- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.186
- 88
İşitme testi kısmını bilmiyorum da sesli gülmede baya baya “aaaa sesli güldü” diyorsun, hiç öyle cilvelenmeyle karışacak gibi değilKızlar gece gece endişe yumağı oldum yine. Bebişin geniz akıntısı geçmedi tam (burun tıkanıklığı geçti çok şükür) meme emerken arada balgamı geliyor ağzına, öksürüyor sonra da boğulacakmış gibi bir iç çekişle balgamını yutuyor. Her seferinde de kalbim yerinden oynuyor.sonra parmağımla burnuna ve yanaklarına dokunup gülümsüyorum, hemen karşılık verip gülüyor. Sesli gülme böyle mi oluyordu hatırlamıyorum da ehh iih ihhii gibi sesler çıkarıyor. (Ikınma sesinin cilvelisi gibi ) genelde çıkardığı sesler hep böyle ıhlama türevleri gibi. Agu diyor bir tek değişik olarak. İşitme testlerinden kalmıştı, detaylı teste girecek, acaba duymuyor da ondan mı böyle sesler çıkarıyor diyorum.
Ay bugün aklıma geldin, iyi olduğuna sevindim. Kardeşine de hayırlı olsun@soyasosuPhaedra
Kızlar sagolun varolun sormuşsunuz.. Kız kardeşimin sözü vardı, ona hazırlık filan derken giremedim Bi süretatlı telaşlar yani
Sizler nasılsınız? Hastalık durumu yoktur kimsede inşallah..
Sinanın da burnu hafif dolu gibi hala tam gecmiş degıl.. Ama sf sıkmayı ve burun cekmeyı azalttım.. Bu kış böyle gitsin, razıyım ben.. Allah dermansız dert vermesin inşallah
E yavrum daha ne diyecek bu bebek
Aynı şeyler işte, sesli gülüşler ve agular
Kızlar gece gece endişe yumağı oldum yine. Bebişin geniz akıntısı geçmedi tam (burun tıkanıklığı geçti çok şükür) meme emerken arada balgamı geliyor ağzına, öksürüyor sonra da boğulacakmış gibi bir iç çekişle balgamını yutuyor. Her seferinde de kalbim yerinden oynuyor.sonra parmağımla burnuna ve yanaklarına dokunup gülümsüyorum, hemen karşılık verip gülüyor. Sesli gülme böyle mi oluyordu hatırlamıyorum da ehh iih ihhii gibi sesler çıkarıyor. (Ikınma sesinin cilvelisi gibi ) genelde çıkardığı sesler hep böyle ıhlama türevleri gibi. Agu diyor bir tek değişik olarak. İşitme testlerinden kalmıştı, detaylı teste girecek, acaba duymuyor da ondan mı böyle sesler çıkarıyor diyorum.
@soyasosuPhaedra
Kızlar sagolun varolun sormuşsunuz.. Kız kardeşimin sözü vardı, ona hazırlık filan derken giremedim Bi süretatlı telaşlar yani
Sizler nasılsınız? Hastalık durumu yoktur kimsede inşallah..
Sinanın da burnu hafif dolu gibi hala tam gecmiş degıl.. Ama sf sıkmayı ve burun cekmeyı azalttım.. Bu kış böyle gitsin, razıyım ben.. Allah dermansız dert vermesin inşallah
İşitmeden de bişey çıkcanı sanmam pheadra, sese tepkı verıosa ki verıodur.. Bence korkma.. Bariz cilve yapıo gibi senınkı
Bilmiyorum ama son iki çocuktan iki tane daha olsa hepsine bakarım gibi ama büyük çok fena benim. Her döneminde fenaydı. Büyüdükçe daha da fena oluyor. Yaş 6.5. Tam olarak kaç yaşında ayrı eve çıkar acaba sonuna kadar desteklicem o süreçte
Ya bu çapak gibi değil sanki .aynı çapaga benzeyen bırsey vardı adenovirüs müydü onun gibi damlanın gecırmesı lazım ama bu tekrarlayan bırsey. Bizimde oldu ama kuru çapaktı böyle yeşil değildi.Biz bu çapaktan kurtulamadık dünya göze gittik olur diyor doktor masaj masaj sürekli yapıyorum siliyorum kremle damla verdi onları kullandım hala aynı
Çay ve anne sütü diyorlar yapan var mı help mee
Bence duymasıyla alakalı hiç bir problem yoktur. Gülme de refleks aslında ben bazen ses çıkarmadan ağzımı açıp kapasam bile gülüyorKızlar gece gece endişe yumağı oldum yine. Bebişin geniz akıntısı geçmedi tam (burun tıkanıklığı geçti çok şükür) meme emerken arada balgamı geliyor ağzına, öksürüyor sonra da boğulacakmış gibi bir iç çekişle balgamını yutuyor. Her seferinde de kalbim yerinden oynuyor.sonra parmağımla burnuna ve yanaklarına dokunup gülümsüyorum, hemen karşılık verip gülüyor. Sesli gülme böyle mi oluyordu hatırlamıyorum da ehh iih ihhii gibi sesler çıkarıyor. (Ikınma sesinin cilvelisi gibi ) genelde çıkardığı sesler hep böyle ıhlama türevleri gibi. Agu diyor bir tek değişik olarak. İşitme testlerinden kalmıştı, detaylı teste girecek, acaba duymuyor da ondan mı böyle sesler çıkarıyor diyorum.
