Çok geçmiş olsunBen yüksek ihtimalle covidim arkadaşlar
influenza negatif çıktı, covidin de spesifik bir tedavisi olmadığı için testini yaptırmadım. Doktor belirtilerin covid ama dedi. İlaç etkisi geçtiği an tekrarlayan ateş vsyüksek ihtimalle fiziğe giderken ya toplu taşımadan ya da hastaneden kaptım
Bugün akşam biraz toparladık bizde çok şükürEdiyor canım öksürükle atmaya çalışıyor yarın 8 de yine görecek tam tamına geçmemiş ama hala biraz var dedi doktor
Çok geçmiş olsun canım. Bana da aynısını dedi, covid testi yapsak da sadece bilmiş oluruz gerek yok dedi. Hatta influenza testlerinin bile doğruluğunun çok yüksek olmadığını söyledi. Öksürük yok ben de, akşam koltukta uyuyakalmışım, çocuğu emzirmek için uyandım şimdi. Ve boğazım yutkunurken acıyorÇok geçmiş olsunBende yüksek ihtimal covidim doktor öyle söyledi inatçı ateş ve çok kötü öksürüyorum ciğerlerim çıkacak sanki ve kızım da hastaydı muhtemelen covid geçirdik devlette hiçbir şey yapmadılar ciğerlerimi bile dinlemediler artık nefes alamayıp acı çekiyordum özel hastaneye gittik hemen ve orda hava serum vs verdiler emzirmene engel değil verdiklerim dedi doktor covid testi yapalım mı dedim ama bilsen ne olacak boşver dedi bir hafta oldu anca bugün kendimi iyi hissediyorum öksürük dışında
Kullanılıyormuş canım, doktor çok dikkat etti emzirdiğim için ilaçlara. Covid de bir virüs belki ondan kaynaklı vermiştir. Bir de dediğim gibi testlerin çok da güvenilir olmadığını düşünüyordu doktorAma influenza değilsin ki neden yazdı acabaemzirmede kullanılıyor mu o hiç bilmiyorum. Bizim ev halkı influenza da oldu ama ben olmadım sanırım yani sadece kulağıma vuracak kadar bir boğaz ağrım oldu o kadar
Benim bebiş besleyip yerine koyunca uyandığında gazdan uyanıyor. Gazı çıkmış mıydı besleme sonrası? Bir de bizim doktorumuz gece uykusunda bez değiştirme kaka yapmadıysa uykusunu bölme diyor. Onu da bi konuşun doktorunuzla ne önerir o da uyku açıyor iyice . Ben artık yapamadığım bir şey olursa kabul ediyorum. Gençliğimin baharında yaşlandım ama olsunduSanırım ben bu rüya beslenmesi olayını beceremiyorum. 2saati geçti uyanığız. Işık falan açmadığım halde. Meme emdi yarım saate yakın. Uyudu. Yerine koydum uyandı. Mama yaptım geldim sessizce, yedi, uyudu. Yatırdım yine uyandıuyumak bilmedi. Altını değiştirdim belki rahatsız oluyordur diye. Yokmuş bir alakası. Anca sızdı. Karnım acıktı. Muz yedim, midem bulanıyor şimdi de.
