- 12 Haziran 2019
- 317
- 577
- 53
- 38
Benim büyük oğlan geldikten sonra ben böyleyim, 4 de küçük geliyor 5 de büyük, 5 olacağı zaman içim sıkışıyor sanki. Akşam 5 den sonra 8 e kadar zaman bükülüyor geçmiyor baba gelince bana pek bulaşmıyorAy inanır mısın bunu söylemeye utanıyorum ama ben haftasonu gelsin asla istemiyorum. Bugün benim kız da krize girdi boynumu tırmaladı baya derin yani gerçekten çekilecek çile değil. Artık evden kendimizi sokağa atıyoruz şimdi yine yollardayız halasına götürüyorum ki kuzeniyle belki oynar diye öyle bir çaresizlik. Ben hafta içi aşırı rahatım ama benim diğer kızım sakin çok şükür ki. Yanımda beni izliyor mutfakta ağlarsa kucağıma alıyorum filan dışarda hiç zararı yok. Ama saat 16 00 olunca benim de karnıma ağrılar giriyor diyorum ki acaba ne krizi yaşatacak bana. Allahım bana güç ver sakin kalıyım diye dua ediyorummesela şu sıra atletini içeri sokmak, saçını toplatmamak, kollarını kıvırmak, montunu giymemek gibi yeni adetler edindi. Acıtıyor sıkıyor vardı zaten de bunları asla yapmıyor. Hapşırıyor ama atletini içine sokmuyor ya ben aşırı geriliyorum. Göbeğini açıyor işte diyorum bak hasta olacaksın kızım ne olursun sok atletini daha yeni serum takılmıştı hatırladın mı filan yok. Bugün onun kriziyle tırmaladı beni de
Benim büyük oğlan geldikten sonra ben böyleyim, 4 de küçük geliyor 5 de büyük, 5 olacağı zaman içim sıkışıyor sanki. Akşam 5 den sonra 8 e kadar zaman bükülüyor geçmiyor baba gelince bana pek bulaşmıyorcumartesi eşime işyerine ben gideyim sen çocuklara bak diyorum daha kabul etmedi
Ay inanır mısın bunu söylemeye utanıyorum ama ben haftasonu gelsin asla istemiyorum. Bugün benim kız da krize girdi boynumu tırmaladı baya derin yani gerçekten çekilecek çile değil. Artık evden kendimizi sokağa atıyoruz şimdi yine yollardayız halasına götürüyorum ki kuzeniyle belki oynar diye öyle bir çaresizlik. Ben hafta içi aşırı rahatım ama benim diğer kızım sakin çok şükür ki. Yanımda beni izliyor mutfakta ağlarsa kucağıma alıyorum filan dışarda hiç zararı yok. Ama saat 16 00 olunca benim de karnıma ağrılar giriyor diyorum ki acaba ne krizi yaşatacak bana. Allahım bana güç ver sakin kalıyım diye dua ediyorummesela şu sıra atletini içeri sokmak, saçını toplatmamak, kollarını kıvırmak, montunu giymemek gibi yeni adetler edindi. Acıtıyor sıkıyor vardı zaten de bunları asla yapmıyor. Hapşırıyor ama atletini içine sokmuyor ya ben aşırı geriliyorum. Göbeğini açıyor işte diyorum bak hasta olacaksın kızım ne olursun sok atletini daha yeni serum takılmıştı hatırladın mı filan yok. Bugün onun kriziyle tırmaladı beni de
Kızlar her çocuk farklı elbette ama ben kendi taktiğimi söyleyeyim. Bana inat yaptığını hissedince hemen inat yapılacak üçüncü bir nesne yaratmaya çalışıyorum. Bu da uydurmasyon oluyor genelde. Burnunu sildirmiyor mu mesela. Oleeey diye sesler çıkarıyorum. Burundaki mikroplar sevinçle kulağa piknik yapmaya gidiyor. Oley, gidicez, onu hasta edicez bilmem ne diye şarkılar. Yerse, ki genelde yiyor, sümkürürken yoooo, sümkürüldükk, burası piknik yeri değil, mendiiilmiş gibi dramatizasyonlar yapıyorum.Aynı şeyleri yaşıyoruz çorap giymek istemiyor üzerini örtmemi istemiyor tuvaleti varken gidip yapmak istemiyor.Bir haftadır hasta burnu akıyor iki gündür de benimle kardeşi hasta. Az önce ventolinli hava verdim bebeğe. Bana neden vermiyorsun diye bir saat ağladı. Haa bi de şey var bırak sümüğüm aksın silme diyor. Çok zor sabrediyorum
Geçmiş olsunBen yüksek ihtimalle covidim arkadaşlar
influenza negatif çıktı, covidin de spesifik bir tedavisi olmadığı için testini yaptırmadım. Doktor belirtilerin covid ama dedi. İlaç etkisi geçtiği an tekrarlayan ateş vsyüksek ihtimalle fiziğe giderken ya toplu taşımadan ya da hastaneden kaptım
Ben yüksek ihtimalle covidim arkadaşlar
influenza negatif çıktı, covidin de spesifik bir tedavisi olmadığı için testini yaptırmadım. Doktor belirtilerin covid ama dedi. İlaç etkisi geçtiği an tekrarlayan ateş vsyüksek ihtimalle fiziğe giderken ya toplu taşımadan ya da hastaneden kaptım
Çok çok geçmiş olsunBen yüksek ihtimalle covidim arkadaşlar
Evdeyiz maskeyle takılıyorum. Gece annemle diğer odada kalacak, sütümü sağıyorum ama ara ara emziriyorum daÇok çok geçmiş olsunbebiş nerede?
