecek
Evet canım normal hatta bizim su toplamış gibi olmuştu. Doktor biz böyle olunca çok seviniyoruz bağışıklığı güçlü gibi bir şey dedi. Eşim azıcık sıkmıştı çok kızmıştım o zaman ama bir şey olmadı. Bunda daha kabarmadı ama kabarması iyi bir şey sanırımKızlar verem aşısı olan yer kabardı Defnoşun kolunda. Asm olabilir demişti. Öylece kalacak değil mi? Yapacak bir şey yok.
Kızlar verem aşısı olan yer kabardı Defnoşun kolunda. Asm olabilir demişti. Öylece kalacak değil mi? Yapacak bir şey yok.
E yavrum daha ne diyecek bu bebekKızlar gece gece endişe yumağı oldum yine. Bebişin geniz akıntısı geçmedi tam (burun tıkanıklığı geçti çok şükür) meme emerken arada balgamı geliyor ağzına, öksürüyor sonra da boğulacakmış gibi bir iç çekişle balgamını yutuyor. Her seferinde de kalbim yerinden oynuyor.sonra parmağımla burnuna ve yanaklarına dokunup gülümsüyorum, hemen karşılık verip gülüyor. Sesli gülme böyle mi oluyordu hatırlamıyorum da ehh iih ihhii gibi sesler çıkarıyor. (Ikınma sesinin cilvelisi gibi ) genelde çıkardığı sesler hep böyle ıhlama türevleri gibi. Agu diyor bir tek değişik olarak. İşitme testlerinden kalmıştı, detaylı teste girecek, acaba duymuyor da ondan mı böyle sesler çıkarıyor diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?