Gazı çıkmıştı. Bende artık gece pek değiştirmiyorum. Bazen çok dolmuş oluyor ancak o zaman. Uyumayınca acaba mı dedim ve değiştirdim. Az önce mama yedi ve geceyle aynı şeyleri yaşıyoruz. Sanırım huysuzluk yapası var işteBenim bebiş besleyip yerine koyunca uyandığında gazdan uyanıyor. Gazı çıkmış mıydı besleme sonrası? Bir de bizim doktorumuz gece uykusunda bez değiştirme kaka yapmadıysa uykusunu bölme diyor. Onu da bi konuşun doktorunuzla ne önerir o da uyku açıyor iyice . Ben artık yapamadığım bir şey olursa kabul ediyorum. Gençliğimin baharında yaşlandım ama olsundu
Ayyy korkulu rüyam migren inşallah dönmezGazı çıkmıştı. Bende artık gece pek değiştirmiyorum. Bazen çok dolmuş oluyor ancak o zaman. Uyumayınca acaba mı dedim ve değiştirdim. Az önce mama yedi ve geceyle aynı şeyleri yaşıyoruz. Sanırım huysuzluk yapası var iştebaşım ağrıyor inşallah migrene dönmez
Benimde kucağında. Uyumaya çalışıyor. Eller havada ama. Yüzüme vuruyor, arada okşuyor falan. Takılıyoruz bakalımAyyy korkulu rüyam migren inşallah dönmezAtak zamanları belki de diş de böyleler yapıyormuş . Bi yerden sonra aman sağlıklı olsun da diyip susuyorum. Sabah 5’ten beri uyanığım ben de Leyla kucağımda uyuyor
Haha bende tutarım ama aşırı gelmişse ve biri beni çok güldürmüşse hemen bacaklar çaprazŞu hayattaki en büyük yeteneğim sanırım uzun süre tutabilmek
Of bu kızlar çok fenaaaDün tüm bu kargaşanın içinde Umay a çok fena dönme becerisi geldihafif dönüyor gibi bir şeyler yapıyordu yan tarafa doğru ama şimdi baya baya dönüyor. Az önce döndüğünü unutmuşum bacağıma uzatıp yatırdım ve bacağımdan yatağa düştü dönerek
HahaOf bu kızlar çok fenaaabenimki hala yüz üstünden sırt üstüne dönemeyip bağırıyor düzelt beni diye
Derin uykusunda yapmıyor gece ama sabaha karşı farklı şekillerde buluyorum artık ve tabi uyanmış olarakHahaonun biraz daha zamanı var 5 aylıkken artık yardımsız döne döne takılır o değil de dönünce uykularda bozuluyordu diye hatırlıyorum, dönerek kendini uyandırıyordu. Buna şuan hiç hazır değilim
Haha işte bunu diyordumDerin uykusunda yapmıyor gece ama sabaha karşı farklı şekillerde buluyorum artık ve tabi uyanmış olarak
Benim hava biraz essin hemen çişim gelir. Böbrekler mi büzüşüyormuş neymiş kışın korkulu rüyamBenim hiç işim düşmedi ama bizim sahillerde engelli tuvaleti de oluyor, izmir’de öyle değil mi?
Belki bir kafeye falan girilebilir, zaten sahilde uzun takılıyorsan bir kahve bir tatlı falan almak için bir yere girmek gerekiyor genelde (benim gerekir en azından) benim evim sahile çok yakın ama eve dönme imkanım olmasa tuvaleti pusetle girmeye müsait, tatlıları ve kahvesi güzel bir cafe kestirirdim gözüme herhalde.
Çok net hatırlamıyorum ama ilk oğlumda çok sıkışıp puseti kabin kapısının önünde bırakıp girdiğim olmuştur kesin.
Bildiğim kadarıyla rutin kontrol değil o. 3.ayında biz gittik ama perinatoloji yönlendirmişti. Normal kardiyoloji bakmaz bildiğim kadarıyla, ancak hastanedeki çocuk doktoru sevk eder ve çocuk kardiyoloji yoksa belki bi ihtimalArkadaşlar kardiyoloji muayenesi istedi bizim doktor. İlk 3 ayda yapılmasını istiyormuş geç bile kalmışız. Hemen bu hafta götüreceğim. Çocuk kardiyoloji sadece bir hastanede buldum o da uzak ve park yeri sorunu var. Acaba normal kardiyoloji de olur mu? Siz nasıl yaptınız?
Haha bende tutarım ama aşırı gelmişse ve biri beni çok güldürmüşse hemen bacaklar çaprazkaçırırım diye de korkarım
Devlette önce çocuk doktoruna götürüp sonra da sevk istemeliyiz galiba. Hastaneler mi dolu sistem mi problemli bilmiyorum ama devlette randevu yok. Özelde sanırım randevuyla hemen gidiyorsun ama özelde de çoğu hastanede o branş yokBildiğim kadarıyla rutin kontrol değil o. 3.ayında biz gittik ama perinatoloji yönlendirmişti. Normal kardiyoloji bakmaz bildiğim kadarıyla, ancak hastanedeki çocuk doktoru sevk eder ve çocuk kardiyoloji yoksa belki bi ihtimal
HahaBenim selanik otogarında otobüsü bulayım tuvalete öyle giderim yanılgısına düşerek (otobüsü bulunca çişi kaçırmak ile otobüsü kaçırmak arasında bir seçim yapmam gerekti ve kazanan otobüs oldu) molaya kadar üç saat tutmuşluğum var. Tangır tungur yollarda üstelik
Ama gençlik tabii, şimdiki rekorum sinemada filmin ikinci yarısının yarısı
Ama hız konusunda üstüme yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?