2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bazen aynaya bakınca bu kim diyorum kendimi unuttum

Biz bu çapaktan kurtulamadık dünya göze gittik olur diyor doktor masaj masaj sürekli yapıyorum siliyorum kremle damla verdi onları kullandım hala aynı
Çay ve anne sütü diyorlar yapan var mı help mee
Bi kaç gün ve ara ara yaşadığımız sorun benim kızımda da oldu bi gözünde çok akıyodu ve bu kadar değildi ben canı yanmasın diye pamuğu anne sütü ile ıslatım sildim sürekli temizlemek gerek bir de doktorumuz göz damlası verdi onu kullandım bugün şükür çok azdı

Kızlar verem aşısı olan yer kabardı Defnoşun kolunda. Asm olabilir demişti. Öylece kalacak değil mi? Yapacak bir şey yok.
Çok normal bizimde bayadır öyle hatta büyük kızımda yanlış hatırlamıyosam 2 yaşına kadar devam etmişti o kızarıklık ve bunun olmaması anormal bi durum olarak görülüyor

Çok normal bizimde bayadır öyle hatta büyük kızımda yanlış hatırlamıyosam 2 yaşına kadar devam etmişti o kızarıklık ve bunun olmaması anormal bi durum olarak görülüyor
Bak sen böyle dedin ya gece gece çocuğu soyup baktım bizimkinde kızarıklık yok acaba tutmadı mı ki

Ay kızlar imdat ya. Gazdan uyuyamıyor çocuk uyutmuyor da delirmek üzereyim uykusuzluktan. Emerken hava yutmaya başladı hangi pozisyonda olursa olsun. Koca çocuk gazı tam hafifledi derken bir haftadır canıma okuyor.
Şu an bu moddayım ne yazık ki. Doğduğundan beri böyle

Bak sen böyle dedin ya gece gece çocuğu soyup baktım bizimkinde kızarıklık yok acaba tutmadı mı ki
Bizde de yok büyüğünde oldu hatta içi dolu sivilce gibi oldu. Eşim de sıkmıştı o sıvıyı çıkarmıştı o zaman kızdım ama sıkılabiliyormuş sanırım. Bade 4 5 aylık kadardı bunlar olduğunda daha ek gıdaya geçmemiştik

Kızarıklık olmadan da iz kalabilirmiş. Doktoru illa kızarcak diye bir şey yok dedi.
Teknik olarak aşı tutmaması diye bir şey yok ki. Deri altı olduğu için kızarıp iz bırakıyor. Sonradan da kızarabilir hiç kızarmayadabilir :)

Bende gebelik şekeri olduğu için ben 2. Ayda götürdüm ama sebepsiz istendiğini bilmiyordum Rachel35 medicanada bir tane çocuk kardiyologu var ona götürmüştüm, çok ayrıntılı inceliyor

Son düzenleme:
valla varsa Zeynep’i değil de beni vurdu. Gece 3 gibi emzirmeye kalktım, sonrasında toplasan 1 belki uyumuşumdır
Hastalık yüzünden mi acaba? Nasıl hissediyorsun?
Valla bizim evdeki köpeği bile vurdu etkisi. Şimdi herkes uyuyor bu sefer ben uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…