2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Valla blendera bende karsıyım ama ılk basta bence gerekıo.. Eger ekıme gidersek yıne pütürlü hafif katılar vsvs olur.. O zmna rahat ama mayıs gibi olursa o zmn ilk başlarda oluyo.. Blender kurtarıcı ya.. Ben hazır mama vermek istiyodum, eymen hiç sevmemişti kavanoz mamaları.. Bu severse olmadı onlardan alırım gitmeden

Benim bebeğiminde öyleydi 2 ve 3. Ayda 41 di 4. Ay da da 42 buçuk geldi

Ay valla aynı 2çekiyor dönüp bana bakıp gülüyor dalga geçer gibi

Kızlar bide benim oğlan başka birini görünce dudak büzüp ağlıyor bayılıyorum ama o hallerine
Ay bizimki de dudak büze büze ağlıyor bu aralar, bebek arabasında bile ağlamaya başladı bu ara hatta, normalde durunca ağlar, hareket halinde susardı, şimdi hiç susmuyor. İlle kucağa alınıp pışpışlanacak, ağzına memesi sokulacak.

Atak dönemi demek, ben de ne zaman vuracak bizi diyordum, hiç uyanmamışım

Asmye gittim.. Gecen ayda orda ölçüldü ama bızım hemsıremz yoktu, baskası ölçtü.. Bende o yuzden acaba fazla mı ölçtü diyorum
Canım benim asm hemşiresi boyunu falan bir ay doğru ölçerse diğer ay yanlış ölçüyor hele hele kafa çapı gibi yarım/bir cmlik şeylerde mutlaka hata yaparlar. Hiç kafana takma

Aynısını düşünüp yurtdışı tatili ayarladık biz

Çook da güzel olur. Biz gidiyoruz gözü kararttık

Ay ne iyi etmişsiniz, biz çocukla hiç cesaret edemedik, şimdi iki çocukla hiç edemeyiz gibime geliyor. Pasaportların süresi de doldu bu ocakta, hüzünlü hüzünlü duruyorlar dolapta belki yenilersek hiç değilse komşu adalara bir kaçarız.

Bence olay bebeği alıştırmak değil, kendini alıştırmak.

Canım benim asm hemşiresi boyunu falan bir ay doğru ölçerse diğer ay yanlış ölçüyor hele hele kafa çapı gibi yarım/bir cmlik şeylerde mutlaka hata yaparlar. Hiç kafana takma

İnşallah öyledir.. Zaten ilk iki ayda 6cm kafa buyumesı bana normal gelmemişti gecenkınde farklı bırı ölçtü, bnce o yanlış ölçtü gibi, neyse ters bişey yok ya Allahtan..

Çok doğru bu söz.. Katılıyorum

İnşallah öyledir.. Zaten ilk iki ayda 6cm kafa buyumesı bana normal gelmemişti gecenkınde farklı bırı ölçtü, bnce o yanlış ölçtü gibi, neyse ters bişey yok ya Allahtan..
Bak o doğrudur benim kız 35 cm doğdu,3.ayda 41 cmdi. Baktığın zaman kafası hiç büyük de değil ama büyüyor o minnoş kafaları

Eşimle hafta içi gezmesine çıktık bu arada. Oğlanı okula bıraktık ama bebeği bırakacak kimse olmayınca yanımıza aldık.

Ama bebek arabası ve kanguru karışık, üç sergi bir lokanta bir cafe gezdik, hiç sorun yaşamadık. Eşim önce biraz vicdan azabı çekti büyüğü almadık diye ama gün boyu hiç anmadı çocuğun adını valla.

Ay Allah affetsin ama tatil gibi geldi tek bebekle gezmek.

Canım oğlumu almaya gidiyoruz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…