- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.772
- 53
10 dk önce aşıları olduk bizde. 6.500 gr 60 cm olmuşuz bizde.Bizim de bugündü. 8100 Gr 68 cm olmuşuzaşıda çok ağladı eşim sağ olsun tutmaya korkuyor ben tuttum bacaklarını. O ağladıkça içim gitti. Şu anlık ateş yok huysuzluk var. Umarım bunu da kazasız belasız atlatırız
Ben de deprem bölgesindeyim hatta 4,7 oldu dün burda ama inanki yerimden bile kalkmadım bıktım çünkü. Acayip bir teslimiyet yüklendim birşey olacaksa olur zaten kaderde ne varsa onu yaşarız. Böyle düşündüğüm andan beri çok rahatım.Sürekli deprem olmaya başladı deprem bölgesindeyim anksiyetem tutuyor bu korkumu nasıl yenicem bilmiyorum ya kafayı yicem artık
Kızımda bestiron kullanmıştım diş boyama kabız vs yaşamadık. Bünyeye göre değişir mi bilmem ama bu kızımda da onu kullanırım gerektiğindeKızlar kan damlası bize vegaferon verdiler ama sanırım içeri temiz değilmiş bir de kabız ishal vs gibi yan etkileri oluyormuş. Ocean ve bestiron arasında kararsız kaldım sizce hangisini kullanayım?
Kızlar kan damlası bize vegaferon verdiler ama sanırım içeri temiz değilmiş bir de kabız ishal vs gibi yan etkileri oluyormuş. Ocean ve bestiron arasında kararsız kaldım sizce hangisini kullanayım?
Phaedra canım bugün g5 masajı ve ems ye gittim bence hemen başla hiç bekleme ben aşırı memnun kaldım ya işlemi yapan kadın karın değil arka bacak yapalım g5 de artık dedi. Bizim karınlarda çok his yok ya nasıl kızarmış acımadı sırtımda bel simiti yaptı orda baya hissettim ben müptelası oldum buranın sanırım paketler bitince dayanamıcam yine bir şey alcam
Kızlar aptamil mama almıştık kutunun içinde ağzı açıktı ama kapağı kapalıydı. İlk doğduğunda biraz vermiştik bugün doymuyor diye vereyim dedim son kullanma tarihi ağustos da 30 cc verdim sonra belli süresi var mı diye bakayım dedim 4 hafta içinde tüketiniz diyor kuru nemli yerdeydi şimdi panik oldum yine yabişey olmaz değil mi bir daha vermem yeni kutu alırım bugün
Çok geçmiş olsun umarım ciddi bir şey yoktur.Kızlar merhaba, bugün 4. Ay kontrolündeydik, pek iyi geçmedi kızımız sadece 300 gram almış ve biberon reddi olduğundan da çaresizliğimi anlatamam. Vajinal yapışıklığı varmış, çocuk cerrahisine götürdük açıldı. Kan testleri yapıldı altta bir neden yatıyor mu diye, şimdi doktorundan dönüş bekliyorum ama önden kendin baktım plt pct yüksek bir de korktuğum karaciğer enzimleri sınırın biraz üzerinde, ne yapacağımı bilmiyorum inanılmaz kötüyüm
Haha şu ara kadınlar günü kampanyası var her yerde bence ufakta olsa bir paket deneyebilirsin. Kilo verilse de benim göbeğimde selülitli görüntü oluyordu mesela ışıkta o beni aşırı rahatsız ediyorduOh, umarım istediğin sonucu alırsın. Ben pek düşünmüyorum o toplara girmeyi, eski usül gırtlak tutma(ya çalışma) ve egzersizle ilerlemeye çalışacağım.
