2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İşitme testi kısmını bilmiyorum da sesli gülmede baya baya “aaaa sesli güldü” diyorsun, hiç öyle cilvelenmeyle karışacak gibi değil en azından ben cilveli sesi sesli gülme zannederken, ilk sesli gülmesinde şok olmuştum verdiğim tepki karşısında çocuk daha çok şok olmuştu, orası ayrı tabi

Ay bugün aklıma geldin, iyi olduğuna sevindim. Kardeşine de hayırlı olsun

İşitmeden de bişey çıkcanı sanmam pheadra, sese tepkı verıosa ki verıodur.. Bence korkma.. Bariz cilve yapıo gibi senınkı

Hayırlı olsun

Bizimki yine bir hastalandı ama geçti gibi şimdi. Gerçi abisinin okulda her gün yeni bir salgın haberi geliyor, çocuğu okuldan almama ramak kaldı

İşitmeden de bişey çıkcanı sanmam pheadra, sese tepkı verıosa ki verıodur.. Bence korkma.. Bariz cilve yapıo gibi senınkı

Yani bazen veriyor bazen vermiyor gibi. Adını söyleyince bazen dönüp bakmıyor mesela ama öyle olunca görüş alanına giriyorum, o zaman da sallamayabiliyor varlığımı mesela

çocuk duyarsız mı oldu acaba başıma

Erkek miydi? Benim beş yaş da çok zorlamaya başladı. Zorlamasında falan değilim aslında ama elinde kalem, koltuk tepelerinde atlayıp zıplıyor, vallahi aklım çıkıyor düşecek, kalem bir yerine koltuk başka yerine girecek diye. Ama biçare bir şekilde hababam sınıfını yerine oturtmaya çalışan öğretmen kadar etkisiz kalıyorum maalesef

Biri tünelin ucunda ışık var desin (ama en fazla bir iki yıla olsun o ışık), yoksa siz de istanbuldaysanız, sizinkine ev arkadaşı olarak takdim edebilirim kendisini, pamuk gibidir, melek gibidir (en azından dışarıdan bakınca)

Biz bu çapaktan kurtulamadık dünya göze gittik olur diyor doktor masaj masaj sürekli yapıyorum siliyorum kremle damla verdi onları kullandım hala aynı
Çay ve anne sütü diyorlar yapan var mı help mee
Ya bu çapak gibi değil sanki .aynı çapaga benzeyen bırsey vardı adenovirüs müydü onun gibi damlanın gecırmesı lazım ama bu tekrarlayan bırsey. Bizimde oldu ama kuru çapaktı böyle yeşil değildi.

Bence duymasıyla alakalı hiç bir problem yoktur. Gülme de refleks aslında ben bazen ses çıkarmadan ağzımı açıp kapasam bile gülüyor Gülme karışacak gibi değil gerçekten biri gıdıklarda gülersin ya öyle bazen katılacak gibi gülüyor hatta ilk başta gülüyor mu ağlıyor mu ne oluyor gibi olmuştuk şimdi baya katılırcasına gülüyor

Biz bu çapaktan kurtulamadık dünya göze gittik olur diyor doktor masaj masaj sürekli yapıyorum siliyorum kremle damla verdi onları kullandım hala aynı
Serum fizyolojik anne sütü ve çayı denedim çapaktan kökten kurtulduk aklında olsun. İlk başta çekinmiştim ama işe yarıyor

Sütümün azaldığını hissediyorum daha doğrusu göğüslerim çok yumuşak birde bazen saatte bir emmek istiyor bu ara. İki saat bile olmadan emmeye çalışıyor bazı saat aralıklarında. Tam olarak nasıl anlarım azaldı mı? Yarın bir sağlık ocağına götürüp tarttırayım diyorum. Çişli bezini de saymadım bugün aklıma gelmedi hiç. Yarın bir saycam kaç olması gerekiyor? Kaka rengi hafif yeşile döndü çok değil ama doktora fotoğrafını da göstermiştim ilaçlardan dedi. İnşallah azalmamıştır

Ya bu çapak gibi değil sanki .aynı çapaga benzeyen bırsey vardı adenovirüs müydü onun gibi damlanın gecırmesı lazım ama bu tekrarlayan bırsey. Bizimde oldu ama kuru çapaktı böyle yeşil değildi.
Bazen kuru oluyor bazen böyle sabah uyanınca böyle

Evet erkek ama benim 3 çocuğum var hepsi erkek gelsin ya kıyamam ona kreş gibi zaten benim ev yaş gruplarına ayırıyoruz artık İstanbulda değiliz ama yakınız Edirne. Benim büyük 6,5 yaşında. 5 yaştan sonra 1.5 senede daha ışık görmedik hayır diyorum ki ben mi kaçırdım acaba

Serum fizyolojik anne sütü ve çayı denedim çapaktan kökten kurtulduk aklında olsun. İlk başta çekinmiştim ama işe yarıyor
Serum fizyolojik ile nasıl yapıyorsunuz
Bütün tuşlara basmışsın bende yapıcam yarın

Çay ve anne sütü diyorlar yapan var mı
Kıyamam çok geçmiş olsun, instada takip eyyiğim bir göz doktoruna soru cevapta sormuşlardı anne sütü öneriyorum kaynatılmış ılık su ve pamukla temizlik ve masaj demişti. Konjektivite benziyor. ilaçlar neden geçirmedi acaba

Benimki de burnu tıkalı olmasa da sürekli emerken boğazına kaçırıyor aklım çıkıyor, babasına çekmiş maalesef,
Ani seslerden korkuyor mu peki bu bir kriter değil tabi ama fikir verebilir belki, detaylıdan çok iyi sonuç alırsınız inşallah

Bu mesajımı Tel düzeltmiş "anne sütü ile silmeyi önermiyorum" olacak o

İlaçlar masajlar anlamıyorum geçmiyor evet anne sütünü bazı doktorlar öneriyor bazı doktorlar önermiyorlar
Yine cumartesi günü Dünyagöze başka bir doktora daha göstereceğim

Serum fizyolojik ile nasıl yapıyorsunuz
Bütün tuşlara basmışsın bende yapıcam yarın
İlk önce pamuğa döküp silmiştim çapakları falan. Baktım olacak gibi değildi birer damla damlattım. Bildiğimiz serum zaten. Daha önce gözüm iltihaplandığında acilde serumla yıkamışlardı ordan cesaret aldım

Korkuyor gibi görünüyor ama evet, o bir kriter değil maalesef. Teşekkürler, amin

Artık aramızda espiriye falan dönüştü, evde çıngar çıkınca inşallah duymuyordur falan diyoruz, tövbe tövbe, inşallah yanlış bir mesaj göndermiyoruzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…