Oyy 3 tane bir de tabii sıkışırBenim büyük oğlan geldikten sonra ben böyleyim, 4 de küçük geliyor 5 de büyük, 5 olacağı zaman içim sıkışıyor sanki. Akşam 5 den sonra 8 e kadar zaman bükülüyor geçmiyor baba gelince bana pek bulaşmıyorcumartesi eşime işyerine ben gideyim sen çocuklara bak diyorum daha kabul etmedi
HahaKızlar her çocuk farklı elbette ama ben kendi taktiğimi söyleyeyim. Bana inat yaptığını hissedince hemen inat yapılacak üçüncü bir nesne yaratmaya çalışıyorum. Bu da uydurmasyon oluyor genelde. Burnunu sildirmiyor mu mesela. Oleeey diye sesler çıkarıyorum. Burundaki mikroplar sevinçle kulağa piknik yapmaya gidiyor. Oley, gidicez, onu hasta edicez bilmem ne diye şarkılar. Yerse, ki genelde yiyor, sümkürürken yoooo, sümkürüldükk, burası piknik yeri değil, mendiiilmiş gibi dramatizasyonlar yapıyorum.
Atletini içine sokturmak için soğuğu sevindiriyorum falan. Oley, çocuğu üşütücem falan diye şarkılar söylüyor.
Ay yine yoruldum yazarken
İlk çocuğu olanlar, siz en iyisi korunun arkadaşlar
Geçmiş olsun canım parol al sen 3 4 saatte bir bende geçirdim ya ateş oldu bende de. Boğulurcasına öksürükte oldu 5 gün sürüyor toplam. Sırt ağrısı sonra ateş sonra öksürük diye gitti bizdeBen yüksek ihtimalle covidim arkadaşlar
Çok şükür öksürük yok, ateşlenme ve mide bulantısı oluyor. Dediğin gibi sık sık parol alacağım, bir de doktor gargara,burun spreyi ve enfluvir yazdıGeçmiş olsun canım parol al sen 3 4 saatte bir bende geçirdim ya ateş oldu bende de. Boğulurcasına öksürükte oldu 5 gün sürüyor toplam. Sırt ağrısı sonra ateş sonra öksürük diye gitti bizde
Arkadaşlar dışarıya bebişle yalnız çıktığınızda tuvaletiniz gelince napıyorsunuzBüyük yerlerde engelli tuvaletiyle çözüyorum mecburen ana sahilde yürüyüş filan büyük sıkıntı
Ay hiç fırsat bulup sürmedimSpring05 sende iz geçirici başka kremler de vardır muhtemelen ama sarı hametan da çok iyi geliyor o tırnak izlerine, evde varsa dene
Bozma moralini, giderek daha kolay olacakAy hiç fırsat bulup sürmedimeve yine krizle girdik yolda çok uzun sürdü uyutmadım da gece uyumaz diye. Onun da etkisiyle gerçekten sinirim bozulup ağladım yine. Bilmiyorum nasıl olacak böyle aşırı bunaldım. Gerçekten ikinci çocuk konusunda bende yapmayın diyorum artık
Ama influenza değilsin ki neden yazdı acabaÇok şükür öksürük yok, ateşlenme ve mide bulantısı oluyor. Dediğin gibi sık sık parol alacağım, bir de doktor gargara,burun spreyi ve enfluvir yazdı
İnşallah inşallahBozma moralini, giderek daha kolay olacak
Ben tutuyorum çişimiArkadaşlar dışarıya bebişle yalnız çıktığınızda tuvaletiniz gelince napıyorsunuzBüyük yerlerde engelli tuvaletiyle çözüyorum mecburen ana sahilde yürüyüş filan büyük sıkıntı
Şu hayattaki en büyük yeteneğim sanırım uzun süre tutabilmekBen tutuyorum çişimihiç girmedim yani öyle tek bir yere gittiğimde. Kapının önünde bırakıp girmem ben alır götürürler diye korkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?