Biz gittiğimizde ek gıda başlamış olacak ama her otelin çocuk büfesi ya da restaurantı oluyor oradan idare edicem artık bir de benim doktorum blender a karşı çiğnemeyi öğrenmesi adına çorba bile pütürlü olsun diyor. Ama ben çorbası blenderlıyorum öğrenmesi adına çiğnemeyi buharda küçük sebzeler veriyordum eline
Valla blendera bende karsıyım ama ılk basta bence gerekıo.. Eger ekıme gidersek yıne pütürlü hafif katılar vsvs olur.. O zmna rahat ama mayıs gibi olursa o zmn ilk başlarda oluyo.. Blender kurtarıcı ya.. Ben hazır mama vermek istiyodum, eymen hiç sevmemişti kavanoz mamaları.. Bu severse olmadı onlardan alırım gitmeden
Bugun 3.ay ölçümü yaptırdım.. Sina 5cm boy atmış, 65cm olmus.. Kılosu da 6600gr olmuş, 1 kıloya yakın almıs.. Yalnız kafa ölçümü hosuma gitmedi.. 2.ayda 41cmdi, yine 41cm olmuş.. Aranızda 1 ay boyunca kafası buyumeyen bebiş var mı çok tedırgın degılım ama insan yine de duymak istiyor
Geceleri böyle oldu yani bizimkinde şimdilik gece bi sıkıntı yok emip devam edebiliyor ama mesela dün gece 45 dakikada zorla uyudu Emip emip benimkide yüzüme bakıp gülüyor çok zor uykuya dalıyo inşallah sadece uykuya zor geçişiyle kalır. Gündüz uykuları azaldımı peki ?
Ay bizimki de dudak büze büze ağlıyor bu aralar, bebek arabasında bile ağlamaya başladı bu ara hatta, normalde durunca ağlar, hareket halinde susardı, şimdi hiç susmuyor. İlle kucağa alınıp pışpışlanacak, ağzına memesi sokulacak.
Atak dönemi demek, ben de ne zaman vuracak bizi diyordum, hiç uyanmamışım
Canım benim asm hemşiresi boyunu falan bir ay doğru ölçerse diğer ay yanlış ölçüyor hele hele kafa çapı gibi yarım/bir cmlik şeylerde mutlaka hata yaparlar. Hiç kafana takma
Ay ne iyi etmişsiniz, biz çocukla hiç cesaret edemedik, şimdi iki çocukla hiç edemeyiz gibime geliyor. Pasaportların süresi de doldu bu ocakta, hüzünlü hüzünlü duruyorlar dolapta belki yenilersek hiç değilse komşu adalara bir kaçarız.
Bence olay bebeği alıştırmak değil, kendini alıştırmak.
Canım benim asm hemşiresi boyunu falan bir ay doğru ölçerse diğer ay yanlış ölçüyor hele hele kafa çapı gibi yarım/bir cmlik şeylerde mutlaka hata yaparlar. Hiç kafana takma
İnşallah öyledir.. Zaten ilk iki ayda 6cm kafa buyumesı bana normal gelmemişti gecenkınde farklı bırı ölçtü, bnce o yanlış ölçtü gibi, neyse ters bişey yok ya Allahtan..
Ay ne iyi etmişsiniz, biz çocukla hiç cesaret edemedik, şimdi iki çocukla hiç edemeyiz gibime geliyor. Pasaportların süresi de doldu bu ocakta, hüzünlü hüzünlü duruyorlar dolapta belki yenilersek hiç değilse komşu adalara bir kaçarız.
Bence olay bebeği alıştırmak değil, kendini alıştırmak.
İnşallah öyledir.. Zaten ilk iki ayda 6cm kafa buyumesı bana normal gelmemişti gecenkınde farklı bırı ölçtü, bnce o yanlış ölçtü gibi, neyse ters bişey yok ya Allahtan..
Eşimle hafta içi gezmesine çıktık bu arada. Oğlanı okula bıraktık ama bebeği bırakacak kimse olmayınca yanımıza aldık.
Ama bebek arabası ve kanguru karışık, üç sergi bir lokanta bir cafe gezdik, hiç sorun yaşamadık. Eşim önce biraz vicdan azabı çekti büyüğü almadık diye ama gün boyu hiç anmadı çocuğun adını valla.
Ay Allah affetsin ama tatil gibi geldi tek bebekle gezmek.