Serum fizyolojik anne sütü ve çayı denedim çapaktan kökten kurtulduk aklında olsun. İlk başta çekinmiştim ama işe yarıyorBiz bu çapaktan kurtulamadık dünya göze gittik olur diyor doktor masaj masaj sürekli yapıyorum siliyorum kremle damla verdi onları kullandım hala aynı
Bazen kuru oluyor bazen böyle sabah uyanınca böyleYa bu çapak gibi değil sanki .aynı çapaga benzeyen bırsey vardı adenovirüs müydü onun gibi damlanın gecırmesı lazım ama bu tekrarlayan bırsey. Bizimde oldu ama kuru çapaktı böyle yeşil değildi.
Evet erkek ama benim 3 çocuğum var hepsi erkekErkek miydi? Benim beş yaş da çok zorlamaya başladı. Zorlamasında falan değilim aslında ama elinde kalem, koltuk tepelerinde atlayıp zıplıyor, vallahi aklım çıkıyor düşecek, kalem bir yerine koltuk başka yerine girecek diye. Ama biçare bir şekilde hababam sınıfını yerine oturtmaya çalışan öğretmen kadar etkisiz kalıyorum maalesef
Biri tünelin ucunda ışık var desin (ama en fazla bir iki yıla olsun o ışık), yoksa siz de istanbuldaysanız, sizinkine ev arkadaşı olarak takdim edebilirim kendisini, pamuk gibidir, melek gibidir (en azından dışarıdan bakınca)
Serum fizyolojik ile nasıl yapıyorsunuzSerum fizyolojik anne sütü ve çayı denedim çapaktan kökten kurtulduk aklında olsun. İlk başta çekinmiştim ama işe yarıyor
Kıyamam çok geçmiş olsun, instada takip eyyiğim bir göz doktoruna soru cevapta sormuşlardı anne sütü öneriyorum kaynatılmış ılık su ve pamukla temizlik ve masaj demişti. Konjektivite benziyor. ilaçlar neden geçirmedi acabaBiz bu çapaktan kurtulamadık dünya göze gittik olur diyor doktor masaj masaj sürekli yapıyorum siliyorum kremle damla verdi onları kullandım hala aynı
Çay ve anne sütü diyorlar yapan var mı
Benimki de burnu tıkalı olmasa da sürekli emerken boğazına kaçırıyor aklım çıkıyor, babasına çekmiş maalesef,Kızlar gece gece endişe yumağı oldum yine. Bebişin geniz akıntısı geçmedi tam (burun tıkanıklığı geçti çok şükür) meme emerken arada balgamı geliyor ağzına, öksürüyor sonra da boğulacakmış gibi bir iç çekişle balgamını yutuyor. Her seferinde de kalbim yerinden oynuyor.sonra parmağımla burnuna ve yanaklarına dokunup gülümsüyorum, hemen karşılık verip gülüyor. Sesli gülme böyle mi oluyordu hatırlamıyorum da ehh iih ihhii gibi sesler çıkarıyor. (Ikınma sesinin cilvelisi gibi ) genelde çıkardığı sesler hep böyle ıhlama türevleri gibi. Agu diyor bir tek değişik olarak. İşitme testlerinden kalmıştı, detaylı teste girecek, acaba duymuyor da ondan mı böyle sesler çıkarıyor diyorum.
Biz bu çapaktan kurtulamadık dünya göze gittik olur diyor doktor masaj masaj sürekli yapıyorum siliyorum kremle damla verdi onları kullandım hala aynı
Bu mesajımı Tel düzeltmiş "anne sütü ile silmeyi önermiyorum" olacak oKıyamam çok geçmiş olsun, instada takip eyyiğim bir göz doktoruna soru cevapta sormuşlardı anne sütü öneriyorum kaynatılmış ılık su ve pamukla temizlik ve masaj demişti. Konjektivite benziyor. ilaçlar neden geçirmedi acaba
İlaçlar masajlar anlamıyorum geçmiyor evet anne sütünü bazı doktorlar öneriyor bazı doktorlar önermiyorlarKıyamam çok geçmiş olsun, instada takip eyyiğim bir göz doktoruna soru cevapta sormuşlardı anne sütü öneriyorum kaynatılmış ılık su ve pamukla temizlik ve masaj demişti. Konjektivite benziyor. ilaçlar neden geçirmedi acaba
İlk önce pamuğa döküp silmiştim çapakları falan. Baktım olacak gibi değildi birer damla damlattım. Bildiğimiz serum zaten. Daha önce gözüm iltihaplandığında acilde serumla yıkamışlardı ordan cesaret aldımSerum fizyolojik ile nasıl yapıyorsunuz
Bütün tuşlara basmışsın bende yapıcam yarın
Benimki de burnu tıkalı olmasa da sürekli emerken boğazına kaçırıyor aklım çıkıyor, babasına çekmiş maalesef,
Ani seslerden korkuyor mu peki bu bir kriter değil tabi ama fikir verebilir belki, detaylıdan çok iyi sonuç alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?