2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aa o bizdede oluyor bir gün çok iyi bir çok asi huysuz ama bu farklı bir boyut oldu benim için bugün hiç uyumadı ağladı bağırdı sanırım annem varken kucağa alıştı şimdi uyuttum şükür kahvemi yaptım koşa koşa ev uçuş modunda ama önce bir keyif sonra işler

Otellerde oluyor canım çocuklar için yiyecek şeyler merak etme bende hiç hazır o kavanoz mamalardan vermedim

Ay dert oldu bana da ya, medicalpark ilk 60 gün, medicana ilk 90 gün lokal yapıyormuş, sonra genel anestezi yapıyormuş. Yakınlarda başka hastane bakamadım araya yine hastalık girince. Genel de yaptırmak istemiyorum, hiç anlamadım şu işi

Ayy ne güzel planlar yapılmış keşke bizimde bi planımız olabilseydi eşim çocukla nasıl gidicez diyip duruyo
Biz iki hafta önce İstanbul yaptık İzmir’den. Yarın Eskişehir yapacağız inşallah, Nisan için de Ayvalık planı yapıyoruz, yaza Antalya Bence kesinlikle gezin, ben İstanbul’a gitmeden biraz korkmuştum ama arabada emzire emzire sabah çıktığımız otele akşam gidiyorduk, altını bile arabada değiştiriyordum göze alınca çok da güzel yaparsınız

İstemek başarmanın yarısıdır diyorsun bizde gidicez ya bi yerlere böyle olmaz yeterince evde kaldım hiç bana göre şeyler değil

Ayy yok anane babaneyle gidemeyiz de başımızı alıp gideriz arabayla

Evet bu kötü oldu hastalıklar elimizi kolumuzu bağladı yoksa bende öyle alıştırmak istiyordum çünkü biz her haftasonu bi yerlere giden kamp yapan kafa nereye biz oraya takılan tipleriz

Yurt dışına mı gerçekten mi nereye gidiyorsunuz
Temmuzda Yunanistan Eylülde İtalya
İtalyada annemler de bizle olacak. Temmuzda yalnızız, bakalım
Evet bu kötü oldu hastalıklar elimizi kolumuzu bağladı yoksa bende öyle alıştırmak istiyordum çünkü biz her haftasonu bi yerlere giden kamp yapan kafa nereye biz oraya takılan tipleriz
Biz de öyleydik, ben o yüzden olabildiğince devam etmek istiyorum buna, tabi kamp işi yaş artık

Temmuzda Yunanistan Eylülde İtalya
İtalyada annemler de bizle olacak. Temmuzda yalnızız, bakalım

Biz de öyleydik, ben o yüzden olabildiğince devam etmek istiyorum buna, tabi kamp işi yaş artık
Vize alabildinz mi ya çok zorlaştı diyorlar ? Bende cesaretimi toplayıp gitmeliyim ya gezmek benim için çok önemli bişey gezemeyince hayattan soğuyorum bi uyku bi gezme

Vize alabildinz mi ya çok zorlaştı diyorlar ? Bende cesaretimi toplayıp gitmeliyim ya gezmek benim için çok önemli bişey gezemeyince hayattan soğuyorum bi uyku bi gezme
Vizemiz vardı şansımıza ama evet çok zormuş bu ara ben de hep aynı şeyi duyuyorum. Kızın yok sadece ama ona alırız yani
Kesinlikle çok güzel olacağına eminim. O cesaretini topla ve yola çık
Bir video vardı şöyle diyen, Sen aklına koyduğun herşeyi başarırsın çünkü senin İnanılmaz bir gücün var ve sevgin de varrr
Eğer videoyu bilmiyorsan paylaşcam çünkü komik

Kendimi şuan süper woman gibi hissettim Görmem lazım bilip bilmediğimi anlamak için paylaş hadi

Kızlar bebeğimin dördüncü ayına girmesine 6 gün kaldı ve ben okuduklarımdan dolayı dördüncü aydan çok korkuyorum. Sizde de panik başladı mı?

Ayy benimde hayalim yurt dışı tatilide bebeyle nasıl olur bilemiyorum
Bizim bebiş amerikada doğdu. Daha 15-20 günlükken los angelesta venice beach de geziyorduk. Arabanın bagajında plajda altını açtığım oldu Sonra oradan geldik 40 günlükken çeşmeden sakız adasına geçtik. Hep dışarıda gezdi bizimle. En son da 2,5 aylıkken boluya kar görmeye gittik. Kara yatırdık montuyla fotoğraf çektik Gazını biraz arttırmış olabiliriz ama anı biriktirmeyi seviyoruz biz eşimle. Şimdi bayramda da almanya planı yaptık. Umarım orada da diş sancıları vurmaz bizi
Bu yazdıklarım senin nezdinde tüm gezmeye cesareti olmayan arkadaşlarıma gelsin

Bir de bebekler arabada veya uçakta sürekli uyuyor. Ayrıca uçağın kapısına kadar bebek arabasıyla gidebiliyorsunuz. Yurtdışı uçuşlarında isterseniz puset veriyorlar bebeği önünüze asıp içinde uyutabiliyorsunuz. Bebekli yolcuların havalimanında, feribotlarda hep geçiş önceliği var. Hiç sıra beklemedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…