2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ya ben anlamadım, işe yarıyor mu yoksa yaramıyor mu demek istedin? Yarıyorsa gıdımı alıp geleyim mi
Ya ben para harcayınca baya mutlu oluyorum o başka da kendim için bir şey yapınca daha da mutlu oluyorum Bir de gerçekten işe yarıyor olabilir. Şimdi yeni paket aldım heykeltraşla başlıcam ondan sonra ems ye devam edelim dedi. Yine ems de aldım bu sefer popoya bağlanıcaz Şuan kot var üstümde 36 beden rahat oluyor artık ama tabii sinirden de erimiş olabilirim 60 olmuşum

Valla algısı açık, bu çok belli. Hatta benim kızım beynini kullanmayı seviyor, vücudunu değil diyorum

Benim kız tam anlamıyla nazlı bir güvercin her şeye alınıyor, dudak büzüyor. Daha 3.5 aylıksın bu kadar her şeye darılmak nedir

Ay ilk kez görüyorum yavrukuuş tam yemelik tam
Bizim doktor da hiç söylemedi kardiyoloji kontrolünü.
Ah hiç takılma her çocuk çok farklı. Üç aya azcık dursa diye beklersin artık

Ben de gitmek istiyorum buldum bir yer ama senden dönüt bekliyordum ben hala 62 deyim ve bütün kilom göbekte

Bizde yaptırmadık canım istemedi ama göz muayenesi yaptırabilirsiniz artık görüyor demişti. Onu da yaptıramadım daha
6.ayda yaptıracağız biz. O zamana kadar gerek yok dedi doktoru.
Şöyle bir bakış mı tam olarak şu an yaptığı şey
Allahım bu nasıl kaş gööz benden daha fazla kirpiği var.
Kirpik lifting yaptırdıysan söylemeni rica ederiz shshs

Ben de gitmek istiyorum buldum bir yer ama senden dönüt bekliyordum ben hala 62 deyim ve bütün kilom göbekte
Ya bir sıkılaşma oldu gibi valla ben öyle hissettim hala göbek jelibon gibi ama biraz daha sıkı hissediyorum. Bu arada bana 4 ne randevu verdiler ems ye devam etmeyelim o zamana kadar. Heykeltraştan sonra devam edersin dediler. En çok şu heykeltraşı merak ediyorum. Lenf drenaj, g5, heykeltraş, micro plus bilmem ne bilmem ne hiç bilmediğim şeyli toplu bir paket aldım 4 seans bunlar üstüne 10 seans popo ems. 3 seansta karnıma ems kaldı eski paketten tüm bunlar bitince herhalde bir şeyler olur

bugün ilk kez karnından güldü eşimle şok olduk birbirimize baktık çok komikti ya bir daha yapsın diye epey uğraştık ama yok yapmadı ya birde bizimki uyurken ellerimizi tutuyor elimizi tutmadan uyumuyor yeni alışkanlığımız bu oldu

6.ayda yaptıracağız biz. O zamana kadar gerek yok dedi doktoru.

Allahım bu nasıl kaş gööz benden daha fazla kirpiği var.
Kirpik lifting yaptırdıysan söylemeni rica ederiz shshs
Ay ben o kadar kısa ve düz kirpik biriyim ki, o en meşhur rimeller bile bende işe yaramıyor canım kızım gözlerini tamamen babasından almş akıllılık edip

Oyy 3 tane bir de tabii sıkışır hepimiz aynıyız demekki ya görümcem çalışıyor o bile haftasonu gelsin istemiyormuş

Haha
Bilmiyorum ama son iki çocuktan iki tane daha olsa hepsine bakarım gibi ama büyük çok fena benim. Her döneminde fenaydı. Büyüdükçe daha da fena oluyor. Yaş 6.5. Tam olarak kaç yaşında ayrı eve çıkar acaba sonuna kadar desteklicem o süreçte

O sökmediyse, çocukları gönder

Bizimki bayılıyor mesela babasının ofisine gitmeye
Eşimin mağazası var. Yazıhanede film açıyorum rahat dursun diye diyor müşteri gelince sürekli bağırıp yanına çağırıyormuş, fatura kesmek için bilgisayarı aldığımda müşterilerin yanında çok zorluyor diyor, ben evde rahat ediyorum ama o zaman da döndükleri zaman sıkıntı sinir küpü bir koca

Çok geçmiş olsun

Haha kahkaha attım annelik en çok sabır işiymiş ne uykusuzluk ne yorgunluk en çok sabır dişlerimi sıkmaktan bir de çene botoksu gerekli bana

Haha kahkaha attım annelik en çok sabır işiymiş ne uykusuzluk ne yorgunluk en çok sabır dişlerimi sıkmaktan bir de çene botoksu gerekli bana
Tam da ondan bana da gerekli öyle vallahi. İyi ki varlar ama gerçekten bazen sabretmek çok zor. Anne babasına saygıdan sesini çıkaramamış bir nesiliz, Şimdi de travma olmasın diye çocuklarımıza sabrediyoruz bu günler çabuk geçsin de diyemiyorum çünkü yaşlanacağız

Maşallah benimki hiç yatıp bakmıyor ya sürekli bana arkası dönük tutmak zorundayım gezmek istiyor, etrafı görmek istiyor abileriyle oyun oynarken yerde otururken zorlanıyorum dik tutmak için, otursa o da mutlu olacak ben de

Ben de aynen öyle düşünüyorum, yavaş geçsin, hatta hiç geçmesin bugünler, çok özlenecekler çünkü, ama geçecekler ne yazık ki, geçiyorlar
Bizimki de oturmuyor ki, yattığı yerden bakıyor öyle içli köfte gibi

Bebesine renkli bantlarla aktivite yaptırdığını sanan masum annesindir ama onun tek derdi onları yemektir
Not: tek çocuğu olduğu için vakti olan anne
O sırada buzdolabı poşetiyle eğlenen kızımın ortama girişi

Spring05 meme reddi ne durumda? Maşallah diyeyim Bizim bitti sanırım. Hatta gece aynı odada yatmadığımız için mi bilmiyorum ama emmese bile memeye gelip kendince şapşiklikler yapıp gülüyor uzun uzun emiyor

Ay benimde aklımdan sen geçtin çok şükür bizimde geçti hatta deli gibi emmek istiyor sütü kuruttu sevindim ya valla çok yıpratıcıydı o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…