Çocuklar artık hep bizimle. Eğer beklersek hep bir bahanemiz olur. Yok yaşını doldursun daha ufak, yok şimdi koşar rahat vermez, yok şimdi yaramazlık yapar vs.Ay ne iyi etmişsiniz, biz çocukla hiç cesaret edemedik, şimdi iki çocukla hiç edemeyiz gibime geliyor. Pasaportların süresi de doldu bu ocakta, hüzünlü hüzünlü duruyorlar dolaptabelki yenilersek hiç değilse komşu adalara bir kaçarız.
Bence olay bebeği alıştırmak değil, kendini alıştırmak.
İkinci çocugu yapmayın adlı kamu spotu gibi şu cümleAy Allah affetsin ama tatil gibi geldi tek bebekle gezmek.
Ramazanda mıya ramazan tatili nasıl geçecek hiç bilmiyorum kesin birleşir de yandık
Hiç kolay değil Bade düşmüştü bacağı kanamıştı ve ful kucakta gezdi. Bir de arabasına da oturmamıştı ben o halimle arabayı ittiriyordum. Liseli gruplar geliyor ya abla yardım edelim mi diye sormuşlardıbazı yerlerde istedim yardım haha
Buna katılıyorum. Bu yüzden ilk günden beri çocukla dışarı çıkıyorum, hasta olacağı davetler hariç (dedi evde bebek varken fiziğe gidip bebeği hasta eden anaÇocuklar artık hep bizimle. Eğer beklersek hep bir bahanemiz olur. Yok yaşını doldursun daha ufak, yok şimdi koşar rahat vermez, yok şimdi yaramazlık yapar vs.
Ben korkmuyorum da sanırım cahil cesareti
Ki valla sadece süt veriyor olsam hiç ama hiç düşünmezdim. Şimdi maması biberonu suyu konusu bir tek zor geliyor bana da ama bu sebeplerden dolayı ertelemek istemiyorum. Bir şekilde çözeceğiz bu durumu da.
(Kendimi gaza getirmişimdir)
Üstelik maddi konuda da artık Türkiyede otel tatilinden bir tık pahalı oluyor( euro yüzünden) ona da değer diye düşündük.
Ay yeni huyu o benimkinin de. Resmen dili ve damaği arasında kistirip çekiştiriyor sonra da uzatıp bırakıp gülüyorBnmkı de ıcıo sütü oyuncak etti mememi.. Bırakıp cekıstırıo
Valla sadece kıyafetten de değil. Ben ne zaman senin bebenin fotoğrafını görsem kız sanıyorumBizimki kimi görse o dişsiz ağzını açıyor sonuna kadar gülüyorbugün manavda bir tane kıza gülüyordu sürekli o da onu kız bebek sandı
Yaa biraz bencilce olacak ama inşallah öyle olurSana aşık annesi.. Seni görmek istio
Bizimkide başladı çok şapsikler ya annemi her hafta görmesine rağmen ona bile yapıyorKızlar bide benim oğlan başka birini görünce dudak büzüp ağlıyorbayılıyorum ama o hallerine
Ben en başından beri 4. Aydayım herhaldeValla bomba gibi geldi diyebilirim özellikle gündüz uykuları çok azaldı ne yani hep böyle mi olacak şimdi diyip dertleniyorum
Silikon uç da zor haklısın.Buna katılıyorum. Bu yüzden ilk günden beri çocukla dışarı çıkıyorum, hasta olacağı davetler hariç (dedi evde bebek varken fiziğe gidip bebeği hasta eden ana). Çocuk alışıyor o düzene. Eşimin memleketi ve kendi memleketime kesin gideceğiz. Ardından da tatile gideceğiz. Sana katılmadığım tek nokta, süt değil de mama verseydim daha rahat olurdu silikon uçla emzirmek kalabalık yerlerde zor oluyor. Gerçi yazın ek gıda döneminde olacağımız içim elbet düzenimiz olur bir şekilde
Silikon ucu dün gördüm bi yerde dıyordu deliğini yavas yavas genısletın anne memesını tutması ıcın sonra ıste tutunca atın.Buna katılıyorum. Bu yüzden ilk günden beri çocukla dışarı çıkıyorum, hasta olacağı davetler hariç (dedi evde bebek varken fiziğe gidip bebeği hasta eden ana). Çocuk alışıyor o düzene. Eşimin memleketi ve kendi memleketime kesin gideceğiz. Ardından da tatile gideceğiz. Sana katılmadığım tek nokta, süt değil de mama verseydim daha rahat olurdu silikon uçla emzirmek kalabalık yerlerde zor oluyor. Gerçi yazın ek gıda döneminde olacağımız içim elbet düzenimiz olur bir şekilde
Canım Zeynep uçsuz emebiliyor aslında. Ucu evde unutup dışarıya çıktığımızda sadece memeyle tüm günü geçirdiğimiz de oluyor ama ne yazıkki ucu kullanmayınca emzirme aralığı uzuyor. Bezli bez sayısında düşüş olunca tekrar uçla emzirmeye başladım. Hani bir iki gün için uçsuz her türlü idare ederim ama daha uzun olduğu zaman ne yazıkki beslenmede sıkıntı yaşamaya başlıyorum. O yöntem işe yarar mı emin değilim o yüzdenSilikon ucu dün gördüm bi yerde dıyordu deliğini yavas yavas genısletın anne memesını tutması ıcın sonra ıste tutunca atın.
