2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim büyük oğlan geldikten sonra ben böyleyim, 4 de küçük geliyor 5 de büyük, 5 olacağı zaman içim sıkışıyor sanki. Akşam 5 den sonra 8 e kadar zaman bükülüyor geçmiyor baba gelince bana pek bulaşmıyor cumartesi eşime işyerine ben gideyim sen çocuklara bak diyorum daha kabul etmedi

O sökmediyse, çocukları gönder

Bizimki bayılıyor mesela babasının ofisine gitmeye

Kızlar her çocuk farklı elbette ama ben kendi taktiğimi söyleyeyim. Bana inat yaptığını hissedince hemen inat yapılacak üçüncü bir nesne yaratmaya çalışıyorum. Bu da uydurmasyon oluyor genelde. Burnunu sildirmiyor mu mesela. Oleeey diye sesler çıkarıyorum. Burundaki mikroplar sevinçle kulağa piknik yapmaya gidiyor. Oley, gidicez, onu hasta edicez bilmem ne diye şarkılar. Yerse, ki genelde yiyor, sümkürürken yoooo, sümkürüldükk, burası piknik yeri değil, mendiiilmiş gibi dramatizasyonlar yapıyorum.

Atletini içine sokturmak için soğuğu sevindiriyorum falan. Oley, çocuğu üşütücem falan diye şarkılar söylüyor.

Ay yine yoruldum yazarken

İlk çocuğu olanlar, siz en iyisi korunun arkadaşlar

Ben yüksek ihtimalle covidim arkadaşlar
influenza negatif çıktı, covidin de spesifik bir tedavisi olmadığı için testini yaptırmadım. Doktor belirtilerin covid ama dedi. İlaç etkisi geçtiği an tekrarlayan ateş vs yüksek ihtimalle fiziğe giderken ya toplu taşımadan ya da hastaneden kaptım

Geçmiş olsun

geçmiş olsun influenza olmamasına sevindim, bebek açısından da covid diğer virüslere kıyasla daha az tehlikeli gibi gözüküyor. Bir an önce geçer umarım

Çok çok geçmiş olsun bebiş nerede?

Arkadaşlar dışarıya bebişle yalnız çıktığınızda tuvaletiniz gelince napıyorsunuz Büyük yerlerde engelli tuvaletiyle çözüyorum mecburen ana sahilde yürüyüş filan büyük sıkıntı

Oyy 3 tane bir de tabii sıkışır hepimiz aynıyız demekki ya görümcem çalışıyor o bile haftasonu gelsin istemiyormuş
Haha

Geçmiş olsun canım parol al sen 3 4 saatte bir bende geçirdim ya ateş oldu bende de. Boğulurcasına öksürükte oldu 5 gün sürüyor toplam. Sırt ağrısı sonra ateş sonra öksürük diye gitti bizde

Çok şükür öksürük yok, ateşlenme ve mide bulantısı oluyor. Dediğin gibi sık sık parol alacağım, bir de doktor gargara,burun spreyi ve enfluvir yazdı

Benim hiç işim düşmedi ama bizim sahillerde engelli tuvaleti de oluyor, izmir’de öyle değil mi?

Belki bir kafeye falan girilebilir, zaten sahilde uzun takılıyorsan bir kahve bir tatlı falan almak için bir yere girmek gerekiyor genelde (benim gerekir en azından) benim evim sahile çok yakın ama eve dönme imkanım olmasa tuvaleti pusetle girmeye müsait, tatlıları ve kahvesi güzel bir cafe kestirirdim gözüme herhalde.

Çok net hatırlamıyorum ama ilk oğlumda çok sıkışıp puseti kabin kapısının önünde bırakıp girdiğim olmuştur kesin.

Spring05 sende iz geçirici başka kremler de vardır muhtemelen ama sarı hametan da çok iyi geliyor o tırnak izlerine, evde varsa dene
Ay hiç fırsat bulup sürmedim eve yine krizle girdik yolda çok uzun sürdü uyutmadım da gece uyumaz diye. Onun da etkisiyle gerçekten sinirim bozulup ağladım yine. Bilmiyorum nasıl olacak böyle aşırı bunaldım. Gerçekten ikinci çocuk konusunda bende yapmayın diyorum artık

Bozma moralini, giderek daha kolay olacak

Çok şükür öksürük yok, ateşlenme ve mide bulantısı oluyor. Dediğin gibi sık sık parol alacağım, bir de doktor gargara,burun spreyi ve enfluvir yazdı
Ama influenza değilsin ki neden yazdı acaba emzirmede kullanılıyor mu o hiç bilmiyorum. Bizim ev halkı influenza da oldu ama ben olmadım sanırım yani sadece kulağıma vuracak kadar bir boğaz ağrım oldu o kadar

Ben tutuyorum çişimi hiç girmedim yani öyle tek bir yere gittiğimde. Kapının önünde bırakıp girmem ben alır götürürler diye korkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…