- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Aa o bizdede oluyor bir gün çok iyi bir çok asi huysuzBenim kız gündüz az uyuyor akşam 21:00-21:30 arası uyuyor 1 gece çok güzel geçiyorsa sonraki gece ağzımızatakip ettim bu düzen hiç değişmedi ama olsun en azından arada huzura kavuşuyorum, evladım sağolsun vicdanlı hahahahhaha
Otellerde oluyor canım çocuklar için yiyecek şeyler merak etmeValla blendera bende karsıyım ama ılk basta bence gerekıo.. Eger ekıme gidersek yıne pütürlü hafif katılar vsvs olur.. O zmna rahat ama mayıs gibi olursa o zmn ilk başlarda oluyo.. Blender kurtarıcı ya.. Ben hazır mama vermek istiyodum, eymen hiç sevmemişti kavanoz mamaları.. Bu severse olmadı onlardan alırım gitmeden
İkinci çocugu yapmayın adlı kamu spotu gibi şu cümle
Ay erkek anneleri cidden sünnet işini geciktirmeyin ne rahatmış bebekken yapılması. Büyüdükce bağda büyüyor ağlayınca dayanamıyorsun . Şükür biz atlattık dikişler kendi düşecekmiş zaten. Vallahi dönmeden etmeden kestirin gitsin.
Biz iki hafta önce İstanbul yaptık İzmir’den. Yarın Eskişehir yapacağız inşallah, Nisan için de Ayvalık planı yapıyoruz, yaza AntalyaAyy ne güzel planlar yapılmış keşke bizimde bi planımız olabilseydi eşim çocukla nasıl gidicez diyip duruyo
Yurt dışına mı gerçekten mi nereye gidiyorsunuzAynısını düşünüp yurtdışı tatili ayarladık biz
Çook da güzel olur. Biz gidiyoruz gözü kararttık
İstemek başarmanın yarısıdır diyorsunBiz iki hafta önce İstanbul yaptık İzmir’den. Yarın Eskişehir yapacağız inşallah, Nisan için de Ayvalık planı yapıyoruz, yaza AntalyaBence kesinlikle gezin, ben İstanbul’a gitmeden biraz korkmuştum ama arabada emzire emzire sabah çıktığımız otele akşam gidiyorduk, altını bile arabada değiştiriyordum göze alınca çok da güzel yaparsınız
Ayy yok anane babaneyle gidemeyiz de başımızı alıp gideriz arabaylaCevap veriyorum: arabaylabu aylar en kolay aylar tatil konusunda da. Akarı yok kokarı yok. Yani akarı kokarı var tabii de dönmesi yok, ek gıdası yok vs.
Arabayla yola çıkmak en kolayı, yoksa bavul idare et, bebek arabası idare et, bebeğe bak falan zorlar. İmkan varsa bir adet anneanne veya babaaanne de iyi olur yanınıza almanız.
Evet bu kötü oldu hastalıklar elimizi kolumuzu bağladı yoksa bende öyle alıştırmak istiyordum çünkü biz her haftasonu bi yerlere giden kamp yapan kafa nereye biz oraya takılan tiplerizAslında nasıl alışırsa öyle biliyor musun? Bir arkadaşım var, bebeleriyle her yere gittiler. Karadeniz turuna bebe daha 25 günlükken çıktılar mesela. 3 aylıkken uzun uçak yolculuğu yaptılar. Şimdi öyle uyumlu çocuk ki her yere gidersin onla. Kızımın da öyle alışmasını çok isterim. O yüzden fırsat buldukça bir etkinlik yapmaya çalışıyoruz ama işte şanssızlığımıza hastalık dönemine denk geldik o yüzden korkuyorum kapalı alanlardan
Çok mantıklıKüçükken çok kolay canım 4 yaştan sonrasını tavsiye etmiyorumbebekken de kolay bence biz 10 şehir gezmiştik oğlum küçüktü ama şimdi onunla zor olur bebekle gitmeyi düşünüyorum
Temmuzda Yunanistan Eylülde İtalyaYurt dışına mı gerçekten mi nereye gidiyorsunuz
Biz de öyleydik, ben o yüzden olabildiğince devam etmek istiyorum buna, tabi kamp işi yaş artıkEvet bu kötü oldu hastalıklar elimizi kolumuzu bağladı yoksa bende öyle alıştırmak istiyordum çünkü biz her haftasonu bi yerlere giden kamp yapan kafa nereye biz oraya takılan tipleriz
Aa gerçekten miBizimki de 22 gün erken.. Her şeyimiz aynı.
Vize alabildinz mi ya çok zorlaştı diyorlar ? Bende cesaretimi toplayıp gitmeliyim ya gezmek benim için çok önemli bişeyTemmuzda Yunanistan Eylülde İtalya
İtalyada annemler de bizle olacak. Temmuzda yalnızız, bakalım
Biz de öyleydik, ben o yüzden olabildiğince devam etmek istiyorum buna, tabi kamp işi yaş artık
Vizemiz vardı şansımıza ama evet çok zormuş bu ara ben de hep aynı şeyi duyuyorum. Kızın yok sadece ama ona alırız yaniVize alabildinz mi ya çok zorlaştı diyorlar ? Bende cesaretimi toplayıp gitmeliyim ya gezmek benim için çok önemli bişeygezemeyince hayattan soğuyorum bi uyku bi gezme
Kendimi şuan süper woman gibi hissettimVizemiz vardı şansımıza ama evet çok zormuş bu ara ben de hep aynı şeyi duyuyorum. Kızın yok sadece ama ona alırız yani
Kesinlikle çok güzel olacağına eminim. O cesaretini topla ve yola çık
Bir video vardı şöyle diyen, Sen aklına koyduğun herşeyi başarırsın çünkü senin İnanılmaz bir gücün var ve sevgin de varrr
Eğer videoyu bilmiyorsan paylaşcam çünkü komik
Özür dilerim ama bunu sen istedinKendimi şuan süper woman gibi hissettimGörmem lazım bilip bilmediğimi anlamak için paylaş hadi
Bizim bebiş amerikada doğdu. Daha 15-20 günlükken los angelesta venice beach de geziyorduk. Arabanın bagajında plajda altını açtığım olduAyy benimde hayalim yurt dışı tatilide bebeyle nasıl olur bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?