2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
valla varsa Zeynep’i değil de beni vurdu. Gece 3 gibi emzirmeye kalktım, sonrasında toplasan 1 belki uyumuşumdır
Beni çok üzen bir durum bu Bazen defneyi hızlıca uyutuyorum gece uyandığında ama ben saatlerce uyuyamıyorum, kendime de psikolojik baskı yapıyorum uyumalısın diye.. Daha da uyuyamıyorum

Hastalık yüzünden mi acaba? Nasıl hissediyorsun?
Valla bizim evdeki köpeği bile vurdu etkisi. Şimdi herkes uyuyor bu sefer ben uyuyamıyorum
O hala öldürmed ama süründürüyor ama uyuyamama sebebim neydi bilmiyorum, tam uykum geldi sonrasında da terleme vs olunca ben rahtlayamadım. Kısır bir döngü.

Yat bacım yat, yatmak bile iyi geliyor insana

O hala öldürmed ama süründürüyor ama uyuyamama sebebim neydi bilmiyorum, tam uykum geldi sonrasında da terleme vs olunca ben rahtlayamadım. Kısır bir döngü.

Yat bacım yat, yatmak bile iyi geliyor insana
Ah sorma. Bazen diyorum ki şöyle bi 12 saat olsa yalnız kalsam yetecek sonra bu düşüncem için vicdan azabı çekiyorum. Sadece uyumak da değil evde bile olsam hiç bir şey yapmamak istiyorum hiç bir şey yapmadan yatmak.
Ay bilmiyorum ama gece 3ten beri uyumuyor. Gözleri kapanıyor uykudan bu sefer de ona sinirleniyor zorla açmaya çalışıyor. Pert oldum bu gece
Bu gece tüm bebekler kesintisiz 6 saat uyusun amin

Ay kızlar imdat ya. Gazdan uyuyamıyor çocuk uyutmuyor da delirmek üzereyim uykusuzluktan. Emerken hava yutmaya başladı hangi pozisyonda olursa olsun. Koca çocuk gazı tam hafifledi derken bir haftadır canıma okuyor.
Benimki de böyle sabaha karşı daha da artıyor, 5 den beri ayaktayım. Ters yatırdığım zaman kendi uyuyor ama bu defa ben uyuyamıyorum başında bekliyorum kafasını Allah korusun yatağa doğru çevirir diye çünkü meme arayacağı zaman yapıyor. Ben artık gazın bir çözümü olduğuna inanmıyorum. Geçen bir şarkıyı aynen böyle duydum "uykularıma esir oluyorum seni görünce..." diyorum ki Bi gariplik var bu uyku değildi

Kızlar verem aşısı olan yer kabardı Defnoşun kolunda. Asm olabilir demişti. Öylece kalacak değil mi? Yapacak bir şey yok.
Benim ortancamın çok kabarmış, kabuklanmış, büyümüştü korkmuştum normalmiş ellemeyin dediler zamanla normale döndü. Küçüğümde minicik bir kızarıklık var şimdi. Bebekten bebeğe değişiyor cildin tepkisi sanırım. Dokunmadık biz hiç

Şarkının doğrusunu unuttum ve asla hatırlamıyorum şu an

Ay grupta kimsenin bebesi uyumamış benim kızda hiç uyumadı diyebilirim, uyutuyoruz 10 dk sonra tam biz yatıcaz pat kalkıyor, bu döngü gece 3 ten beri var
Birde Lena çok emen bir bebek değildi ama yine emiyordu şimdi göğüsüme aldığım an çığlık atmaya başlıyor tekrar süt sağmaya başladım ve birde ne göreyim zaten az çıkan süt dahada azalmış

Benimki de uykusunda ağlıyor uyandırmaya çalışıyorum zor uyanıyor ama ağlıyor siz de de oluyor mu

Merhaba arkadaslar, Ankara koru hastanesinde memnun kaldıgınız bir çocuk doktoru var mı?
Baska hastane veya doktor onerısı de alabılırım

Bestlak diye süt artırıcı bir damla varmış işe yarıyo mu kullanan var mı? Sütüm azaldı diye tribe girdim zaten stres oluyorum iyice

Benimde öyle süt gelmiyor doğru dürüst. Çocuğun hasta olması sebebiyle bir 10 gün belki hiç uyuyamadım. Hastanede 4 gün kaldık sürekli biri geliyor diye uyuyamadım. Evin işleri yemek bulaşık bıktım usandım sanırım. Eşime sinir oluyorum bu ara yapsa da yetmiyor daha fazla yardım etsin istiyorum. Çocuğa belli saatler hava veriyoruz uyuyor olduğunda kaldırıyoruz bu sefer sonra uyumuyor. Nereye kadar dayanırım bilmiyorum çok yoruldum ama. Ve muhtemelen bunlardan dolayı sütüm de azaldı

Kurutma makinesi (kontrolsüz) deneyi 3: büyük oğlumun en sevdiği tişörtlerden birini ikidir yanlışlıkla kurutma makinesine atıyorum, fotoğraflardan takip edebildiğim kadarıyla çekme olmamış. Bugün de giydirdim yolladım, bir değişiklik fark etse söylerdi bence. Markası Tchibo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…