Ben bir bıraktım pir bıraktım meme reddi dönemi aglaya aglaya emerken direk memeyi verdim tuttuşükür o oldu bir daha kullanmadım hala red yesemde uc kullanmıyoruz
Ayy evet eriyorum resmen o hareketineBizimkide başladı çok şapsikler ya annemi her hafta görmesine rağmen ona bile yapıyor
Ben en başından beri 4. Aydayım herhalde
İşte buna nasıl alıştırman lazım peki ? Yani bu süreç değil mi hani bir gün uzar iki gün uzar ama sonra tamamen ucsuz emmeye alışmaz mı acaba ? Cidden cok zor uç düşüyor tutmak zorundasın ayy bi ara evden cıkmak bıle ıstemıyordum mama ıle de üzülüyordum günü gecıstırmeye.Canım Zeynep uçsuz emebiliyor aslında. Ucu evde unutup dışarıya çıktığımızda sadece memeyle tüm günü geçirdiğimiz de oluyor ama ne yazıkki ucu kullanmayınca emzirme aralığı uzuyor. Bezli bez sayısında düşüş olunca tekrar uçla emzirmeye başladım. Hani bir iki gün için uçsuz her türlü idare ederim ama daha uzun olduğu zaman ne yazıkki beslenmede sıkıntı yaşamaya başlıyorum. O yöntem işe yarar mı emin değilim o yüzden
Sanırım ek gıda dönemi gibi duruyor. Şu an tek besin kaynağı anne sütü olduğu için emmesinin etkilenmesini istemiyorum. O dönemde inadından çok ama çok mecbur kalmayınca emmedi ve işin garip yanı açım diye ağlamadı daİşte buna nasıl alıştırman lazım peki ? Yani bu süreç değil mi hani bir gün uzar iki gün uzar ama sonra tamamen ucsuz emmeye alışmaz mı acaba ? Cidden cok zor uç düşüyor tutmak zorundasın ayy bi ara evden cıkmak bıle ıstemıyordum mama ıle de üzülüyordum günü gecıstırmeye.
Teşekkürler canmValla sadece kıyafetten de değil. Ben ne zaman senin bebenin fotoğrafını görsem kız sanıyorummaşallah oğlan güzeli
Şükür ben erken yaptım kurtuldumAy erkek anneleri cidden sünnet işini geciktirmeyin ne rahatmış bebekken yapılması. Büyüdükce bağda büyüyor ağlayınca dayanamıyorsun . Şükür biz atlattık dikişler kendi düşecekmiş zaten. Vallahi dönmeden etmeden kestirin gitsin.
Benim kız gündüz az uyuyor akşam 21:00-21:30 arası uyuyor 1 gece çok güzel geçiyorsa sonraki gece ağzımızaAyy evet eriyorum resmen o hareketine
. Ayy allah yardımcınız olsun çok zormuş benimkinin bir ara gaz atağı vardı ama geve uyumuyorsa gündüz uyuyordu anam ağladı sabahtan beri uyumadı birde şeyi çok merak ettim nasıl dayanıyor bu kadar uykusuz kalmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?