2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Çocuklar artık hep bizimle. Eğer beklersek hep bir bahanemiz olur. Yok yaşını doldursun daha ufak, yok şimdi koşar rahat vermez, yok şimdi yaramazlık yapar vs.
Ben korkmuyorum da sanırım cahil cesareti

Ki valla sadece süt veriyor olsam hiç ama hiç düşünmezdim. Şimdi maması biberonu suyu konusu bir tek zor geliyor bana da ama bu sebeplerden dolayı ertelemek istemiyorum. Bir şekilde çözeceğiz bu durumu da.
(Kendimi gaza getirmişimdir)
Üstelik maddi konuda da artık Türkiyede otel tatilinden bir tık pahalı oluyor( euro yüzünden) ona da değer diye düşündük.

Ramazanda, evet. Ya ara tatil zaten ramazan bayramına denk gelmiyor mu? Kasımda açıktı bizim okul ama bayram haftası komple tatil. Bayram zaten salı başlıyormuş.

Bizimki de canı sıkılınca gidelim gidelim diye tutturuyordu hele yamaç evleri nasıl gezdik jet hızıyla, allahtan inip çıkmalı şeyler hoşuna gidiyor çocuğun ama bende de yükseklik korkusu var. Çok acayip bir gezi olmuştu cidden

Bizde tatil planı yaptık off azcık hava ısınsa hemen gidicez zaten 15 dakikalık yol Otel masrafı yok gece evıne gündüz denize
Ayy biz hep gezdik her sene bi temmuz (evlılıkyıldönümüşeçysi) birde eylülde gittik bence tatilin anlamı şimdi başlıyor Düşünsene hayalini kurduğun bebenle yüzüyorsun

Buna katılıyorum. Bu yüzden ilk günden beri çocukla dışarı çıkıyorum, hasta olacağı davetler hariç (dedi evde bebek varken fiziğe gidip bebeği hasta eden ana). Çocuk alışıyor o düzene. Eşimin memleketi ve kendi memleketime kesin gideceğiz. Ardından da tatile gideceğiz. Sana katılmadığım tek nokta, süt değil de mama verseydim daha rahat olurdu silikon uçla emzirmek kalabalık yerlerde zor oluyor. Gerçi yazın ek gıda döneminde olacağımız içim elbet düzenimiz olur bir şekilde

Bizimki kimi görse o dişsiz ağzını açıyor sonuna kadar gülüyor bugün manavda bir tane kıza gülüyordu sürekli o da onu kız bebek sandı
Valla sadece kıyafetten de değil. Ben ne zaman senin bebenin fotoğrafını görsem kız sanıyorum maşallah oğlan güzeli

Silikon uç da zor haklısın.
Kısa süreli dışarı çıktığımızda mememle idare ediyor benimki ama tüm günü kurtarmıyor maalesef

Silikon ucu dün gördüm bi yerde dıyordu deliğini yavas yavas genısletın anne memesını tutması ıcın sonra ıste tutunca atın.
Ben bir bıraktım pir bıraktım meme reddi dönemi aglaya aglaya emerken direk memeyi verdim tuttu şükür o oldu bir daha kullanmadım hala red yesemde uc kullanmıyoruz

Canım Zeynep uçsuz emebiliyor aslında. Ucu evde unutup dışarıya çıktığımızda sadece memeyle tüm günü geçirdiğimiz de oluyor ama ne yazıkki ucu kullanmayınca emzirme aralığı uzuyor. Bezli bez sayısında düşüş olunca tekrar uçla emzirmeye başladım. Hani bir iki gün için uçsuz her türlü idare ederim ama daha uzun olduğu zaman ne yazıkki beslenmede sıkıntı yaşamaya başlıyorum. O yöntem işe yarar mı emin değilim o yüzden

Bizimkide başladı çok şapsikler ya annemi her hafta görmesine rağmen ona bile yapıyor
Ayy evet eriyorum resmen o hareketine

Ben en başından beri 4. Aydayım herhalde
. Ayy allah yardımcınız olsun çok zormuş benimkinin bir ara gaz atağı vardı ama geve uyumuyorsa gündüz uyuyordu anam ağladı sabahtan beri uyumadı birde şeyi çok merak ettim nasıl dayanıyor bu kadar uykusuz kalmaya

İşte buna nasıl alıştırman lazım peki ? Yani bu süreç değil mi hani bir gün uzar iki gün uzar ama sonra tamamen ucsuz emmeye alışmaz mı acaba ? Cidden cok zor uç düşüyor tutmak zorundasın ayy bi ara evden cıkmak bıle ıstemıyordum mama ıle de üzülüyordum günü gecıstırmeye.

Sanırım ek gıda dönemi gibi duruyor. Şu an tek besin kaynağı anne sütü olduğu için emmesinin etkilenmesini istemiyorum. O dönemde inadından çok ama çok mecbur kalmayınca emmedi ve işin garip yanı açım diye ağlamadı da meme reddi zamanı da 5 saat aç kalıp etrafa gülücükler saçtığını biliyorum; böyle inat bir kız

Şükür ben erken yaptım kurtuldum

Benim kız gündüz az uyuyor akşam 21:00-21:30 arası uyuyor 1 gece çok güzel geçiyorsa sonraki gece ağzımıza takip ettim bu düzen hiç değişmedi ama olsun en azından arada huzura kavuşuyorum, evladım sağolsun vicdanlı hahahahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…