2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Çok geçmiş olsun Bende yüksek ihtimal covidim doktor öyle söyledi inatçı ateş ve çok kötü öksürüyorum ciğerlerim çıkacak sanki ve kızım da hastaydı muhtemelen covid geçirdik devlette hiçbir şey yapmadılar ciğerlerimi bile dinlemediler artık nefes alamayıp acı çekiyordum özel hastaneye gittik hemen ve orda hava serum vs verdiler emzirmene engel değil verdiklerim dedi doktor covid testi yapalım mı dedim ama bilsen ne olacak boşver dedi bir hafta oldu anca bugün kendimi iyi hissediyorum öksürük dışında

Ediyor canım öksürükle atmaya çalışıyor yarın 8 de yine görecek tam tamına geçmemiş ama hala biraz var dedi doktor
Bugün akşam biraz toparladık bizde çok şükür hemşireye ama hırıltı geçmiyor dedim bugün iğne vurulurken aynı şikayetten çok hasta var ama genelde antibiyotik sonrası 2 3 gün bekleyin geçiyor dedi umarım artık iyi olurlar

Çok geçmiş olsun canım. Bana da aynısını dedi, covid testi yapsak da sadece bilmiş oluruz gerek yok dedi. Hatta influenza testlerinin bile doğruluğunun çok yüksek olmadığını söyledi. Öksürük yok ben de, akşam koltukta uyuyakalmışım, çocuğu emzirmek için uyandım şimdi. Ve boğazım yutkunurken acıyor daha önce covid olduğumda da öksürük olmamıştı bende. Ateş, bel ağrısı, mide bulantısı ve ses kısıklığı yapmıştı. Acilde parol ve serum fizyolojiği verdiler serum olarak.
Kullanılıyormuş canım, doktor çok dikkat etti emzirdiğim için ilaçlara. Covid de bir virüs belki ondan kaynaklı vermiştir. Bir de dediğim gibi testlerin çok da güvenilir olmadığını düşünüyordu doktor

Sanırım ben bu rüya beslenmesi olayını beceremiyorum. 2saati geçti uyanığız. Işık falan açmadığım halde. Meme emdi yarım saate yakın. Uyudu. Yerine koydum uyandı. Mama yaptım geldim sessizce, yedi, uyudu. Yatırdım yine uyandı uyumak bilmedi. Altını değiştirdim belki rahatsız oluyordur diye. Yokmuş bir alakası. Anca sızdı. Karnım acıktı. Muz yedim, midem bulanıyor şimdi de.

Benim bebiş besleyip yerine koyunca uyandığında gazdan uyanıyor. Gazı çıkmış mıydı besleme sonrası? Bir de bizim doktorumuz gece uykusunda bez değiştirme kaka yapmadıysa uykusunu bölme diyor. Onu da bi konuşun doktorunuzla ne önerir o da uyku açıyor iyice . Ben artık yapamadığım bir şey olursa kabul ediyorum. Gençliğimin baharında yaşlandım ama olsundu

Gazı çıkmıştı. Bende artık gece pek değiştirmiyorum. Bazen çok dolmuş oluyor ancak o zaman. Uyumayınca acaba mı dedim ve değiştirdim. Az önce mama yedi ve geceyle aynı şeyleri yaşıyoruz. Sanırım huysuzluk yapası var işte başım ağrıyor inşallah migrene dönmez

Ayyy korkulu rüyam migren inşallah dönmez Atak zamanları belki de diş de böyleler yapıyormuş . Bi yerden sonra aman sağlıklı olsun da diyip susuyorum. Sabah 5’ten beri uyanığım ben de Leyla kucağımda uyuyor

Benimde kucağında. Uyumaya çalışıyor. Eller havada ama. Yüzüme vuruyor, arada okşuyor falan. Takılıyoruz bakalım

Dün tüm bu kargaşanın içinde Umay a çok fena dönme becerisi geldi hafif dönüyor gibi bir şeyler yapıyordu yan tarafa doğru ama şimdi baya baya dönüyor. Az önce döndüğünü unutmuşum bacağıma uzatıp yatırdım ve bacağımdan yatağa düştü dönerek

Of bu kızlar çok fenaaa benimki hala yüz üstünden sırt üstüne dönemeyip bağırıyor düzelt beni diye

Of bu kızlar çok fenaaa benimki hala yüz üstünden sırt üstüne dönemeyip bağırıyor düzelt beni diye
Haha onun biraz daha zamanı var 5 aylıkken artık yardımsız döne döne takılır o değil de dönünce uykularda bozuluyordu diye hatırlıyorum, dönerek kendini uyandırıyordu. Buna şuan hiç hazır değilim

Derin uykusunda yapmıyor gece ama sabaha karşı farklı şekillerde buluyorum artık ve tabi uyanmış olarak

Benim hava biraz essin hemen çişim gelir. Böbrekler mi büzüşüyormuş neymiş kışın korkulu rüyam cafe iyi fikir tuvaletine göre seçeyim en iyidi kahvesini kekini geçtim. Bebek arabasını içeri alamayacaksam işim çok zor

Arkadaşlar kardiyoloji muayenesi istedi bizim doktor. İlk 3 ayda yapılmasını istiyormuş geç bile kalmışız. Hemen bu hafta götüreceğim. Çocuk kardiyoloji sadece bir hastanede buldum o da uzak ve park yeri sorunu var. Acaba normal kardiyoloji de olur mu? Siz nasıl yaptınız?

Bildiğim kadarıyla rutin kontrol değil o. 3.ayında biz gittik ama perinatoloji yönlendirmişti. Normal kardiyoloji bakmaz bildiğim kadarıyla, ancak hastanedeki çocuk doktoru sevk eder ve çocuk kardiyoloji yoksa belki bi ihtimal

Haha bende tutarım ama aşırı gelmişse ve biri beni çok güldürmüşse hemen bacaklar çapraz kaçırırım diye de korkarım

Benim selanik otogarında otobüsü bulayım tuvalete öyle giderim yanılgısına düşerek (otobüsü bulunca çişi kaçırmak ile otobüsü kaçırmak arasında bir seçim yapmam gerekti ve kazanan otobüs oldu) molaya kadar üç saat tutmuşluğum var. Tangır tungur yollarda üstelik

Ama gençlik tabii, şimdiki rekorum sinemada filmin ikinci yarısının yarısı

Ama hız konusunda üstüme yoktur

Devlette önce çocuk doktoruna götürüp sonra da sevk istemeliyiz galiba. Hastaneler mi dolu sistem mi problemli bilmiyorum ama devlette randevu yok. Özelde sanırım randevuyla hemen gidiyorsun ama özelde de çoğu hastanede o branş yok

Haha ben bazen gece uyanıyorum ya çocuklara çişim var. Sonra ses olmasın çocuk ağlar şimdi çocuğu uyutup öyle yaparım diyorum. Baktım uyumuş aman kızım şimdi ses olur geri yat sabah yaparsın diyorum. Sabah alarm çalıyor Badeyi hazırlıyım öyle yaparım diyorum. En son işte 9 a kadar tutup Bade çıkış yapınca yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…