Hem benim hacmim çok geniş, sırf doğum sonrası göbeğim yok. Herhangi bir merkezden içeri girsem, ellerini ovuşturarak kapıda karşılarlar beni, çocukların bu seneki okul taksitlerini tek müşteriyle çıkaracağız sevinciyle
Çok geçmiş olsunKızlar merhaba, bugün 4. Ay kontrolündeydik, pek iyi geçmedi kızımız sadece 300 gram almış ve biberon reddi olduğundan da çaresizliğimi anlatamam. Vajinal yapışıklığı varmış, çocuk cerrahisine götürdük açıldı. Kan testleri yapıldı altta bir neden yatıyor mu diye, şimdi doktorundan dönüş bekliyorum ama önden kendin baktım plt pct yüksek bir de korktuğum karaciğer enzimleri sınırın biraz üzerinde, ne yapacağımı bilmiyorum inanılmaz kötüyüm
Haha şu ara kadınlar günü kampanyası var her yerde bence ufakta olsa bir paket deneyebilirsin. Kilo verilse de benim göbeğimde selülitli görüntü oluyordu mesela ışıkta o beni aşırı rahatsız ediyordu
Bir de öyle çok pahalı bir şey değil, ben kampanyadan 5 bine aldım mesela hepsini şimdi farklı kampanyalar var paket o kadar dolu değil ama bilmiyorum ya ben sevdim
HahaYok yani bana o paketlerden beş on tane anca yeter demek istedim
Bir de ben vakit bulursam alacağım tek paket düz normal masaj paketi olur herhalde şu an, en ihtiyacım olan şey
Hahaona benimde çok ihtiyacım var
Şimdi teker teker ele alıyorum.Kızlar merhaba, bugün 4. Ay kontrolündeydik, pek iyi geçmedi kızımız sadece 300 gram almış ve biberon reddi olduğundan da çaresizliğimi anlatamam. Vajinal yapışıklığı varmış, çocuk cerrahisine götürdük açıldı. Kan testleri yapıldı altta bir neden yatıyor mu diye, şimdi doktorundan dönüş bekliyorum ama önden kendin baktım plt pct yüksek bir de korktuğum karaciğer enzimleri sınırın biraz üzerinde, ne yapacağımı bilmiyorum inanılmaz kötüyüm
Canım bir şey soracağım, gerçi doktora da sormuştum ama yine de annelerin tecrübeleri çok önemli. Dudağın iç kısmını silmiyoruz değil mi? Vajina kısmını. İster istemez pişik kremi ya da kaka kalıntısı kalıyor orada ama bizde bile orayı temizlemeyin, kendi kendine temizler diyorlar yaÇok geçmiş olsunvajinal yapışıklık bizde de oldu korkulacak bir şey değil sadece o konuyu biliyorum. Bezini alırken dudak kısmını silmek gerek açtırarak. Ben mustelanın yağıyla siliyordum ayırarak hafif. Eğer geçmezse kortizonlu krem yine geçmezse cerrahi işlem yapılıyordu. Kız bebeklerde çok fazla oluyor
Kaka kalıntısı varsa kesin temizliyoruz yani ben temizliyorum. Çiş yapınca ıslak mendile hiç silmiyorum oranın florası bozulmasın diye ama kakada mutlaka siliyorum. Bir de o dudaklar silinmezse yapışma olabiliyor ben büyük kızımda yaşadım. Ben elimle hafif ayırıp dudağın altta kalan kısmını da temizliyorum. Yapışma olmasın diye ama kakada mutlaka sil bence idrar yolu enfeksiyonu çok oluyormuş bebeklerde. Biz hiç yaşamadık amaCanım bir şey soracağım, gerçi doktora da sormuştum ama yine de annelerin tecrübeleri çok önemli. Dudağın iç kısmını silmiyoruz değil mi? Vajina kısmını. İster istemez pişik kremi ya da kaka kalıntısı kalıyor orada ama bizde bile orayı temizlemeyin, kendi kendine temizler diyorlar ya
Ben hep siliyorum ama pamuk ve su kullanıyorum kuzuCanım bir şey soracağım, gerçi doktora da sormuştum ama yine de annelerin tecrübeleri çok önemli. Dudağın iç kısmını silmiyoruz değil mi? Vajina kısmını. İster istemez pişik kremi ya da kaka kalıntısı kalıyor orada ama bizde bile orayı temizlemeyin, kendi kendine temizler diyorlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?