2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
10 dk önce aşıları olduk bizde. 6.500 gr 60 cm olmuşuz bizde.

Sürekli deprem olmaya başladı deprem bölgesindeyim anksiyetem tutuyor bu korkumu nasıl yenicem bilmiyorum ya kafayı yicem artık
Ben de deprem bölgesindeyim hatta 4,7 oldu dün burda ama inanki yerimden bile kalkmadım bıktım çünkü. Acayip bir teslimiyet yüklendim birşey olacaksa olur zaten kaderde ne varsa onu yaşarız. Böyle düşündüğüm andan beri çok rahatım.

Kızlar kan damlası bize vegaferon verdiler ama sanırım içeri temiz değilmiş bir de kabız ishal vs gibi yan etkileri oluyormuş. Ocean ve bestiron arasında kararsız kaldım sizce hangisini kullanayım?

Kızlar kan damlası bize vegaferon verdiler ama sanırım içeri temiz değilmiş bir de kabız ishal vs gibi yan etkileri oluyormuş. Ocean ve bestiron arasında kararsız kaldım sizce hangisini kullanayım?
Kızımda bestiron kullanmıştım diş boyama kabız vs yaşamadık. Bünyeye göre değişir mi bilmem ama bu kızımda da onu kullanırım gerektiğinde

Kızlar merhaba, bugün 4. Ay kontrolündeydik, pek iyi geçmedi kızımız sadece 300 gram almış ve biberon reddi olduğundan da çaresizliğimi anlatamam. Vajinal yapışıklığı varmış, çocuk cerrahisine götürdük açıldı. Kan testleri yapıldı altta bir neden yatıyor mu diye, şimdi doktorundan dönüş bekliyorum ama önden kendin baktım plt pct yüksek bir de korktuğum karaciğer enzimleri sınırın biraz üzerinde, ne yapacağımı bilmiyorum inanılmaz kötüyüm

Ocean microfer kullanıyoruz biz. Demir genelde kabızlık yapabiliyor, ishal yapıp yapmadığını bilmiyorum. Bizim oğlana kabızlık yapmadı ama doktorumuzun dediğinden anladığım kadarıyla, kabızlık yapıp yapmaması markaya göre değil bünyeye göre değişiyor.

Oh, umarım istediğin sonucu alırsın. Ben pek düşünmüyorum o toplara girmeyi, eski usül gırtlak tutma(ya çalışma) ve egzersizle ilerlemeye çalışacağım.

Hem benim hacmim çok geniş, sırf doğum sonrası göbeğim yok. Herhangi bir merkezden içeri girsem, ellerini ovuşturarak kapıda karşılarlar beni, çocukların bu seneki okul taksitlerini tek müşteriyle çıkaracağız sevinciyle

Bir şey olacağını sanmam, az miktar vermişsin zaten. Hem rutubetlenmiş, bozulmuş olsa anlardın, o zaman bile en kötü kusar veya ishal olurdu bence. Endişelenme hiç ama yenisini al tabii

Çok geçmiş olsun umarım ciddi bir şey yoktur.

Haha şu ara kadınlar günü kampanyası var her yerde bence ufakta olsa bir paket deneyebilirsin. Kilo verilse de benim göbeğimde selülitli görüntü oluyordu mesela ışıkta o beni aşırı rahatsız ediyordu

Bir de öyle çok pahalı bir şey değil, ben kampanyadan 5 bine aldım mesela hepsini şimdi farklı kampanyalar var paket o kadar dolu değil ama bilmiyorum ya ben sevdim

Çok geçmiş olsun vajinal yapışıklık bizde de oldu korkulacak bir şey değil sadece o konuyu biliyorum. Bezini alırken dudak kısmını silmek gerek açtırarak. Ben mustelanın yağıyla siliyordum ayırarak hafif. Eğer geçmezse kortizonlu krem yine geçmezse cerrahi işlem yapılıyordu. Kız bebeklerde çok fazla oluyor

Yok yani bana o paketlerden beş on tane anca yeter demek istedim

Bir de ben vakit bulursam alacağım tek paket düz normal masaj paketi olur herhalde şu an, en ihtiyacım olan şey

Şimdi teker teker ele alıyorum.
300 gr alt sınır ama kritik sınır değil. Bu aylarda normal azalması. Ayrıca eğer doktor mama takviyesi demişse ilk kaşık biberon ile başlayıp devam edebilirsin. Başka biberon da deneyebilirsin. Umarım kabul eder ama alışacaktır diye düşünüyorum
Vajinal yapışıklık kız bebeklerinde çok sık görülen bir durum. Sebepsiz olabiliyor, tekrarlamayadabiliyor, bir kremi vardı onun diye biliyorum.
Kan değerleri konusunda en doğru açıklamayı doktoru yapacaktır ama içini ferah tut iyi hisset lütfen. Bizim de kan değerlerimiz oynayabiliyor. Olabilir yani

Canım bir şey soracağım, gerçi doktora da sormuştum ama yine de annelerin tecrübeleri çok önemli. Dudağın iç kısmını silmiyoruz değil mi? Vajina kısmını. İster istemez pişik kremi ya da kaka kalıntısı kalıyor orada ama bizde bile orayı temizlemeyin, kendi kendine temizler diyorlar ya

Kaka kalıntısı varsa kesin temizliyoruz yani ben temizliyorum. Çiş yapınca ıslak mendile hiç silmiyorum oranın florası bozulmasın diye ama kakada mutlaka siliyorum. Bir de o dudaklar silinmezse yapışma olabiliyor ben büyük kızımda yaşadım. Ben elimle hafif ayırıp dudağın altta kalan kısmını da temizliyorum. Yapışma olmasın diye ama kakada mutlaka sil bence idrar yolu enfeksiyonu çok oluyormuş bebeklerde. Biz hiç yaşamadık ama

Ben hep siliyorum ama pamuk ve su kullanıyorum kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…